Pere ruke od zločina: Ministar zdravstva Austrije potvrđuje – liječnici odgovorni za štetu od cjepiva?! Kazne do 14 000 eura!

0
8204

AUSTRIJA- Još u srpnju prošle godine Wochenblick je izvijestio da bi u slučaju štete uzrokovane cijepljenjem vrlo vjerojatno bio odgovoran liječnik za cijepljenje.

To je situacija kada pacijentu nije unaprijed dao dovoljno informacija o mogućim negativnim posljedicama injekcije, kao što su mnoge poznate i ozbiljne nuspojave.

Kako je Freier Hauser više puta naglašavao: „Cijepljenje je problem, a ne bolest!“ A sada bi ubod koronskog cjepiva mogao postati problem mnogih liječnika cjepitelja.

Neumorni mandatar FPÖ-a, mag. Gerald Hauser, koji vladi u više navrata postavlja svoje brojne provokativne upite, naglasio je Wochenblicku: „Bez mog nevjerojatnog tima, ovaj ogroman broj podataka ne bi bio moguć. Samo mnogo sati istraživanja potrebnih za pripremu dobro utemeljenog upita su tome temelj; Sam to nikada ne bih mogao učiniti”, kaže Liberal, naglašavajući važnost svog tima.

Screenshot_20220625-093119_Samsung Internet

ZASTRAŠIVANJE DOKTORA U PROTURIJEČU SA GOVOROM MINISTRA;

“Danas razgovaram s prijateljem liječnikom: Liječnici ne smiju prijaviti nikakvu štetu od cjepiva, čak ni sumnjive slučajeve! Stroge su to upute Zbora liječnika. Tko god to prekrši, oduzeli smo pravo liječničke prakse.”

Zastupničko pitanje ambicioznog zastupnika FPÖ mag. Geralda Hausera stavlja “zelenog ministra zdravstva ” Johannesa Raucha pod znatan pritisak. Ali u biti pogodit će posebno onaj dio medicinske struke koji je naivno vjerovao bespogovornim  uvjeravanjima ministarstva da su cjepiva  za koronu sigurna.

U odgovoru na deset stranica na pitanja o odgovornosti za injekcije Covida, postaje jasno: Rauch se očito uplašio i odbacio cjepitelje. Morali su ispuniti svoju obvezu davanja informacija o opasnosti cjepiva. U protivnom, opetovano nepoštivanje moglo bi rezultirati strašnim kaznama do 14.000 eura.

Kao što vidite po jednom svjedočenju upravo je zbor liječnika to zabranio, a sada su neodgovorni liječnici jedini krivci?!

Rauch odgovornost prebacuje na liječnike

Upravo to potvrđuje i odgovor ministra zdravstva na zastupničko pitanje. Čini se da pokušava izvući vlastitu glavu iz sve čvršće omče i želi izbjeći odgovornost. Iako propisuje “cijepljenje”, odgovornost je u potpunosti prebačena na liječničku struku njegovim odgovorom!

Liječnici moraju pojasniti nuspojave cijepiva – inače postoje disciplinske i odgovorne posljedice

Liječnici bi unaprijed morali dati dovoljno informacija o prednostima i rizicima liječenja kako bi dotična osoba mogla donijeti informiranu i slobodnu odluku. Posljedice za liječnike također se spominju u odgovoru: “Funkcija informacija je zaštita slobode odlučivanja dotične osobe.” -A to je dužnosti medicinskog osoblja. To se može kazniti prema upravnom i/ili stegovnom zakonu, kao i posljedice prema zakonu o odgovornosti.”

To bi moglo dovesti do iznimno bolnog buđenja za one liječnike cijepitelje koji su se oslonili na izjave Ministarstva zdravstva da su cjepiva sigurna. Pravi tsunami tužbi mogao bi dovesti do PROPASTI liječnika.

Izobrazba liječnika i farmaceutska industrija

Odgovarajući na upit Hausera, također postaje očita još jedna bitna točka, o kojoj je Wochenblick već detaljno raspravljao : golem utjecaj farmaceutske industrije na medicinsku profesiju i cijeli zdravstveni sustav.

Samo u 2020. Pfizer je u austrijski zdravstveni sustav upumpao preko 31 milijun eura. Rauchov odgovor pokazuje da su održana ukupno 143 tečaja obuke za liječnike u svezi cijepljenja na temu cijepljenja protiv Covida.

Kako se navodi na web stranici, organizaciju DFP, koja vodi ove događaje, sponzoriraju farmaceutske tvrtke Sanofi, Merck Sharp & Dohme, Valneva i Johnson & Johnson.

Stoga se postavlja pitanje i upitno je koliko se na takvim događajima obrađuje šteta od cjepiva.

Izvor WB

I.D.

HOP