BRITANSKA POLICIJA POČINJE ŠIROKU ISTRAGU O KORPORATIVNIM ZLOČINAMA PO JAVNO ZDRAVLJE POVEZANE S MRNA CJEPIVOM

0
7985

BRITANSKA POLICIJA POČINJE ŠIROKU ISTRAGU O KORPORATIVNIM ZLOČINIMA I PRIJETNJAMA PO JAVNO ZDRAVLJUE POVEZANE S MRNA CJEPIVOM PROTIV COVID-19.

Kriminalistički broj Metropolitanske policije: 6029679/21. Broj predmeta Međunarodnog kaznenog suda (Hag): OTP-CR-473/21

U toku je najveća svjetska međunarodna kaznena istraga koja uključuje Hammersmithovu policiju, metropolitansku policiju i Međunarodni kazneni sud.

Britanska policija prihvatila je informacije date u prilog istrazi i složila se da postoji dovoljno dokaza za nastavak istrage pod gornjim brojem predmeta.

Slučaj su 20. decembra 2021. podnijeli dr. Sam White, Philip Hyland (PJH Law), Lois Bayliss (Broad Yorkshire Law) i umirovljeni policajac Mark Sexton. Zahtjevi za daljnju pomoć upućeni su međunarodnom odvjetniku Robertu F. Kennedyju mlađem (nećak JF Kennedyja), dr. Reineru Fuellmichu (njemački poslovni odvjetnik koji je dobio spor protiv Volkswagen Audija zbog skandala s emisijama), dr. Michaelu Yeadonu (bivši potpredsjednik Pfizer) i bezbroj drugih domaćih i međunarodnih liječnika, profesora, virologa, biologa, stručnjaka za podatke i pravnika; neki od njih već su uspostavili izravan kontakt s policijom i prepoznao ih je nadzornik Simpson (pomoćnica Cresside Dick, šefica Metropolitanske policije).

U pritužbama se navode brojna teška kaznena djela, uključujući delikte zlouporabe ovlasti i nedoličnog ponašanja u obavljanju javnih dužnosti, ubojstvo iz grubog nehata, korporativno ubojstvo, ubojstvo, zavjeru za ubojstvo, genocid i zločine protiv čovječnosti.

Dokazi koje su podnijeli Philip Hyland i dr. Sam White protiv Regulatorne agencije za lijekove i zdravstvene proizvode Ujedinjenog Kraljevstva (MHRA) su neodoljivi i pokazuju da nisu izvršili dužnu analizu podataka, ispitivanja i studija cjepiva, te da su nastavili ignorirati smrtne slučajeve, štete i ozljede uzrokovane cjepivom.

Mark Sexton je rekao:

Ovo je sada kaznena istraga koja je u tijeku. Bili smo prisiljeni djelovati zbog samozadovoljstva britanske vlade, unatoč tome što smo bili potpuno svjesni katastrofalnih brojki smrti odraslih i djece. Ovo nije ništa drugo nego genocid; još jednom, čini se da je profit važniji od ljudi. U tijeku je namjerna kampanja dezinformacija. Mnogi ni ne znaju da je cjepivo Covid još uvijek eksperimentalni proizvod. Ovo je najambicioznija kriminalna istraga ikad poduzeta. Skandal u cijeloj zemlji koji prijeti životima i sredstvima za život svake osobe u Ujedinjenom Kraljevstvu.”

R.H.