Cjepiva ne djeluju i strah je da će izazvati masovni napad na vlastiti organizam

0
4288

Piše: Mr. sc. Arna Šebalj

 

mr.sc Arna Šebalj -znanstvene teme
mr.sc Arna Šebalj -znanstvene teme

HITNA EKSKLUZIVNA  ZNANSTVENA VIJEST

 

Cjepiva ne djeluju i strah je da će izazvati masovni napad na vlastiti organizam

Rhoda Wilson iznosi 12. prosinca  2021. znanstveni izvještaj sa 2. simpozija koje organiziraju domaćin   uK Column i Doctors for Covid Ethics (“D4CE”) održali svoj drugi simpozij, “Sounding the Call”. Prof. Sucharit Bhakdi: The Vaccines Do Not Work and The Fear Is They Will Cause a Massive Self-To-Self Attack,

https://dailyexpose.uk/2021/12/12/prof-sucharit-bhakdi-the-vaccines-do-not-work-and-the-fear-is-they-will-cause-a-massive-self-to-self-attack/ )

Na simpoziju je sudjelovalo 15 stručnjaka iz znanosti, medicine, financija, medija i prava koji su govorili kako treba postupiti u ovoj situaciji s Covidom – slobodno i iskreno. U srpnju su D4CE i UK Column održali prvi simpozij koji je bio velik uspjeh. D4CE-ov 2. simpozij  otvorio je Sucharit Bhakdi, profesor emeritus medicinske mikrobiologije i imunologije, bivši predsjedavajući Instituta za medicinsku mikrobiologiju i higijenu Sveučilišta Johannes Gutenberg u Mainzu. Dokazano je da su klinička ispitivanja lažna. “Ne postoji nikakav dokaz za učinkovitost ovih genskih cjepiva u zaštiti od teških bolesti i smrti”, rekao je profesor Bhakdi.

Dana 30. srpnja, direktorica američkih centara za kontrolu i prevenciju bolesti (“CDC”) Rochelle P. Walensky izdala je izjavu u kojoj ažurira smjernice CDC-a za potpuno cijepljene ljude. Podaci objavljeni u CDC-ovom tjednom izvješću o morbiditetu i mortalitetu (“MMWR”), “pokazali su da je infekcija Delta rezultirala sličnim visokim opterećenjem virusa SARS-CoV-2 kod cijepljenih i necijepljenih ljudi… cijepljene osobe zaražene Deltom mogu prenijeti virus.” “Koristi bilo kojeg cijepljenja je nula jer vam nijedno cijepljenje ne pruža nikakvu zaštitu od [respiratorne] infekcije”, i “drugo, ovaj virus je manje opasan od sezonske gripe.”

Štoviše,  injekcije Covid cjepiva osmišljene da ne uspijevaju. Imunološki sustav ima dvije kategorije antitijela koja djeluju gotovo potpuno neovisno jedno o drugom. Jedan skup protutijela, u krvotoku, štiti unutarnje organe, dok drugi, limfociti, štite sluznicu dišnog i crijevnog trakta. Antitijela koja proizvode limfociti, koji se nalaze ispod sluznice, nalaze se na licu mjesta kako bi se susreli s virusima koji se prenose zrakom. Ali protutijela u krvotoku, poput onih induciranih injekcijom, ne mogu zaštititi sluznicu dišnog trakta. “Stoga, nijedno od ovih cjepiva ne može djelovati”, rekao je prof. Bhakdi.

Ako je korist nula, koliki je rizik? Nakon što se ubrizga u mišić, šiljasti protein ide u vaš krvotok i limfne čvorove. Stanice limfnih čvorova i stanice u kontaktu s krvotokom, stanice koje oblažu krvne žile, proizvode šiljasti protein. Odatle će spike protein ući u brojna tkiva i organe u tijelu, koji zauzvrat također mogu proizvesti šiljasti protein. Bilo koja stanica u tijelu koja proizvodi ove šiljaste proteine bit će napadnuta od strane imunološkog sustava, rekao je prof. Bhakdi,  “strah je da će doći do masovnog napada imunološkog sustava od samih sebe.”

 HOP