Trećim svjetskim ratom uspostavlja se multipolarni svijet sa šest svjetskih unija i jednom centralnom na potezu od Krima do današnje države Izrael

0
3971

U Rusiji događaji koji se sada odvijaju na teritoriju Ukrajine iz određenih razloga nazivaju se specijalnom operacijom, a ne ratom.

Prema izraelskim analitičarima, Rusija ne vodi rat protiv Ukrajine i ukrajinske države.

“Da je ovo rat protiv Ukrajine i protiv ukrajinske države, tada bi u prvih 48 sati bile uništene sve državne institucije, Ministarstvo obrane, Glavni stožer, SBU, sva zapovjedna mjesta. Ali nitko od njih nije dirnut”, kaže jedan od njih. .

Sva transportna čvorišta bila bi uništena, uključujući i sve civilne zračne luke. Niti jedan avion više ne bi poletio ni sletio. Svi bi se mostovi srušili kako bi se spriječilo prebacivanje pojačanja u ljudstvu i streljivo.

Osim toga, u zaborav bi otišli svi glavni elementi civilne infrastrukture koji osiguravaju promet, struju, bilo što. Odnosno, paralizirali bi zemlju i vodili vojne operacije protiv zemlje.

Ako bi Rusija zaista ratovala protiv Ukrajine, onda bi protuzračni raketni divizion S-300 bio uništen u prvim minutama svoje prisutnosti na ukrajinskom tlu. Tek su ovih dana upotrijebili Tornado protiv tog sustava.

O čemu se onda doista radi? O denacifikaciji?

U Ponedjeljak  se na moskvovskom trgu vjerojatno pričalo i o tome, no to je samo  perfomans za javnost, dimna zavjesa.

Dakle, niti se radi o napadu jedne države na drugu, niti o specijalnoj akciji denacifikacije Ukrajine?

Radi se o sporazumnom cijepanju teritorija između Putina i Zelinskog na tri dijela?

Zapadni europski, istocni ruski i juzni khazarski kaganat koji jednog dana treba biti pripojen Velikom Izraelu.

Bipolarni svijet stvoren nakon 2. Svjetskog rata sada se ovim Trećim svjetskim ratom grana na multipolarni sa šest svjetskih unija i jednom centralnom na potezu od Krima do današnje države Izrael, a u kojem bi bilo sjedište jedne svjetske vlade, jednog centra moći.

U tom smislu svi ratovi koji su vođeni od dekonstrukcije SSSRa i Jugoslavije jesu etape jednog te istog 3. Svjetski rat , koji se odvija u etapama, kako papa Franjo govori?!

Nije više ViRus nego Rus. Kao što uvedoše mjere protiv virusa kako bi osiromašili poduzetnike, te su radnici ostali bez prihoda tako i sada sankcije protiv Rusije ne služe suzbijanju (vi)Rusa, nego preko energetske krize izazivaju hiperinflaciju u Europi.

Screenshot_20220510-105609_FacebookScreenshot_20220510-105437_Facebook

S druge strane Joe Biden ponovo nastupa u svom “dementnom” stilu. Ovog puta obećava vojna vozila “klimatski prihvatljiva”… Nemojte misliti da se on ovim šali ili da ne zna što govori. Čak i kada sutra na motorima tih vozila bude slika Grete Thumberg … Stvar je u tome da većina nas ne zna planove vojno obavještajne elite, tj. vojne duboke države, dublje od one bankarske …

M.B.

HOP