Zar sa ovakvom Titovom pionirskom elitom možemo izići iz siromaštva i zaustaviti mržnju prema Hrvatima katolicima, hrvatskom iseljeništvu i dijaspori?

0
7087

Neki birači ih kude, a neki ih hvale. Da, riječ je o Premijeru i Predsjedniku koji na lukavi i podli način manipuliraju sa hrvatskom sviješću.

zoran-milanovic-i-andrej-plenkovic-ea433aeda6f4364f3a487bb54715b91c_view_article

Sjetimo se sam kako nam je Plenković podmetnuo rodnu ideologiju. Radi se o velikim šminkerima koji ne spredaju ni od čega samo da bi istaknuli svoju bahatost. Precjenjuju osobne vrijednost i vještine, a to potiče oholost, drskost i prezir prema drugima.
Njihova lukava i podla politička sposobnost je velika, ali sve pokazuje da nisu sposobni voditi demokratsku državu jer danas više nismo slobodni i pred zakonom isti.

Narod živi lošije nego ikada ranije, a oni Hrvate uvlače u Schengen. Zašto? Istim udarcem se zadovoljilo cioniste, Srbe i hrvatske ”antifašiste” i tako ih oslobodili ”ustaške” kune. Zašto Šveđani imaju eure i krunu? Zašto Hrvati nemaju eure i kunu?

pupi-plen-jna

Premijer nije napravio ni jednu reformu niti pokušava riješiti probleme sa Srbijom ni sa drugim susjedima jer njegova vlast ovisi o Pupovcu koji pljuje po hrvatskom narodu i krivotvori mu povijest i jezik. Ustav želi prilagoditi potrebama europskih globalista da bi lakše uveo diktaturu. Što sve nije učinio da bi uništio hrvatsku suverenost i sigurnost. Šuti po naređenju Pupovca i ne reagira na njegove i srbijanske izmišljotine i uvrede . Treba li Hrvatskoj takav Premijer koji ne stoji uz svoj narod?

Ustav koji imamo danas je komunistički, a najradije bih ga nazvao Račan i Kosoričin ustav. Taj komunistički Ustav je Hrvate istjerao iz Hrvatske, a hrvatski narod doveo do istrebljenja u Hrvatskoj. Plenković služi globalistima, a kao  podli političar ponižava svaku oporbu i kupuje oportune sabornike da bi imao većinu. Zar netko razuman može povjerovati da nije znao ništa o korupciji svojih ministara?

Pomakom HDZ-a lijevo od centra, razbio je ljevicu i demokraciju te će vladati uz pomoć poslušnih komunista – Titovih pionira te etničkih manjina koje nigdje u svijetu ne sudjeluju u državnoj politici kao zastupnici.

Od republike Hrvatske je stvorio federaciju. On uopće ne zna što je integracija etničkih manjina u državnu zajednicu. On je globalist, a slijedi Brozov nauk.

Uveo je cenzuru u medije i danas više nemamo pisma čitatelja u tiskovinama, intelektualcima i drugim stručnjacima koji drukčije misle je uskraćen pristup svim televizijama, a preko svojih poslušnika nadzire komentare na facebooku ili twiteru. Sve se ovo događa zahvaljujući njegovom sluganstvu prema svjetskim moćnicima sa jedne strane i njegove gorljive želje da manipulira narodom hrvatskim.

Veliki je prijatelj Ane Hanžeković koja je najveća vlasnica tiskovina u Hrvatskoj i okuplja oko svojih tiskovina ljevičare ili, bolje rečeno, Titove pionire, okorjele dogmatičare i jednoumne osobe. Zar netko misli da Plenković rezonira drukčije od njih?

