Suđenje generalima za Bljesak je uvod u komadanje Hrvatske od strane srpske strane i muslimansko sjedinjenje Sandžaka, dijela BiH , Albanije prema Turskoj?

0
2764

Hrvatska je dobila ‘zamolnicu’ Tužiteljstva BiH, koje traži od Hrvatske da preuzme procesuiranje 14 generala Hrvatske vojske, koje Sarajevo sumnjiči za navodno počinjenje ratnih zločina tijekom Bljeska, a Ministarstvo pravosuđa i uprave RH potvrdilo je primitak zamolnice. Radi li se tu o geostrateškom trganju Hrvatske?

Sjetimo se scena iz Srba, policija blokira ulazak svim građanima u Srb osim Srbima koji žele proslaviti genocid nad obitelji Ivezić i pečenje svećenika na ražnju.  66 Hrvata u Srbu mora gledati ovaj perverzan srpski čin. Kao da žive u Krajini. Nije bolje niti u Vrginmostu gdje srpski nacionalizam sve više buja, neofašist Miodrag Linta traži rušenje Hrvatskog doma u Glini i traži da to bude dom genocida nad Srbima. To se čini na granicama tzv. Sao Krajine. Dižu se srpske zastave u Daruvaru, Vukovaru, Kninu, Dinari, plešu se srpska kola nasred ceste u Srbu, nije li ovo najava nečeg velikoga?

81884inbound4138794056539278521inbound8737960452174084787

Sukob je neminovan?

Samo se nadamo da nije uvod u svjetski (prema našim katoličkim proroštvima turban će doći do Rima).

Pretpostavljamo da je to zbog Jugosfere kao jedne od regija EU a u kojoj bi došlo do prekrajanja granica po etničkom principu.

Nas izguruju iz BiH ogađujući nam je kako bi lakše pristali na pripojenje Hrvatske, a muslimanima su obećali zelenu transverzalu od BiH preko Sandžaka- Kosova -Albanije prema Turskoj?

Srbi naravno pristaju na svu ovu igru jer su im u zamjenu za Kosovo obećali Krajine.

Na kraju bi te granice ispale administrativno kulturološke unutar regije čiji zadatak je izdizanje iznad nacionalnog .
Slovenci idu s Njemcima u regiju radi izlaza ovih na Jadran a Albanija se uključuje radi ravnoteže Srbima i privoljenju BiH muslimana tj da se ne priklone nama i V4?
Ako kod nas prevagne struja protiv balkanske asocijacije i okrenemo se katoličkoj srednjoj Europi tj grupi zemalja V4 tada pada i EU.
Zato je Hrvatska najvažnija geostrateška točka Unije. Tko njome vlada taj vlada Unijom. Te čuva “dostignuća” 1svj.rata (uništenje AU monarhije, carske Rusije i Otomanskog carstva).
Pelješki most je prva točka odvajanja od Hrvata BiH?
HOP