Princip neispitanog opasnog cjepiva svinjske gripe isti je i sa koronom, Francuska postaje logor Auschwitz za zdrave ljude!

0
7314

Predsjednica Europske komisije Ursula von der Leyen zarađuje 32.500 eura mjesečno.

Procjenjuje se da ima neto vrijednost od tri milijuna eura.

inbound4366634571417749280

Njezin je suprug od 2020. godine direktor američke biotehnološke tvrtke Orgenesis, specijalizirane za stanične i genske terapije.

inbound6206304120350414478

U Francuskoj slijedi kazna zatvora od 6 mjeseci ako vas uhvate na nekom od naznačenih mjesta bez propusnice (čovjek koji je udario predsjednika u lice dobio je samo 3 mjeseca zatvora). Vlasnici poduzeća će dobiti kaznu od 45.000 eura i kaznu zatvora u trajanju od jedne godine ako ne poštuju upotrebu ‘propusnice’ i natjeraju sve svoje zaposlene da dobiju cjepivo.

(Ako poznajete Francusku, možete počiniti ubojstvo i dobiti manju kaznu)

Dakle rezultat ? Svi nisko plaćeni zaposleni su dali otkaz, ovdje mogu za sada više zaraditi na socijalnoj pomoći. Tehnički još uvijek možemo ‘uzeti hranu za ponjeti’, ali upravo sam sinoć pokušao i svaki restoran u našem gradu zatvorio je svoja vrata zbog nedostatka osoblja.

Od prošle Nedelje SVI liječnici, medicinske sestre i radnici u zdravstvenoj industriji dobili su mandat da se ili cijepe ili izgube licencu, praksu, posao.

(SVA zdravstvena zaštita ovdje je na državnim funkcijama i nema privatnih liječnika ili bolnica )

Budući da zdravstveni sistem vodi država i financira se, on je do temelja ušao. Svi dobri doktori napustili su Francusku prije 5 godina, sve bolnice izgledaju kao bolnice trećeg svijeta jer nema novca za njihovu popravku, polovina opreme ne radi i nema svaka bolnica zalihe potrebne za dnevne potrebe ( maske, gelovi, zaštitna odjela za jednokratnu upotrebu…). Pet godina usljed nedostatka osoblja, medicinske sestre rade dvostruko jer je zdravstveni sistem skoro bankrotirao … Zato ovome dodajte obavezno cjepivo.

Dakle rezultat ? Pa milijuni su izašli na ulice i sada su sve bolnice samo izgubile još 50% osoblja. Moj doktor je upravo otišao u privremenu mirovinu (on je također dao otkaz) i još nisam pronašao zamjenu.

Od 1. 8. SVE velike tržne centre, maloprodajne objekte i vlasnike prehrambenih prodavnica i njihovo osoblje treba cijepiti, a za zaposlene i kupce je potrebna zdravstvena propusnica. To bi bilo ekvivalent zatvaranju SVIH meta, Walmarts, Costcos, Home Depots i ostalih većih trgovina (u osnovi svaka zgrada preko 20.000 kvadratnih metara).

Rezultat ? 15. kolovoz Kamiondžije će stupiti u štrajk širom zemlje; Blokiranje svih pristupnih puteva u Parizu i van njega. Jučer je zatvoren čitav aerodrom u sjevernoj Francuskoj zbog napuštanja većine osoblja.

Od 15. 9. sve javne površine i pristup biće zabranjeni. Nema poljoprivrednih pijaca, nema parkova, nema nacionalnih parkova, jezera, rijeka, plaža, rekreativnih područja, kampova…

I nema okupljanja preko 100 ljudi, nema crkava, nema vjenčanja . Nestašica hrane, štrajkovi kamiondžija.- piše N.D.inbound3739253485282709581inbound4065372735498856385

U znak protesta protiv sve rigoroznijih mjera vlasti i podrške svojim sugrađanima koji se ne žele “cijepiti” Talijani spaljuju svoj green vaxpassport.

Naime talijanske vlasti su najavile od 1.Rujna uvođenje zelenih putovnica i za školarce i za putovanja po regijama unutar zemlje.

Uz poklike okupljenih “Sloboda! … Sloboda za sve!” i “No green pass(port)!” ljudi pristupaju i bacaju svoje “putovnice” u improviziranu peć na trgu svog grada.

inbound2043934524163679999

U Skopju jučer veliki prosvjed protiv mjera pred parlamentom, a nakon toga prosvjednici su krenuli prema zgradi vlade.

Svugdje u svijetu  je isti scenarij, prinudno cijepljenje, ograničenje ljudskih prava, uskraćivanje života kakvog poznajemo. Ne radi se ovdje o pandemiji već o otvorenom ratu protiv onih koji elite plaćaju.

Ako usporedimo cjepiva od svinjske gripe i proceduru oko njih. Vidi se ista metodologija. Prebrzo su nastala, nisu rađena nikakva ispitivanja kako reagiraju na djeci i trudnicama, a da bi bila bolja u njih je ubačen skvalen zabranjen u SAD-u.

Prevedeno s engleskog jezikaSkvalen je organski spoj. S formulom (C₅H₈) ₆, to je triterpen. To je bezbojno ulje, iako nečisti uzorci izgledaju žuto. Izvorno je dobiven iz ulja jetre morskog psa. Sve biljke i životinje proizvode skvalen kao biokemijski međuprodukt.

Ono što loše radi spike protein ljudskom organizmu u cjepivu kovida , to je radio loše skvalen u cjepivu svinjske gripe.

HOP