Studije koje govore o povezanosti pojavnosti bolesti i procijepljenosti apsolutno prioritetne i ukazuju na hitan prestanak cijepljenja!

0
3152

Mr. sc. Arna Šebalj

mr.sc Arna Šebalj -znanstvene teme
mr.sc Arna Šebalj -znanstvene teme

Studije koje govore o povezanosti pojavnosti  bolesti i procijepljenosti apsolutno prioritetne i ukazuju na hitan prestanak cijepljenja!

 Učinkovitost tzv. cjepiva COVID-19 protiv infekcije Omicron ili Delta

Sarah A. Buchan i suradnici prikazuju u svojem radu objavljenom u MedRxiv

https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2021.12.30.2126856Sv1

pišu o učinkovitosti cjepiva protiv COVID-19 protiv infekcije Omicron ili Delta.  Učestalost infekcije SARS-CoV-2, uključujući među onima koji su primili 2 doze cjepiva protiv COVID-19, značajno se povećala otkako je Omicron prvi put identificiran u pokrajini Ontario u Kanadi. Autori su procijenili učinkovitost cjepiva protiv infekcije (bez obzira na simptome ili ozbiljnost) uzrokovanu Omicronom ili Delta između 22. studenog i 19. prosinca 2021. Uključili su osobe koje su primile najmanje 2 COVID 19 doze cjepiva. Korištena je multivarijabilna logistička regresija za procjenu učinkovitosti dvije ili tri doze prema vremenu od posljednje doze.

Uključeno je 3.442 Omicron-pozitivna pacijenta, 9.201 Delta-pozitivna pacijenta i 471.545 negativnih kontrola. Nakon 2 doze cjepiva protiv COVID-19, učinkovitost cjepiva protiv Delta infekcije stalno je opadala tijekom vremena, ali se oporavila na 93% (95%CI, 92-94%) ≥7 dana nakon primanja mRNA treće doze. Nasuprot tome, primanje 2 doze cjepiva protiv COVID-19 nije zaštitilo od Omicrona. Dvije doze cjepiva protiv COVID-19 vjerojatno neće zaštititi od infekcije Omikronom. Treća doza pruža određenu zaštitu  neposredno iza injekcije pojačivača, ali znatno manju nego protiv Delte. Autori u zaključku konstatiraju da su rezultati  zbunjujući i teško objašnjivi. Potrebna su daljnja istraživanja kako bi se ispitala eventualna zaštita od teških ishoda oboljenja. (Rad još nije prošao recenzentski postupak).

Ogromna studija u 145 zemalja pokazuje nagli povećanje prijenosa i smrtnost nakon uvođenja tzv. cjepiva protiv COVID-a

Julian Conradson  objavio je 9. siječnja, 2022 at 9:17pm objavio je sažetak velike studije u kojoj se korelira povećanje pobolijevanja i smrtnosti od COVID-19 sa intenzitetom procijepljenosti

https://www.thegatewaypundit.com/2022/01/massive-145-country-study-shows-sharp-increase-transmission-death-introduction-covid-vaccines/

Umjesto da prekine ovu pandemiju kao što je obećano, široko rasprostranjeno uvođenje eksperimentalnih cjepiva zapravo je izazvalo nagli porast slučajeva Covid-19 i smrtnih slučajeva diljem svijeta, prema nedavno objavljenoj studiji koja je proučavala podatke iz 145. najviše cijepljenih zemalja na svijetu. Studija na 99 stranica pod naslovom “Svjetska Bayesova analiza uzročnog utjecaja primjene cjepiva na smrti i slučajeve povezane s COVID-19: analiza velikih podataka u 145 zemalja” pokazala je da je cijepljenje prouzročio nevjerojatnih 38% više slučajeva Covida u SAD-u na milijun – i još nevjerojatnije povećanje broja umrlih od 31% na milijun stanovnika.

Istraživači su izvršili uzročnu analizu uspoređujući razdoblja prije i nakon liječenja kako bi došli do razlike u pojavnosti i smrti od implementacije cjepiva analizirajući javno dostupne podatke o COVID-19. Željeli su i utvrdili učinak njihovog široko rasprostranjenog uvođenja cijepljenja. Nakon eliminacije svih rezultata iz zemalja s niskom stopom cijepljenja ili nepotpunim podacima, uzeto je u obzir 128 zemalja s dovoljno podataka o smrtnim slučajevima (y1) i 103 zemlje za ispitivanje ukupnih slučajeva (y2), što se sastojalo od ukupno 145 jedinstvenih zemalja. Zanimljivo je da suda su zemlje koje su zabilježile najmanji broj smrtnih slučajeva od Covida-19  2020. doživjele najveći porast slučajeva i smrti nakon uvođenja cjepiva, a neke od njih bilježe porast i preko tisuću posto (npr. Tajland, Vijetnam, Mongolija, Tajvan, Sejšeli, Kambodža itd.).

