Faktografci pišući svoje ‘znastveni članak’ o Dr. Noacku ne shvaćaju da je govorio o grafen hidroksidu i nije ga je on otkrio kako oni tvrde!

0
189

Prilažemo još jednom malo detaljnije sažetak izuzetno važnih spoznaja o sastavu cjepiva protiv Covid-19 iznesenih u videu kojeg je objavio Dr. Noack neposredno prije svoje smrti. Dr. Noack u svom videu govori o pretvorbi grafen oksida u grafen hidroksid, te o efektu “ruskog ruleta” koje ovo po život opasno cjepivo predstavlja za ljude:

Jednoslojni aktivni ugljen ima izuzetno čvrstu i stabilnu strukturu. Njegova veličina je 50 nanometetara, a debljina 0,1 nm, dakle on je praktički debljine od samo jednog atoma. Zbog svoje strukture se te izuzetbo tvrde čestice oštrih bridova ponašaju kao nano žilet u krvotoku. Te C6 strukture biološki nisu razgradive. OH grupe razbijaju proton i stvaraju negativni naboj, koji postaje jedna vrsta kiseline koja se dobro rastvara u vodi. Posljedica je da su nano žileti jako dobro homogenizirani u tekućini. To stvara efekt ruskog ruleta jer reže glatki epitel unutrašnjih stijenki krvnih žila u koje lako ulazi homogeniziran tekućinom cjepiva brzo se šireći krvotokom. I to je, po dr. Noacku, jasan uzrok nenadanih moždanih udara i ostalih oznenadnih smrti neposredno nakon cijepljenja, ako je ubodom igle pogođena direktno neka krvna žila.

Dr. Noeck se kao kemičar u svojoj karijeri bavio upravo pretvorbom grafen oksida u grafen hidroskid.

Faktograf u obrazloženju svoje cenzure našega članka spominje grafen oksid, a ne grafen hidroksid, o kojemu govori dr. Noack. Također, dr. Noack nipošto ne tvrdi da je on otkrio sastojak grafen oksid u cjepivu, jer ga je otkrio drugi znanstvenik, kojega dr. Noack u svojem videu spominje u uvodu. Također, Faktograf tvrdi da je dr. Noack preminuo od prirodne smrti, bez obzira na to što je neposredno prije te “prirodne” smrti, taj mlad i zdrav znanstvenik bio napadnut i brutalno pretučen.

Imamo pravo sumnjati da njegova supruga je promijenila iskaz u svezi njegova brutalnog ubojstva bojeći se odmazde, u prvom videu svjedoči da je brutalno pretučen. Novinari Faktografa nisu svjedoci situacije niti imaju saznanja što “piše u glavi” te žene. Dva različita iskaza govore da u toj situacije nešto ne valja.

FB_IMG_1635932693490

Ovakve izjave od strane Faktografske ekipe nisu cenzurirane i time je jasno tko su oni.

 

Razumijemo da novinari faktografa nemaju nikakva znanja o kemiji, ali kao što smo i mi u našem, od faktografa cenzuriranom članku, bili u stanju pravilno prevesti sažetak videa dr. Noacka, tako smatramo da bi faktograf trebao biti u stanju poštovati minimum istinitosti i provjere točnosti informacija u svojem “obrazloženju” predmetnog videa i našeg članka te barem navesti točno o čemu smo pisali i o čemu je dr. Noack govorio – a to je GRAFEN HIDROKSID, a ne grafen oksid, kao što faktograf uporno piše.

IMG-20211208-WA0003

Ukoliko faktografova redakcija ne raspolaže s novinarima koji razumiju engleski jezik, neka barem zaposle prevoditelja. Ovako obmanjuju i lažu javnost, a osim svega postaju školski primjer novinarske traljavosti i manipulacije javnosti svojim tzv. “provjerama točnosti i istinitosti”, a ustvari medijske kontrole i cenzure.

U Bolnici Osijek radila je viša sestra V.D. nedavno preminula nakon “treće spasonosne doze” , I. V. rođ. 1986 cijepljena je 25.11. 2021, umrla je 4.12.2021, mladić iz Đakova nije se želio cijepiti, nađen je obješen. Ovakvi sudbina ima još…Ljude se naziva fašistima jer prosvjeduju protiv toga.

IMG-20211208-WA0007 IMG-20211208-WA0004

Kada se ovakve stvari šalju u porukama ili događaju stvar je izmakla kontroli koju 100 Faktografa neće vratiti u neko bajno stanje…

Ubijeni znanstvenik tražio je ostavku austrijskog kancelara zbog obaveznog cijepljenja opasnim cjepivom – što je kancelar i učinio!?

I.R.

 

HOP