Da li će obavezno cijepljenje vozača kamiona zapravo biti uvod u krizu hrane i novu prisilu na necijepljene?

0
15177

Od petka naovamo iz prodaje je povučeno desetak artikala, a Ministarstvo poljoprivrede opozive tih proizvoda objašnjava prisustvom pesticida etilen oksida u njima-pišu mediji NWO.

Da li je to uzrok ili uvod u krizu hrane? Naime  EU se sprema uvesti obavezu za sve vozače kamiona da su cijepljeni.  Mnogi od njih su se digli na noge zbog toga , a u Francuskoj 15.8. najavljuju generalni štrajk zbog toga.

 Ne pamti se kada je u tako kratkom roku bilo povučeno toliko prehrambenih proizvoda iz prodaje zbog opasnih sastojaka u njima. Od petka naovamo iz prodaje je povučeno desetak artikala, od krekera i keksa do jogurta i više vrsta sladoleda nekoliko proizvođača. Ministarstvo poljoprivrede opozive tih proizvoda objašnjava prisustvom pesticida etilen oksida u njima. Taj se pesticid često koristi u proizvodnji, ali više nije u skladu s uredbom Europske komisije.
Na početku lažne pandemije kamiondžije su bile priveligirane i nisu trebali biti 15 dana u izolaciji nakon zaraze koronom, već par dana.  To im je propisao stožer i dokazao da je sama pandemija laž.  Ispalo je da su oni tako tjelesno građeni pa korona bježi od njih?
A zapravo bi se dogodio kolaps sa hranom kada bi svi oni bili u kranteni 15 dana.  I to bi naravno dovelo do nemira kakve gledamo u Francuskoj i Njemačkoj sada, ali zbog prisilnog cijepljenja.
Kako bi ih sada očito prisilili na cijepljene, NWO pokreće veliku krizu preko nestašice hrane prisiljavanjem vozača kamiona na cijepljenje?
Time se daje poruka da će narod ostati gladan ako se ne provede cijepljenje vozača kamiona. A to je i pritisak na necijepljene.
Zanimljivo da jedan od najpoznatijih mrzitelja Hrvatske i Hrvata u politici je vezana na 200-tinjak kamiona u Rijeci za dostavu hrane,luku Slavonski Brod, crpke goriva i uvozne lobije. Hoće li to biti triger nestašice hrane u Hrvatskoj?
Drugi moment koji se čini opasan je svakako povlačenje kune i uvođenje eura.
Usvajanje eura u pogrešno vrijeme je uzrok trajne stagnacije Grčke, Italije i Španjolske’, izjavio je poljski  premijer .
 Poljaci naime do dan danas nisu prihvatili euro kao nacionalnu valutu. 
-Ovu misao  izrekao je poljski premijer čija zemlja nije prihvatila euro i koja se izvrsno razvija kao i Češka, Mađarska, Rumunjska …
Dok se ove zemlje ubrzano razvijaju i preskočile su Hrvatsku “naš” premijer osim manipuliranja koronom užurbano gura uvođenje eura i time nas želi čvrsto zakucati za europsko dno. Mnogi nobelovci, vrhunski ekonomisti svjetskoga glasa poručili su ovoj Vladi da ne srlja i da ne nas vodi prema grčkom scenariju.
No, on i dalje nastavlja. Uzor mu je Macron čija zemlja kontinuirano slabi i sve više je podijeljena. Ali Plenković ima svoju slugansku “agendu” kako on to voli reći. On se naše kune želi riješiti po svaki cijenu da pokaže kako EU ima perspektivu. Cijene bi porasle, a plaće i mirovine padale. To on želi.
Ozbiljan problem je pretvorio u politički cirkus s Vučićem oko pitanja treba li Tesla biti na sitnišu eura. To on jedino zna misleći da je sve pitanje spina u politici. Zato je on najopasniji premijer kojega je Hrvatska imala. To je taj njegov moderni suverenitet u kojemu korak po korak propadamo i gubimo identitet.
Jedini način da to zaustavimo je referendum za NAŠU KUNU i smjena ove opasne Vlade koja je u stvari naš najveći problem.-piše ekonomist Lovrinović.
Uz ekonomski problem uvođenja eura postoji i onaj “kako se papirnatim novcem prenose opasni virusi”. Što u prijevodu znači povlačenje papirnatog novca iz opticija, a to je lakše ako sve zemlje imaju istu valutu. Tako se građane i lakše kontrolira.
Ako npr. se ne želite cijepiti a u opticaju je samo internetski novac oni vam mogu blokirati karticu i vi ostajete gladni. Ne zaboravite da je vlast u Pakistanu necijepljenima blokira SIM kartice na mobitelu.
Tako se može i novac blokirati u toj situaciji. O ovoj temi jedino naš portal vidi ogroman problem , dok je kovanica Tesle bačena kao kost za glodanje Hrvata i Srba oko uvođenja eura.
HOP