Bivši ravnatelj Carinske uprave nije suspendiran unatoč istražnom postupku i za njega se mijenja sistematizacija u drugoj područnoj carinskoj upravi?

0
2457

Pitao je danas na sastanku predstavnik Nezavisnog carinskog sindikata Hrvatske sadašnjeg ravnatelja Carinske uprave Marija Demirovića koji je bio zamjenik bivšeg ravnatelja Hrvoja Čovića zašto Čović, unatoč tome što je protiv njega pokrenut kazneni postupak, nije suspendiran,  to ne vrijedi za carinike? Ispalo je   da  politiziraju.

Da li je baš politizacija?
 andrej plenković
Molimo Vas da objavite pitanje ministru  Zdravku Mariću i premijeru Plenkoviću zašto bivši ravnatelj Carinske uprave Hrvoje Čović (HDZ) nije suspendiran kao osumnjičenik USKOKA u aferi Josipa Rimac i sređivanja državnog ispita za brata o čemu su pisali mediji (u privitku), već je mimo predviđene procedure mjenjana Sistematizacija radnih mjesta u Područnom carinskom uredu Osijek da ga se ponovo instalira na radno mjesto zamjenika pročelnika Područnog carinskog ureda Osijek, tj. na radno mjesto na kojem opet odlučuje i ima utjecaj ,a nema nikakvu odgovornost  s velikom plaćom, a svi ostali carinski službenici se suspendiraju u takvim slučajevima i protiv njih se pokreću disciplinski postupci unutar Carinske uprave i dobivaju otkaze te paralelno i kazneni postupci DORH-a?
S poštovanjem,
čitatelji HOP-a.
 plen
 plenki
VEZANI ČLANAK