VIDEO:Dr. Brooks s Oxforda-Cjepivom ubrizgaju ekvivalent HIV-a, nakon čega ne smijete više dojiti, donirati krv, krvnu plazmu, organe ili koštanu srž! Pokušajte donirati i vidjet ćete da ćete biti odbijeni!

0
23054

Dr. Sean Brooks s Oxforda, koji je objavio 48 znanstvenih publikacija, od kojih 25 knjiga, govori o fatalnim posljedicama i smrtnom ishodu cijepljenih u vremenskom okviru od 6 mjeseci do 6 godina nakon primitka cjepiva zbog 3 razloga: prvi je suzbijanje prirodnog imunološkog sustava za ukupno 35% njegive djelotvornosti (nakon obje primljene doze cjepiva) a bilo kakvo docjepljivanje kao npr. protiv gripe izazvat će sigurnu smrt, drugi razlog je povećanje ovisnosti o antitijelima koje izaziva citokinu oluju u organizmu, posljedično otkazivanje svih organa te smrt, a treći je problem krvnih ugrušaka koji se stvaraju odmah nakon cijepljenja, a od kojih su umrli već milijuni cijepljenih. Roditelji koji namjeravaju cijepiti svoju djecu, trebaju znati da će ona biti trajno sterilizirana. 80% cijepljenih žena su izgubile svoju djecu u prvom tromjesečju trudnoće.

inbound297212254015240037
“Ne samo to, nego ste dopustili da vam cjepivom ubrizgaju ekvivalent HIV-a, nakon čega ne smijete više dojiti, donirati krv, krvnu plazmu, organe ili koštanu srž. Ako mi ne vjerujete, pokušajte donirati i vidjet ćete da ćete biti odbijeni kao donator.” – utvrđuje dr. Brooks i nadodaje: “Vi više niste čovjek. Vi ste postali nešto drugo što je podložno bezbrojnim bolestima.”

Mag.art Ingrid Runtić

HOP

Video je brzinski nestao sa youtuba,  pa smo ga stavili na drugu platformu:

VIDEO

https://rumble.com/vn81o7-oksfordski-znanstvenik-s.brooks-cijepivo-e-napraviti-genocid.html