Adolf Hitler 1939. godine:”Njemačka ima jače i suvremenije oružje od naših neprijatelja i ja neću oklijevati uporabiti ga!” – Vladimir Putin 2022. godine:”Rusije ima jače i suvremenije oružje od naših neprijatelja i ja neću oklijevati uporabiti ga!”

0
508
Adolf Hitler 1939. i Vladolf Putler 2022.
Britanski premijer Chamberlain mašući papirom 1938. godine: “Imam napismeno obećanje gospodina Hitlera kako će raditi na smirivanju situacije i da rata neće biti!”
Modi, Erdogan i Si Điping pred kamerama svjetskih televizija 2022. godine:”Putin nam je obećao da će svim snagama raditi na smirivanju situacije i hitnom postizavanju mira!”
Adolf Hitler:”Najveća katastrofa 20. stoljeća je poraz Njemačke i raspad Austrougarskog carstva.”
Vladolf Putler:“Najveća katastroga dvadesetog stoljeća je poraz i raspad Sovjetskog Saveza.”
Adolf Hitler:”Njemačka mora zaštititi legitimne interese svog naroda u Češkoj i Poljskoj!”
Vladolf Putler:” Rusija mora zaštititi legitimne interese svog naroda u Ukrajini.”
Adolf Hitler, 3. rujna 1939. godine:”Velike zapadne sile nastavljaju politiku rata i uništenja ujedinjene jake Njemačke!”
Vladolf Putler, 20. rujna 2022. godine:”Velike zapadne sile nastavljaju politiku rata i uništenja ujedinjene jake Rusije!”
Adolf Hitler 1939. godine:“Njemačka ima jače i suvremenije oružje od naših neprijatelja i ja neću oklijevati uporabiti ga!”
Vladolf Putler 2022. godine:”Rusije im jače i suvremenije oružje od naših neprijatelja i ja neću oklijevati uporabiti ga!”
Povijest, naša učiteljica života jasno nam stavlja do znanja da je ovakvo ludilo već viđeno i to ne tako davno. Svi znamo što se događa kad ovakvi luđaci preuzmu vlast i koji je jedini način ovakvu vrstu budala zaustaviti. Živimo u burnim vremenima.
D.I.
HOP
 HOP NA TELEGRAMU
https://t.me/hopportal