U SAD-u sve više zrakoplovnih nesreća, sumnja se na cijepljene pilote, u Francuskoj sukob policije i necijepljenih medicinara

0
5665

Francuzi se ponašaju kao kukavice, baš kao i tijekom Drugog svjetskog rata? Zašto? Do sredine srpnja opirali su se i imali samo 40% cijepljenih – barem u zapadnoj Europi.

VIDEO:

https://youtu.be/B7Ps7z-mBjQ

Tada im je fašistički Macron prijetio istim terorom kao Janši i Poklukaru početkom rujna PCT -om i PC -om za javni sektor. Trčali su s9e  cijepiti-sada imaju 67% cijepljenih.

I protestiraju ulicama?!… Vidio sam snimke francuskih necijepljenih medicinskih radnika koje je policija blokirala ispred zdravstvenih ustanova i nitko im nije pritekao u pomoć.

-Nismo trčali na cijepljenje već smo se opirali, samo je oko 100.000 ovaca palo u režim SDS -a i cijepilo se tijekom PCT terora. U posljednja dva tjedna praktički nitko nije otišao na prvo cijepljenje i ostali smo na 50% cijepljenih. U Hrvatskoj su se vlasti uplašile kad su vidjele masovne prosvjede u Sloveniji pa su stoga imale vrlo blage mjere. Imaju 42% cijepljenih. Francuzi su patetični gubitnici.-komentiraju iz Slovenije.

U Sloveniji dolazi nekima iz guzice u glavu, pa su napravili istraživanja oko lažnih testova kojima se pumpa lažna pandemija kako bi se narod natjeralo na cijepljenje. Stožeraški klauni u Hrvatskoj koji su takvom glupošću uništili privredu i brane ljudima bez kovid potvrda o cijepljenju ulaz na radna mjesta čude se na jesen velikom broju zaraženih preko lažnih testova?!

“Korištenje neodgovarajućih testova u suočavanju s epidemijom moglo bi biti katastrofalno, pomoći u povećanju broja pacijenata, povećanju popunjenosti bolnica i neodgovarajućem upravljanju epidemijom”, rekli su njihovi znanstvenici.

Slovenska znanstvenica Metka Paragi donijela je svoje dokumente kako bi dokazala da se “nećemo moći nositi s ovim epidemijskim testovima”. “Majbert Pharm testovi nisu prikladni. Ne zadovoljavaju zahtjeve ECDC -a, niti tehničke zahtjeve”, rekla je dodajući kako je NLZOH ipak potvrdila njihovu prikladnost i preporučila vlastima upotrebu testova. Navela je nedosljednosti testova po bodovima i komentirala da zaključci NLZOH -a nisu u skladu s podacima o ispitivanju. Što je sa štetom u vezi cijepljenja, uništenja privrede, obitelji?

 

U Brazilu drugačija slika… Vlast se čudi zašto trebaju sve ta silna cjepiva, Pfizer glumi tri majmuna koji ne čuju, ne vide što im se pred nosom događa. Za nuspojave oni kažu da nisu krivi, pa po toj idiotskoj nelogici zdravlje stavljate u ruke lažljivaca koji vam preko politike uvjetuju život, ali odgovornosti nemaju. Takav bolesni fašizam je potpuno mjerljiv sa nacističkim ubojstvima u koncentracijskim logorima.

VIDEO:

https://odysee.com/@ilija.lazarov:7/bolsonaro-mocks-covid-vaccine-and-pfizer-policy-of-rejecting-responsibility-for-any-sideeffects:a

inbound4182403879729562118 inbound5868938541874388744inbound5222032490369746671

Vrlo je zanimljiva vijest stigla iz Amerike, mali zrakoplovi sa jednim pilotom sve se  češće ruše, padaju u naselja, a autor vijesti tvrdi da se radi o cijepljenim pilotima, te na jednom primjeru bizarnog letenja tvrdi da je pilot dezorjentiran od cjepiva.

inbound7719026336786173297

Nesreća je previše da bi bile slučajne, a u jednoj je sudjelovao doktor pilot koji je cijepljen. Razlog zašto to nije slučaj u velikim kompanijama je veći broj kopilota i pilota u pilotskoj kabini

VIDEO:

https://rumble.com/vnumax-cijepljeni-piloti-uzrokovali-su-mnogo-zrakoplovnih-nesrea-u-mjesec-dana.html

HOP