‘Izraelska etička fronta’ otkrila lažiranja oko cijepljenja, da li pakao Izraela ima veze sa dokumentima izašlim kao ‘Protokol sionskih mudraca?’

0
19529

Izraelska etička fronta okupila je intelektualce, znanstvenike i odvjetnike koji pokušavaju upozoriti svjetsku javnost na ekstremne uvjete života u Izraelu, shvaćajući da u biti Izraelci postaju pokusni kunići preko čijih će rezultata cijepljenja se odnositi cijeli svijet.

inbound5048932639012782054

Na primjeru jednog dječaka od 17 godina na kojeg je cjepivo djelovalo pogubno, pokušavaju javnosti predočiti činjenicu da je takvih slučajeva mnogo, ali se oni prikrivaju dok se kreće sa cijepljenjem djece od 5 godima nadalje. Što ovaj dokument i piše.

inbound8372127769689132428

Za nas je njihova situacija bitna, pa i sam rasplet jer i nas čeka slično psihopatsko ludilo;

 

izraelski znanstvenici i odvjetnici

ČITANJE DOKUMENTA U DONJEM LIJEVOM UGLU POMICANJEM STRELICE

Da li se u ovaj horor ikako mogu ugurati  “Protokoli sionskih mudraca”, masonski protokoli napisani davno ili je sve oko njih igra ?

inbound1956669980664374281

Izložba u Washingtonu 2006. godine, pod nazivom Opasna laž:Protokoli sionskih mudraca prikazuje povijest i nasljeđe publikacije koja je nekada širila mržnju prema Židovima održana je još 2006. godine kaže autor izložbe.

Kustos izložbe, Daniel Greene, objašnjavao je povijesni kontekst ove izložbe. “Ova publikacija je stvorena u Rusiji u prvom desetljeću dvadesetog stoljeća. Proširila se svijetom odmah nakon Boljševičke revolucije i u isto vrijeme je bila prepoznata kao izmišljotina. Međutim, bila je korisna knjiga Nacistima i do danas je ostala korisno oruđe propagande za širenje mržnje prema Židovima”.

Sadržaj izmišljenog Protokola sionskih mudraca je zapis 24 tajna sastanka održana navodno u Baselu, u Švicarskoj, gdje su Židovi i masoni raspravljali o navodnom planu za vladavinu nad cijelim svijetom. Iako je ova publikacija bila prepoznata kao izmišljotina, Nacistička je stranka – u razdoblju između 1919. i 1939. godine – tiskala 23 izdanja ove publikacije i uvela ju u njemačke škole kako bi indoktrinirala učenike.

Američki industrijalac Henry Ford promicao je Protokole sionskih mudraca u svojem listu The Dearborn Independent. Njegova vlastita publikacija Međunarodni Židov: glavni svjetski problem, temeljen velikim dijelom na sadržaju Protokola, prodana je u više od pola milijuna primjeraka i prevedena je na najmanje 16 jezika. Daniel Greene kaže kako one koji brane Protokole ne dotiče činjenica da je ta knjiga zapravo izmišljena. Oni smatraju, kako kažu, da ta knjiga otkriva ‘višu istinu’. “Ono što tvrde oni koji brane Protokole cionskih mudraca je sljedeće: ‘Da, naravno da je moguće dokazati kako je ova knjiga izmišljotina, međutim, ne može se poreći ideja kako su Židovi kovali zavjeru o vladavini svijetom”.

Protokoli sionskih mudraca još uvijek kruže svijetom. Ruska i meksička izdanja pojavila su se čak 2005. godine. Daniel Greene kaže kako je publikacija postala legitimnim štivom u arapskom i islamskom svijetu. Gospodin Greene tvrdi kako tamo mnoge škole poučavaju Protokole kao činjenicu. “Ove knjige su potvrdili vodeći stručnjaci i vodeći povjesničari u Libanonu, Siriji i intelektualnim središtima Srednjeg istoka”.

inbound8288737886320994036

Naš publicist i znanstveni istraživač dr. Marko Francisković nije ulazio u problem vjerodostojnosti dokumenta same knjige već sam sadržaj dokumenta čije  se zamisli  ostvaruju  sve do danas.

Kako smo mi ljudi interneta i mase dostupnih informacija, a opet živimo u jednom od najmorbidnijih vremena, treba se osvrnuti i na ovu knjigu i sa drugog pogleda osim navodno antisemitskog .

S time da vam dajemo i zanimljiv pregled o toj knjizi i u pisanom obliku. Video u kome M. Francišković objašnjava zanimljiv pogled na te dokumente pogledajte sami.

 

VIDEO:

https://m.youtube.com/watch?v=o55GU3CB8T8

 

Dokumenti u pisanom obliku:

sionski mudraci

ČITANJE DOKUMENTA U DONJEM LIJEVOM UGLU POMICANJEM STRELICE

 

Koliko je sad sve oko dokumenata antisemitsko, a s druge strane koliko nije vidi li se  i iz postupanja vlasti u Izraelu nad vlastitim narodom, što pokušavaju pokazati izraelski neovisni intelektualci, odvjetnici i  svijetu objaviti javno; koji ih je pomor zahvatio u eri cijepljenja , sadističkog iživljavanja vlasti nad necijepljenima preko jedne  grupacije Izraelsko etičke fronte?!

HOP