Tko su vlasnici medija u Hrvatskoj ako ne njegovi ortaci iz Luxembourga, Austrije, Njemačke i Srbije. Tko su ti vlasnici? Možda strani agenti? Medijska cenzura je zločin prema demokraciji i slobodi jer poslušnicima daje novac iz proračuna. Istovremeno potpuno kontrolira hadezeovske sabornike i pravosuđe u Hrvatskoj. Verbalni deliktom iliti klevetom kontrolira hrvatski puk i goni ga na muk.
On stoji iza svake odluke, a ministri su samo njegove sluge. Bira ih prema njihovoj poslušnosti, a najmanje prema njihovim sposobnostima. Koliko se njegovih ministra ogriješilo o zakone?

Često brani i ministre koji su osumnjičeni kriminalci.

Na sličan način stvara hadezeovske izborne liste – državne, županijske i gradske pa gubi izbore i sa udrugama stvara nove stranke, potencijalne koalicijske partnere jer Tuđmanov i demokratski HDZ polako nestaje. Najbliži su mu soroševci i orjunaši kao udruge Možemo i Centar koji su osnovali globalisti, okorjeli ljevičari i orjunaški Jugoslaveni .

Što je učinio u Zagrebu i Splitu? Na izborne liste i za načelnike je predložio nepoznate ljude. On je namjerno izgubio te izbore, ali hadezeovski sabornici i dalje pritišću dugme po njegovom naređenju. Oni uopće nisu svjesni da im je oduzeo pravo na njihovo mišljenje, ako ga uopće imaju. Demokrati ili uhljebi?

On nije demokrat jer želi mijenjati ustav samo da bi zabranio referende, a sve ono što bi trebalo mijenjati u demokratskom ustavu ne dira. Međutim, ustav nije domena ni Vlade ni Sabora u modernoj demokraciji već je ustav dogovor birača kakvu državu žele imati, a taj dogovor se ostvaruje na referendu.
Zadaća Zakonodavne vlasti je da stvara i donosi zakone u suradnji sa različitim staležima u zajednici, a zadaće Izvršne vlasti je da sprovodi te zakone. Kako drukčije birači mogu nadzirati političare? Prije donošenja zakona hadezeovski političari ne konzultiraju svoje birače jer ne znaju ni koga zastupaju. Jedno što znaju je da zastupaju Plenkovića. Pogledajmo kakve umove imamo u Saboru? Hrvatski ustav je komunistički i mora ga se mijenjati.
U ustav treba vratiti Županijski dom jer njegovi zastupnici zastupaju svoju županiju i nadziru Sabor. Jedino tako se možemo osloboditi komunističkog jednoumlja.
Ustavom treba zabraniti političarima da imaju više od dva mandata na istoj funkciji. Jedino tako se možemo osloboditi političke učmalosti, a kao primjere uzet ću Bačića iz Korčule. Svi mandati moraju trajati 4 godine ako ne želimo rasipati novac na izbore. Dakle, predsjednik države od 4 godine isto kao i sabornici. Isto vrijedi za županije, gradove i općine te njihove skupštine i vijeća. Polovicu vijeća, skupština i sabora treba birati nakon polovice mandata tako da da izabrana većina ne može odvesti institucije i državu u sumrak za 4 godine kao što se danas događa.

Ni 27 godina nakon rata nije bilo dovoljno da se riješe granice sa susjedima, a Plenković to nikada nije ni spomenuo jer kao da želi neku novu Jugoslaviju, a to najvjerojatnije od njega traže globalisti. U Hrvatsku se vraćaju srbijanski zločinci dok se istovremeno progone branitelji hrvatski.

Iz Hrvatske se u posljednjih šest godina iselilo više od 400 tisuća mladih Hrvata i Hrvatska je ostala bez ikakvih zanatlija, a ulaskom u Schengen tko će se u nju naseliti? Razmišlja li o tome Plenković? Treba li nam reforma školstva ili ćemo mi im dalje stvarati stručnjake za Njemačku i Austriju?

