Ogorčeni građani prozvali Božinovića i Beroša jer dopuštaju divljanje Srba iz Srbije , pijančevanje i vožnju u pijanom stanju!

0
2769

Poštovani gospodine Beroš i Božinoviću gdje mi to živimo nije jasno ovom napaćenom narodu dok provodite neke mjere epidemiološke?!

…nekakve corone

Što u Hrvatskoj nisu svi građani isti pred zakonom ?

Zatvarate i kažnjavate ljude koji hoće pošteno raditi i ne dozvoljavate nam disat ?

Što je gospodo sa općinom Vojnić i birtijama oko Vojnića i Biljega? Što Srbi iz Srbije mogu po cijelu noć piti i lumpovati , niko im ne brani niti ih pita za test korone ? Pijani sa lokanim Srbima iz SDSS-a piju i u  kasnim jutarnjim satima vraćaju se u sela !

Da li Božinoviću ministre policije imaš jednog policajca da zaustavi taj lom noćni i zaustavi tragediju jer takvi voze po cesti i opasnost su za druge sudionike u prometu!

Gospodo iz vlasti RH i općina Vojnića i Vrginmost , sve su vam prekrili Srbi iz Srbije koji ovdje dolaze samo praviti nered,  ne možeš proći od srbijanskih registracijskih pločica.

Da li to Pupovac pravi nekakav popis dok još korone nema za sebe iz Srbije, da bi se nalupalo lažno brojno stanje stanovništva Srba u RH?

Beroše – ministre pitamo te mi građani Vrginmosta zašto nema kuna za nas sirotinju,  ravnatelj iz Petrinije ili Siska ne dozvoljava rad doktoru nego samo 2 sata u Vrginmostu.

Kažu da nemaju novca da plate doktora u Vrginmostu već doktor iz Topuskog dolazi na 2 sata dok je naš je  doktor na godišnjem,  a tako isto naš iz Vrginmosta mora mijenjati kolegu u Topuskom, to je sramota a razbacuju se kunice okolo za derneke,  a nema za doktora pa recite svom partneru koalicijskom SDDS-u da bi mogao i on pomoći u rješavanju velikog problema oko doktora , a ne što glavu okreću od problema.

Ma znate i njih nije briga za ovaj narod bitno da SDSS ima vlast i lažni broj u općini ljudstva i da su sad napravili teretanu za bakice i djedove uz glavnu cestu ulaska u Dom zdravlja Gvozd.

Djeca iskaču na cestu sa Gim parka, pa smo apel slali načelniku SDSS-a da ogradi taj dio jer netko će zgaziti dijete nečije.

Policija prolazi i vidi,  nitko ništa ne poduzima dok se ne desi nesreća kao neki dan kad je jedan pacijent išo liječniku autom i zamalo nije zgazio dijete s biciklom na sred ceste.

Tu su bačene kune bez potrebe, a u opasnost dovedeni ljuski životi tim Gim parkom,  netko bi trebao odgovarati gopodo  iz vlasti!

Ogorčeni građani Gvozda