Faktograf nije u stanju točno prepisati naziv kemijskog spoja iz članka kojeg je cenzurirao i ‘prekrio’

0
3929

Prilažemo još jednom malo detaljnije sažetak izuzetno važnih spoznaja o sastavu cjepiva protiv Covid-19 iznesenih u videu kojeg je objavio Dr. Noack neposredno prije svoje smrti. Dr. Noack u svom videu govori o pretvorbi grafen oksida u grafen hidroksid, te o efektu “ruskog ruleta” koje ovo po život opasno cjepivo predstavlja za ljude:

Jednoslojni aktivni ugljen ima izuzetno čvrstu i stabilnu strukturu. Njegova veličina je 50 nanometara, a debljina 0,1 nm, dakle on je praktički debljine od samo jednog atoma. Zbog svoje strukture se te izuzetno tvrde čestice oštrih bridova ponašaju kao nano žilet u krvotoku. C6 strukture biološki nisu razgradive. OH grupe razbijaju proton i stvaraju negativni naboj, koji postaje jedna vrsta kiseline koja se dobro rastvara u vodi. Posljedica je da su nano žileti jako dobro homogenizirani u tekućini. To stvara efekt ruskog ruleta jer reže glatki epitel unutrašnjih stijenki krvnih žila u koje lako ulazi homogeniziran tekućinom cjepiva, brzo se šireći krvotokom. I to je, po dr. Noacku, jasan uzrok nenadanih moždanih udara i ostalih iznenadnih smrti neposredno nakon cijepljenja, u slučaju kad je ubodom igle pogođena direktno neka krvna žila.

Dr. Noeck se kao kemičar u svojoj karijeri bavio upravo pretvorbom grafen oksida u grafen hidroskid.

Dr. Noack je otkrio ključ uništenja i ubojstava čovječanstva i zato je likvidiran? Odnosno, naprasno umro prirodnom smrću – kako tvrdi Faktograf? Da li je kancelar Schallenberg zbog tog otkrića odustao od svoje pozicije te dao ostavku?Jer je shvatio što čini?

Jesu li  “valovi epidemije” ustvari krugovi pakla koje su oni svjesno ljudima namijenili?

Otkrili smo nešto u videu dr. Noacka, što ga je najviše uzrujalo i što ga je možda koštalo života: grafen hidroksid nije biološki razgradiv i jednom cijepljeni ga nikada više ne mogu izbaciti iz tijela. Ta tvrdnja kemičara dr. Noacka nikako ne odgovaea “znanstvenom kolegiju”  Novosti i Indexa, a sada i Faktografa.

Dakle po toj logici mnogi su u krivu  kada daju lažnu nadu u kojekakve pripravke da se izbaci razrajući učinak cjepiva iz tijela?

Unutarnje stijenke krvnih žila su s razlogom glatke kao staklo, rekao  dr. Noack – jednom oštećene stijenke uzrok su svim moždanim udarima, srčanim zastojima itd.

Ti “žileti grafena” zauvijek ostaju u tijelu i žilama,  kako tvrdi ovaj znanstvenik, tako da su propadanje žila i posljedične bolesti krvožilnog sustava nezaustavljive. Oštećenje je nepovratno prema njemu jer grafen žileti zuvijek ostaju u tijelu koje ih ne može razgraditi.

Ako je to točno, jesu li izmišljeni novinarski pametnjakovići iz Faktografa dio prikrivanja tog monstruoznog plana?

 

Faktograf u obrazloženju svoje cenzure našega članka spominje grafen oksid, a ne grafen hidroksid, o kojemu govori dr. Noack. Također, dr. Noack nipošto ne tvrdi da je on otkrio sastojak grafen oksid u cjepivu, jer ga je otkrio drugi znanstvenik, kojega dr. Noack u svojem videu spominje u uvodu. Također, Faktograf tvrdi da je dr. Noack preminuo od prirodne smrti, bez obzira na to što je neposredno prije te “prirodne” smrti, taj mlad i zdrav znanstvenik bio napadnut i brutalno pretučen.

Imamo pravo sumnjati da je njegova supruga promijenila iskaz u svezi brutalnog ubojstva svojeg supruga bojeći se odmazde, jer u prvom videu svjedoči da je brutalno pretučen. Novinari Faktografa nisu svjedoci situacije niti imaju saznanja što “piše u glavi” te žene. Dva različita iskaza govore da u toj situacije nešto ne valja.

FB_IMG_1635932693490

Takiđer, mnogi strani mediji spominju upad interventnih policajaca. Faktografske dogme nikad nisu cenzurirane i time je jasno tko su oni.

Razumijemo da novinari faktografa nemaju nikakva znanja o kemiji, ali kao što smo i mi u našem, od faktografa cenzuriranom članku, bili u stanju pravilno prevesti sažetak videa dr. Noacka, tako smatramo da bi faktograf trebao biti u stanju poštovati minimum istinitosti i provjere točnosti informacija u svojem “obrazloženju” predmetnog videa i našeg članka te barem navesti točno o čemu smo pisali i o čemu je dr. Noack govorio – a to je GRAFEN HIDROKSID, a ne grafen oksid, kao što faktograf uporno piše.

IMG-20211208-WA0003

Ukoliko faktografova redakcija ne raspolaže s novinarima koji razumiju engleski jezik, neka barem zaposle prevoditelja. Ovako obmanjuju i lažu javnost, a osim svega postaju školski primjer novinarske traljavosti i manipulacije javnosti svojim tzv. “provjerama točnosti i istinitosti”, a ustvari medijske kontrole i cenzure.

U Bolnici Osijek radila je viša sestra V.D. nedavno preminula nakon “treće spasonosne doze” , I. V. rođ. 1986 cijepljena je 25.11. 2021, umrla je 4.12.2021, mladić iz Đakova nije se želio cijepiti, nađen je obješen. Ovakvi sudbina ima još…Ljude se naziva fašistima jer prosvjeduju protiv toga.

IMG-20211208-WA0007 IMG-20211208-WA0004

Kada se ovakve stvari šalju u porukama ili događaju stvar je izmakla kontroli koju 100 Faktografa neće vratiti u neko bajno stanje…

Ubijeni znanstvenik tražio je ostavku austrijskog kancelara zbog obaveznog cijepljenja opasnim cjepivom – što je kancelar i učinio!?

I.R.

HOP