Jedan od temelja digitalnog ropstva, osim digitalnog ID-a i digitalnog novca je tzv.pametna mreža

0
2409

Jedan od temelja digitalnog ropstva, osim digitalnog ID-a i digitalnog novca je tzv.pametna mreža koju čine pametna brojila tzv. smart-metri.

Implementacija “pametne mreže” smartmetara je prije nekoliko godina uveliko krenula na cijelom našem području.

Pametna brojila se ne povezuju samo na mrežu dobavljača. Priključuju se na bilo koji drugi uređaj u vašem domaćinstvu. Oni se povezuju na druga obližnja pametna brojila radi prikupljanja podataka. Oni šalju i primaju signale 24/7. To nesumnjivo šteti zdravlju.

Putem smart metra vi i vaš dom biti ćete povezani na ovu globalnu pametnu mrežu u kojoj će nekoliko korporacija znati sve o vama i onome što radite u svom domu. Koje uređaje koristite, koliko dugo ih koristite, tko ih koristi … Ovi uređaji igraju bitnu ulogu u porobljavanju ljudi i njihovom konstantnom praćenju…nije za badava naslov u nekim medijima, a vezan za smart metre “Veliki Brat vas prati”.

Nas za ovo nitko nije pitao, a primjetili smo da su sve susjedne  države”pogurane” i financijski, samo da ovo instaliraju. Jasno je da je to dio većeg plana.

Imate pravo odbiti pametni mjerač. Ako ga imate instaliran u svojoj kući, možete iskoristiti ovo pravo da ga uklonite. Na nekim mjestima, posebno u Americi, to može biti težak proces, ali moć leži u vašim rukama. Odnesite to na sud ako morate.

U Velikoj Britaniji je malo lakše ukloniti pametni mjerač, jer su dobavljači struje tu malo blaži. Ali nemojmo se zavaravati, sve je ovo dio globalne pametne mreže.

Implementacija “pametne mreže” smartmetara je prije nekoliko godina uveliko krenula na cijelom području:

Bosna i Hercegovina
https://www.iskraemeco.com/en/new-smart-meter-order-in-bih/

https://www.wbif.eu/project/PRJ-BIH-ENE-007

Crna Gora
https://balkangreenenergynews.com/montenegro-install-45000-smart-meters-january-2019/

 

Hrvatska
https://www.hep.hr/hep-ods-implementing-smart-grid-pilot-project-worth-hrk-176-83-m/3561

Srbija
https://balkangreenenergynews.com/serbias-dso-elektrodistribucija-srbije-announces-smart-metering-rollout/

Slovenija
https://www.google.com/amp/s/www.smart-energy.com/industry-sectors/smart-meters/iskraemeco-wins-major-slovenian-smart-metering-contract/%3famp=1

Makedonija
https://www.google.com/amp/s/www.smart-energy.com/regional-news/europe-uk/evn-macedonia-35000-smart-meters/%3famp=1

 

Hop

HOP na Telegramu

https://t.me/hopportal