Propast elektroprivrede Srbije dozvolom kontinuiranog djelovanja Chemtrailsima nad Srbijom?

0
1503

Kako bi dovela potrebne količine električne energije tijekom zimske sezone,  elektroprivreda (HEK) Srbije morat će platiti između milijardu i 1,5 milijardi eura. Takav božićni poklon planira dobiti i vlasnik ove tvrtke – Vlada Srbije.

Ovo ljeto došlo je do kvara elektroenergetskog sustava Srbije zbog najnižih vodostaja u posljednjih deset godina. U lipnju i srpnju prihodi su smanjeni gotovo za polovicu.

To stanje je dovelo do toga da je HEK već sada prisiljen uvoziti električnu energiju, i to u znatno većim količinama nego što je uobičajeno za ljetno razdoblje, a koje se trenutno kreću oko 200 MW po satu.
Predviđa se da će tijekom sezone grijanja elektrani nedostajati 500 MWh električne energije po satu.
Vlada Srbije planira kupiti energent neophodan za proizvodnju električne energije. Jedna od mogućnosti je i podizanje novog kredita kod turskih banaka, ali mora se uzeti u obzir da domaća kompanija već imaju značajne obveze u tom smislu.
Druga opcija koju razmatra Vlada Srbije je  pokrenuti državne obveznice na zajam kako bi dobila neograničena sredstva za normalno financijsko poslovanje. Gaće na štapu su već dugo vrijeme.
Treća opcija je mogućnost sklapanja sporazuma s Međunarodnim monetarnim fondom (MMF), što uključuje davanje prava ovoj financijskoj organizaciji da sudjeluje u upravljanju državom.
VIDEO:
Na primjeru Srbije jasno se može vidjeti kako kontrolom klimatskih promjena kontinuiranim zaprašivanjem iz zraka, uništavaju se potrebni energenti i hrana kako bi se izazvao kaos u svijetu, zemlja se sušom pretvara u neplodnu pustinju, a nedostatak vode povećava cijenu energenata, jer kontinuirane suše stvaraju stanje da su  hidroelektrane bez zaliha vode.
VIDEO:
Ako ovome dodamo HAARP kao sustav koji može proizvoditi nevremena, potrese ili poplave, vidi se putanja nestajanja čovječanstva djelovanjem čovjeka.
Vlada Srbije ne bori se protiv propasti države i bolesnika Novog svjetskog poretka, već uništavanjem vlastite populacije i materijalnim iscrpljivanjem stanovništva. Oni jako dobro znaju što se događa na njihovom nebu, ali se više bave širenjem mržnje prema susjedima oronulim Migovima nego što vode brigu o svojoj zemlji, a to je sve folklor kako bi prikrili svoju suglasnost u propasti naroda. Zvuči poznato?
I.D.
HOP