Skrivanje smrti od raka nakon COVID ‘cjepiva’  

0
4854

 

mr.sc. Arna Šebalj - znanstvene vijesti
mr.sc. Arna Šebalj – znanstvene vijesti

Činjenica je da su učestalosti tumora postale dramatično veće od 2021. godine. Oboljeli su pacijenti sve mlađi, a recidiv i metastaze se pogoršavaju. Ove se činjenice taje a trebale bi biti vijest na naslovnicama. Zašto? Bivši obavještajac i strateg vjeruje da zna zašto.

https://www.theepochtimes.com/health/how-cancer-deaths-from-the-covid-jabs-are-being-hidden_4796410.html?utm_source=healthnoe&src_src=healthnoe&utm_campaign=health-2022-10-16

 

Analiza podataka tjednog izvješća o morbiditetu i smrtnosti u SAD-u (MMWR) sugerira da američki Centri za kontrolu i prevenciju bolesti filtriraju i redizajniraju smrtne slučajeve od raka kao smrtne slučajeve od COVID-a i to od travnja 2021. Time se skriva rak kao uzrok smrti. Naime, mijenja se temeljni uzrok smrti.

https://rumble.com/vt8gcv-vaxx-whistleblowers-miscarriages-increase-279-cancer-increases-296.html

93 DIO 1

Javljaju se nekontrolirani izuzetno agresivni karcinomi koje medicinska ustanova nikada prije nije vidjela a koji su se počeli pojavljivati tek nakon uvođenja COVID „cjepiva“.

https://rumble.com/v1do1rb-covid-vaccination-and-turbo-cancer-pathological-evidence-with-english-subti.html

 

Prije nego što je došlo do ove manipulacije, podaci iz baze podataka obrambene medicinske epidemiologije (DMED) pokazali su da se stopa raka među vojnim osobljem i njihovim obiteljima utrostručila nakon uvođenja „cjepiva“.

Nakon uvođenja COVID „cjepiva“ 2021. godine, oboljeli od raka postali su mlađi, a najveći porast dogodio se među osobama u dobi od 30 do 50 godina, tumori su dramatično  veći, a višestruki tumori u više organa postaju sve češći, recidiv i metastaze se intenziviraju.

Dr. Ryan Cole je također raspravljao o eksploziji raka (pogledajte video ispod). On vjeruje da injekcije prvenstveno ubrzavaju već postojeće karcinome, putem imunološke disregulacije. 13  Primijetio je da rak koji se inače može kontrolirati i držati pod kontrolom, dajući pacijentu nekoliko godina kvalitetnog života, nakon što dobije ubod od COVID-a, rak iznenada izmiče kontroli i brzo dovodi do smrti.

https://rumble.com/vwvq3m-dr.-ryan-cole-covid-19-vaccines-causing-an-alarming-uptick-in-cancers.html

 

U nizu postova na Twitteru, bivši obavještajac i strateg – iznio je niz grafikona koji ilustriraju kako se smrtni slučajevi od raka pogrešno označavaju kao smrti od COVID-a. Sumnja se da se skrivaju činjenice da su injekcije COVID-a rezultirale rastućom stopom raka.

Kao što je navedeno u njegovom članku, sedam od 11 kodova Međunarodne klasifikacije bolesti (ICD) koje je pratio američki Nacionalni centar za zdravstvenu statistiku – uključujući rak – zabilježilo je oštre uspone počevši od prvog tjedna travnja 2021. Porast zloćudnosti tumora pojavljuje se od travnja 2021. kada se veliki dio američkog stanovništva počinje cijepiti protiv COVID-a.

Podaci su toliko oštećeni, hoćemo li ikada doći do istine?

Tužna je stvarnost da je većina izvora podataka u ovom trenutku toliko iskrivljena da je malo vjerojatno da ćemo ikada moći dobiti cijelu istinu. CDC je počeo manipulirati podacima 2020. i nije prestao. DMED, koji je kroz povijest bio jedan od najboljih i najnetaknutijih, sada je modificiran. Ostali izvori podataka doživjeli su istu sudbinu.

Više je nego nečuveno, a proizvođači podataka poput The Ethical Skeptic pokazuju koliko je situacija loša. Ideja da CDC masira statistiku kako bi sakrio jasne signale opasnosti je užasna i krajnje neetična, ali to je ono što vidimo.

Pitanje je zašto se toliko trude zaštititi tako smrtonosan proizvod? 

Do kada će struka šutjeti?

HOP na Telegramu

https://t.me/hopportal

 

Chat, grupa 

S Arnom i istinom:

https://t.me/arnasebalj

 

Kanal Arna Šebalj:

https://t.me/+9UdXPCFIV2k4NjY0

 

youtube kanal:

https://www.youtube.com/channel/UCS_UVM46msLtQSvd46Cd5_A