Dr. Otto Warburg ;znanstveno je dokazano da se rak ne može razviti u organizmu koji ima alkalnu pH vrijednost veću ili jednaku 7,36

0
8624

Otto Warburg: “Nijedna bolest, uključujući rak, ne može postojati u alkalnoj sredini”
Diljem svijeta postoje brojni zdravstveni problemi i bolesti koje zahtijevaju specifično liječenje. Neki od njih su toliko učinkoviti da ih liječnici i farmaceutske tvrtke radije drže u neznanju kako bi osigurali da njihov posao uvijek napreduje.

U ovom članku želimo otkriti dobrobiti SVAKODNEVNE konzumacije alkalne vode, vrlo učinkovitog načina za smanjenje slobodnih radikala u tijelu, kako bi se spriječile brojne ‘invazivne’ bolesti poput raka.

Postoji farmaceut, danas u mirovini, koji je odlučio s ostatkom svijeta podijeliti mnoge tajne koje je otkrio tijekom svoje karijere, a koje su držane daleko od pozornosti prosječnog pojedinca.
Posebno nas želi upoznati s alkalnom vodom, kako je pripremiti i zašto je piti. I želimo to znanje podijeliti s našim čitateljima

Prednosti alkalne vode za tijelo

Alkalna voda jedan je od najjačih antioksidansa u cirkulaciji i sposobna je očistiti tijelo od toksina. Nadalje, njegova redovita konzumacija može poboljšati imunološki sustav i eliminirati kiseline svih vrsta.

Dr. Otto Warburg dobio je Nobelovu nagradu za medicinu i izjavio je da se najmanje 95% ‘poznatih’ oblika raka razvilo u ‘kiselim’ sredinama.
Isto tako, znanstveno je dokazano da se rak ne može razviti u organizmu koji ima alkalnu pH vrijednost veću ili jednaku 7,36.

Obraćanjem pažnje na ove parametre prvenstveno se izbjegavaju bolesti poput dijabetesa, srčanih problema, osteoporoze i drugih.

Zbog svega toga važno je ‘alkalizirati’ tijelo, a najlakši i najprirodniji način za to je piti alkalnu vodu.

Evo što vam je potrebno:

Cijeli limun
Pola krastavca (velikog)
Četvrtina korijena đumbira
Malo listova svježe mente
EVO KAKO GA PRIPREMITI:
Prvo operite i narežite sve sastojke. Važno: krastavac i đumbir moraju biti oguljeni!

Sve dodajte u malu vrč vode (oko pola litre) i ostavite da ‘odstoji’ preko noći. Sljedeće jutro NA PRAZAN ŽELUDAC sve procijediti i popiti punu čašu. Ostatak pića ostavite za piće tijekom dana, možda tijekom poslijepodneva u vrijeme ‘užine’.

Zdravstvene koristi su zajamčene.

HOP