U zaključku studije, istraživači su upozorili da bi značajan porast smrtnih slučajeva i pojave bolesti trebao biti “vrlo zabrinjavajući” za kreatore politike diljem svijeta koji promiču eksperimentalna cjepiva kao “ključ za vraćanje naših sloboda”.

Ovi rezultati trebali bi potaknuti lokalne kreatore politike da donose političke odluke na temelju podataka, a ne naracije, i na temelju lokalnih uvjeta, a ne globalnih ili nacionalnih mandata. Ovi rezultati također bi trebali potaknuti kreatore politike da počnu tražiti druge puteve izlaska iz pandemije osim kampanja masovnog cijepljenja.” Ukratko, ovo je samo najnoviji dokaz da su nas lagali tijekom cijele proizvedene pandemije. Ova eksperimentalna, brza cjepiva nisu učinila ništa osim što su pogoršala stvari i samo su potaknula prijenos novih varijanti koje su spriječile svijet da ovaj virus stavi u retrovizor.

Nekoliko studija došlo je do sličnih zaključaka kao i ova, a nedavno su izašle dvije koje su potvrdile u suštini istu stvar – ova cjepiva zapravo uzrokuju više bolesti nego što sprječavaju. Treba naglasiti da se ovi podaci odnose samo na bolest COVID-19 te autori ne govore o značajnom porastu drugih bolesti i stanja opasnih po život. Zaključuje se: Bolnice su trenutno ‘pretrpane’ pacijentima koji su ‘bolesniji nego ikad’, a to nije Covid.

Cjepiva protiv SARS-COV-2 i neurodegenerativne bolesti

 

Stephanie Seneff piše 11. siječnja za časopis The Epoch Times o mogućoj vezi između cjepiva i neurodegenerativnih bolesti

https://www.theepochtimes.com/sars-cov-2-vaccines-and-neurodegenerative-disease_4207235.html?utm_source=healthnoe&utm_campaign=health-2022-01-11&utm_medium=email&est=YDOdQ4%2BXRt50dauufxRKWgjIopE6sf%2B6GQ0UMWkSOjxZxcJG6O85QjrZWH9KL8KO5FXisg%3D%3D

U citiranom linku daje se opsežni prikaz mogućih mehanizama djelovanja tzv. cjepiva na pojavu ovih bolesti. Mnogo je razloga za oprez u vezi s cjepivima protiv COVID-19, koja su žurno stavljena na tržište s krajnje neadekvatnom evaluacijom i agresivno promovirana u neupućenoj javnosti, s potencijalom ogromnih, nepovratnih, negativnih posljedica. Jedna od mogućih posljedica je iscrpljivanje konačne zalihe progenitornih B stanica u koštanoj srži u ranoj dobi, što uzrokuje nemogućnost stvaranja novih antitijela na infektivne agense. Još više zabrinjava mogućnost  da bi ova cjepiva, i mRNA cjepiva i cjepiva DNA vektora, mogli biti put do bolesti u nekoj budućnosti. Kroz djelovanje šiljastog proteina nalik prionu, vjerojatno ćemo vidjeti alarmantan porast nekoliko neurodegenerativnih bolesti, uključujući Parkinsonovu bolest, Creutzfeldt-Jakobovu bolest, prijenosne spongiformne encephalopatije, amiotrofičnu lateralnu sklerozu i Alzheimerovu bolest, a te će se bolesti pojavljivati sa sve većom prevalencijom među mlađom populacijom, u godinama koje dolaze. Nažalost, nećemo znati jesu li cjepiva izazvala ovo povećanje, jer će obično postojati dugo vremensko razdvajanje između događaja cijepljenja i dijagnoze bolesti. Vrlo zgodno za proizvođače cjepiva, koji na našim nesrećama ostvaruju ogroman profit – kako od prodaje samih cjepiva tako i zbog velikih medicinskih troškova liječenja svih ovih iscrpljujućih bolesti.

Učinkovitost cjepiva protiv infekcije SARS-CoV-2 s varijantama Omicron ili Delta nakon serije cijepljenja s dvije doze ili pojačivača BNT162b2 ili mRNA-1273: danska kohortna studija

Christian Holm Hansen i suradnici prikazuju u svojem radu objavljenom u MedRxiv 

https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2021.12.20.21267966v2

originalne rezultate istraživanja s ranim procjenama iz danskih nacionalnih baza podataka o učinkovitosti cjepiva (VE) protiv nove SARS-CoV-2 Omicron varijante (B.1.1.529) do pet mjeseci nakon serije primarne cijepljenja s cjepiva BNT162b2 ili mRNA-1273. Studija pruža dokaze zaštite od infekcije varijantom Omicron nakon završetka primarne serije cijepljenja cjepivima BNT162b2 ili mRNA-1273 u prvom mjesecu nakon primarnog cijepljenja. Međutim, VE je značajno niži od onog protiv Delta infekcije i brzo opada tijekom samo nekoliko mjeseci. VE se ponovno uspostavlja nakon revakcinacije cjepivom BNT162b2. (Rad još nije prošao recenzentski postupak).

 Hop