Klub Gotik mjesto ‘eksperimentiranja sa drogom’, čak i država upetljana?!

0
11787

Pun je Beograd izgubljenih hrvatskih novinara koji vas svako malo izvještavaju o situaciji oko mladog splićanina koji je nestao  a bio je viđen u klubu GOTIK.

Organizator večeri u beogradskom klubu Gotik, gdje je posljednji put viđen Splićanin Matej Periš, u ponedjeljak je za srbijanske medije rekao da se gosti nisu ni na što žalili te da te večeri nije bilo nikakvih problema.

Iz kluba kažu da je u medijima objavljeno puno neistina i posebno im je krivo što se ime njihovog kluba spominje u kontekstu da se tamo nešto dogodilo. Oni su za sam događaj saznali kad su im policajci došli drugu večer pregledati klub. Pitali su ih, kažu, i ima li klub podrum te dodali da nema, prenosi N1.

Menadžer kluba Gotik u kojem su nestali Matej Periš iz Splita i prijatelji bili 30. prosinca izjavio je za Blic da Splićani nisu bili njegovi gosti, već su u klub ušli bez rezervacije.

klub-gotik-beograd-nocu

“Sve je bilo najnormalnije. Nitko ih nije dirao niti je bilo problema. Pitao sam ih jesu li bili ugroženi na bilo koji način u klubu, rekli su da nisu. Pitao sam ih jesu li se drogirali, kažu da nisu”, rekao je.

Što se prešućuje u svemu,  govori nam nekad bliski suradnik A. Vučića?!

20220105_050839

Na slici Đorđe Višekruna, čovjek koji je u knjizi razotkrio tko je Aleksandar Vučić

Javna je tajna o kojoj svi šapuću, a niko da glasno izgovori:

U GOTIK DOLAZE ONI KOJI VOLE DA EKSPERIMENTIŠU SA OPIJATIMA! DALJE DECU OD BETON HALE I ONIH KOJI TO DRŽE!

Skoro sve sto sam PREDVIDEO: sve se ostvarilo, sad predviđam da će Vučić postaviti menadžera GOTIKA za ministra propagande jer vrlo perfidno skreće pažnju sa DROGE na nebitan detalj o 6 flaša vina i 4 viskija (kada naši konobari računaju čudi me da nije bilo i vise kao u Tesnoj koži kod Šojića)

IZ MANIPULACIJE JAVNOSTI MENADŽERU ČISTA 10-tka, VUČIĆ TAKVE OBOŽAVA.

Šta se desilo u Beogradu sa nestalim momkom iz Splita? Vidim na Instagramu da je pre godinu i po dana bio u Amsterdamu.

Pre nekoliko godina sam na holandskoj TV gledao prilog kako baš u Amsterdamu se svake godine nekoliko desetina ljudi udavi u kanalima a pre toga beže kroz grad, jer misle da ih neko vija, pa na kraju padnu sa visoke betonske obale u vodu.

Iznenadio me je veliki broj slučajeva. I često krivica pada baš na društvo sa kojima se drogirao, što su ga u kritičnim momentima pustili da trči i halucinira. Neću da kažem da se u Beogradu to desilo, jer ne znam, ali podseća na to.

Inaće u Holandiji se iz uzimanja uzorka iz kanalizacije tačno vidi koliko i koje droge se u svakom mestu koristi i za vreme korone se to pojačalo kao i kućne žurke. Takodje, iz uzorka iz kanalizacije se ovde prate i brojni drugi značajni podaci o stanovništvu.

Beton hala od nedavno radi da je otvorila SRPSKA NAPREDNA STRANKA, jer je zavučena i na idealnoj lokaciji za državnu prodaju svih droga.

To je bio samo betonski kostur 50 godina a sada su napravili klubove sa tunelima za prodaju droge-izjavio je za naš portal ex savjetnik A. Vučića.

HOP