Osim nano grafen oksida u “cjepivima ” se nalaze i nano čestice teških metala – ista priča kao i sa Chemtrailsima

0
1370

“Osim nano grafen oksida u “cjepivima ” se nalaze i nano čestice teških metala (ista priča kao i sa Chemtrailsima) i od tih nano čestica se formiraju nano električna integrirana kola, a zbog čega nastaju i ti krvni ugrušci.

Zato svi koji su primili taj otrov u sebe neka povedu računa da se ne izlažu pretjeranim fizičkim aktivnostima kao što su plivanje, trčanje, vožnja biciklom i tsl. jer bi mogli postati statistika u “Sindromu Iznenadne Smrti”.

 

Za detoksizaciju organizma potrebno je da niste izloženi EMG zračenju, a od suplemenata za detoks možete koristiti ono što predlaže La Quinta Columna (zeolit, glutation, melatonin itd.)

Kontrola ljudi preko nano-tehnologije koja je ubrizgavana kroz tzv. Covid-19 “vakcine” , što je u stvari nanočipiranje, a sve kako bi se ostvarila transhumanitička agenda globalista radi apsolutne kontrole nad mislima i životima ljudi.

 

Ovo je toliko već očigledno da to jedino izgleda ne shvaćaju samo oni koji su već postali nanočipirani dronovi sa svojim digitalnim jedinstvenim matičnim brojem “građanina” (čitaj nano čipiranog roba) kojeg mogu infarktom ili moždanim udarom preko 5G mreže ugasiti na daljinu kada god to požele, a ne samo da ih kontroliraju kao dronove, odnosno njihove misli, osjećanja, ili ponašanje preko eskternih komandi koje indiciraju

” frekvencijama 5G mreže .”

M.B.

HOP NA TELEGRAMU
https://t.me/hopportal