Što je uzrok tolikom iseljavanju Hrvata ako ne ovrhe i nedostatak radnih mjesta, a Plenković ne želi anulirati zakon o ovrhama. Zašto? Ovrhe su vječne i najlakše se preko ovrha zarađuje veliki novac.

Ponekad dugove treba otpisati da bi se sačuvao narod. Međutim, Plenković ne želi izgubiti kontrolu nad narodom. Tako se ponaša uglađeni diktator, a izgleda da je on veće zlo od Tita za Hrvate. Umjesto demokracije Hrvatima je nametnuo diktaturu. Što rade hadezeovski sabornici i koga zastupaju?
Hrvatska je neuređena država pa državna komunistička birokracija obmanjuje, pljačka i ponižava narod. Sudovi su više kriminalni nego sposobni i pravedni. DORH je nesposoban ili korumpiran. Zbog toga bi birači trebali birati županijske tužitelje umjesto Glavnog državnog odvjetnika. Narod mora znati što im obećavaju županijski tužitelji prije izbora i glasati za najbolje.

Premijer i Predsjednik iz dana u dan ponižavaju hrvatski puk i nasmijavaju cijeli svijet svojim prostačkim javnim svađama pa stranci misle da su Hrvati divljaci. Koju greenfield investiciju su doveli u Hrvatsku? Oni su nam pokazali zašto moramo mijenjati komunistički ustav i to na referendu. Hrvatskoj treba predsjednički politički sustav i biranje osoba umjesto stranaka.
Obojica se protive HOS-ovom grbu zbog početnog bijelog polja. Time nam pokazuju koliko razumiju povijesne hrvatske simbole.
Bijelo polje je simbol Sunca, dakle, nebeske moći. Istovremeno u zajednici koja imala dvojnu religiji i dvije kaste, ono je simboliziralo moć uma, dakle, simboliziralo je vladare, svećenike i učitelje, dakle, aristokraciju duha. Crveno ili crno polje je simbol planeta Zemlje i običnog puka koji se bavio lovom, stočarstvom, ratarstvom, obrtništvom i trgovinom.
I komunisti su imali svoju inteligenciju – ubojice koji su pobili hrvatsku duhovnu aristokraciju, a koju su nazvali buržoazijom i pobili ju u jako kratkom roku bez ikakvog suđenja.
Toliko su se Titovi pioniri veselili spajanju Hrvatske Pelješkim mostom kao da narod ne zna tko ju je podijelio na dva dijela. Tko je Srbiji poklonio Srem i Bačku, a Crnogorcima Boku? Opet hrvatski komunisti. Jedan koji se tome opirao – Andrija Hebrang – mučki je ubijen po naređenju Tita.

U Hrvatskoj ne smije i ne može po pravoslavnom kanonu djelovati SPC, niti bilo koja pravoslavna crkva, posebice ako znamo kako je prevarom ušla u Hrvatsku i BiH. HPC je starija od SPC više od 200 godina a središte joj je bilo u Sremskim Karlovcima. Zašto Plenković i Milanović ne žele registrirati HPC i da ona preuzme brigu nad hrvatskim pravoslavcima? Međutim, u Hrvatskoj su registrirane BPC, MPC i CPC, a nije registrirana ni HPC ni SPC. Zašto?

Hrvatski pravoslavci u Krajini prije kneza Branimira su bili vazali Bizanta. Oni su priznali Papu nakon što je Branimir prihvatio rimsku jurisdikciju i postali unijati. Danas su poznati kao grkokatolici. Oni su imali iste obrede kao pravoslavci, a razlika je jedino što priznaju Papu. Njih su posrbili Srbijanci za vrijeme kraljevine Jugoslavije. Zar to nije razlog zašto je Tito od kardinala Stepinca tražio da se odvoji od Rima.
Zar sa ovakvom Titovom pionirskom elitom možemo izići iz siromaštva i zaustaviti mržnju prema Hrvatima katolicima, hrvatskom iseljeništvu i dijaspori?

Srećko Radović