Amerika označila Vučića kao metu hapšenja zbog Putina?!

0
1453
Amerikanci traže hitno uhićenje Aleksandra Vučića jer je on sigurnosna prijetnja Sjedinjenim Američkim Državama?!
VIDEO:
 vučić putin
Srbija skriva ruske ratne zločince s ukrajinske fronte?
vucic
“Napokon je progledala i američka obavještajna zajednica?To se najbolje ogleda kroz hitno priopćenje američkog vijeća nacionalne sigrunosti, poznato po kratici United States Natinoal Security.
Vucic session-4
Na temelju prikupljenih dokaza o združenom ratnom djelovanju Rusije i Srbije, što ruskom agresoru u Ukrajini potajno pruža ratnu logistiku, američke sigurnosne službe zahtijevaju od političkog vodstva Sjedinjenih Američkih Država brzu i učinkovitu akciju uhićenja Aleksandra Vučića kao provjerenog i osvjedočenog saveznika Vladimira Putina, čovjeka koji danima i tjednima prijeti svijetu nuklearnim ratom i uništenjem čovječanstva.
vuchic-i-seselj
Vučić skupa s Putinom predstavlja najozbiljniju i najveću prijetnju, ne samo Sjedinjenim Američkim Državama, nego i svjetskom miru i sigurnosti. U povodu toga slijedi i šire i opširnije izvješće, što ga u cijelosti prenosi Rich TVX. com iz New Yorka, američki medij iznimno blizak političkim stajalištima Bijele kuće u Washingtonu.
 vucko
Sjedinjene Američke Države suočene su s rastućom ugrozom i opasnosti po nacionalnu sigurnost, budući se i dalje rasplamsava rat u Ukrajini. Glavne prijetnje po očuvanje svjetskog mira i sigurnosti dolaze iz Srbije i Rusije, od starne njihovih surovih i okrutnih diktatora Aleksandra Vučića i Vladimira Putina.
vucic
Oslanjajući  se na vojne izvore  Rich TVX News Networka iz New Yorka o vojnoidnustrijskom kompleksu neprijetelja, te zajedničke obavijesti zaprimljene iz izvora američke obavještajne zajednice ( U.S. Intelligence Community), Pentagona i State Departmenta ( U.S. Department of State), ovo postaje stvar od prvorazrednog značaja. Kriminalac  Aleksandar Vučić u ime  srpskih vlasti otvoreno podupire djelovanja ruskih agresorskih snaga u Ukrajini i takvim ponašanjem odstupa od bilo kakvog oblika uobičajene verbalno izražene javne diplomacije  u svezi rata u Ukrajini.
Sjedinjene Američke Države odlučile su odobriti federalnoj Vladi posudbu i iznajmljivanje vojne opreme Ukrajini, radi pomoći Ukrajinicima u njihovom junačkom otporu nadirućim ruskim vojnim snagama.
vucicpistolj
Sukladno zakonu Land – Leasing glede obrane demokracije i uklanjanja birokracije, ubrzava se proces posudbe i iznajmljivanja američke vojne opreme ukrajinskoj Vladi u Kijevu. Ukrajinska Vlada pozdravlja tu odluku Amerike i konkretan znak poptore u njihovom pravednom, oslobodilačkom i obrambenom  ratu pred ruskom agresorom koji želi pokoriti i osvoijti Ukrajinu, izbrisati njezinu državnost, te Ukrajinu pretvoriti i dio države Rusije.
Jedna stvar je posve jasna. Došlo se do točke usijanja i praga crvene linije, što netkom daje oznaku ratnog zločinca nakon serije ratnih zločina u Ukrajini. Srpski diktator Aleksandar Vučić kuje zavjeru protiv Sjedinjenih Američkih Država?
To znači kako Sjedinjene Američke Države moraju zahtijevati od Srbije predaju njezinog  tiranina Vučića vlastima Sjedinjenih Američkih Država.
VIDEO-ALEKS-VUCIC-PRIZNAO-BRANITELJSKOM-PORTALU-SRBI-SU-POCINILI-ZLOCIN-NA-OVCARI
Vučić se očitovao svojim djelovanjem kao izdajnik zapadnih interesa i suradnik ruskog okupatora u Ukrajini. Srbija je sad jedina eruopska država što i dalje uporno odbija uvesti sankcije Rusiji, vojnom agresoru na njoj susjednu državu Ukrajinu.
Srbija još uvijek odbija pozive Zapada priključiti se sankcijama Rusiji. Vučić blefira, ali mu je i dalje dopadna američka ekonomska pomoć. Očito se radi o najpokvarenijem, beskarakternom čovjeku, dvostrukog morala.
 putin2
Srpska zrakoplovna kompanija Air Serbia i dalje ima svakodnevne letove iz Beograda prema Moskvi, unatoč proglašenoj međunarodnoj blokadi letova u smjeru Rusije. Povrh toga, iznimno veliki broj prokušanih ruskih kriminalaca doselio je iz Rusije u Srbiju, poglavito u Beograd, gdje su mnogi od njih preko noći otvorili i razradili biznis u dogovoru sa srpskim vlastima.
Putinov režim, ne samo da rabi golemu voju silu na bojišnicama diljem Ukrajine, nego protiv Sjedinjenih Američkih Država i njenih saveznika, vodi specijalni rat izvan fronte primjenjujući razne tehnike i taktike.
putin
U Ukrajini na djelu vidimo na što liči Putinova primjena vojne sile kad želi pod svaku cijenu nametnuti svoju političku volju. Dvojica vjernih vojnih saveznika Aleksandar Vučić i Vladimir Putin i dalje će nastaviti radi vlastitih i zajedničkih političkih interesa podrivati političke interese Sjedinjenih Američkih Država. Putin će nastaviti i dalje ekonomski rat u Europi ucjenama i prijetnjama energentima, ponajprije plinom, kojim je Rusija vrlo bogata i čime opskrbljuje veliki dio Europe. Na taj način ruski diktator Putin vodi rat energetima, budući njegova zemlja obiluje velikim svjetskim zalihama nafte i plina. Ne izostaju ni Putinove užasne i zastrašujuće prijetnje. On poručuje cijelom svijetu kako će bilo koja zemlja otvoreno vojno svrstana uz Ukrajinu biti na meti munjevite ruske vojne intervencije i učinkovite vojne odmazde Rusije.
 ivica-dacic-i-vladimir-putin-3--fonet_f
Kremlj planira potpuno vojno zauzeće juga Ukrajine i otvorenje kopnenog puta prema Pridnjestrovlju, graničnoj oblasti Moldavije, gdje živi znatan broj Rusa. Zato bi to područje moglo vrlo brzo postati nova ratna meta Rusa u sljedećoj fazi njezine europske vojne invazije na susjedne zemlje. Ukrajinski saveznici su pojačali opskrbu Ukrajine ubojitim oružjem.
 putin rat1
Sjedinjene Američke Države poslale su poruku ohrabrenja Ukrajini uz nadu da će pobijediti agresorsku rusku vojsku. Radi toga, američki predsjednik Joe Biden zatražio je od Kongresa dodatnih 33 milijare dolara vojne i humanitarne pomoći Ukrajini, s obzrom na prognoze političkih uzvanika koje predviđaju kako bi ratni sukob Ukrajine i Rusije mogao potrajati i godinama.”
Izvor: Rich TVX.com News Network New York
Dragan Ilić
HOP