Mr.sc ARNA ŠEBALJ: Uzrokuje li covid „cijepljenje“ novi oblik sindroma -pad imunološkog sustava ?

0
6080

Uzrokuje li covid „cijepljenje“ novi oblik sindroma stečenog imunološkog nedostatka?

ZA ZNANST VIJESTI 94 DIO 25 10 2022

Zašto i dalje o pLandemiji, covidu i svemu oko toga iako je sve jasno, no eto, tu su uvijek prisutni podobnoci koji jedv a čekaju malo pozornosti i, ponešto u novčanicima ili pogodnostima, kako se govori od samog početka ovog  odlično isplaniranog cirkusa? Jednostavno je, ne posustaju, čak i naši slugani uredno kreću s novim širenjem straha, zlostavljanjem građana, pa čak kad je to (za sada) samo na razinu objava panike u MSM.

Ne odustaje ni Trabunjača, prvi se oglasio.

https://www.jutarnji.hr/life/zdravlje/sto-nas-ceka-ove-zime-novi-pandemijski-val-mogao-bi-izazvati-scrabble-a-prijeti-i-kentaur-15265852

Zahvaljujemo našim znanstvenicima na suradnji.

Nova studija objavljena u časopisu New England Journal of Medicine (NEJM) prema nekima je dala razmišljati  da injekcije mRNA Covid-19 uništavaju prirodni imunološki sustav (NEJM study confirms COVID Vaccination causes new form of Acquired Immune Deficiency Syndrome & takes 5 months to kill).

Na taj rad ali i na neke druge radove iz tog područja te na neke vladine podatke osvrnuo se The Expose koji kaže da studija potkrepljuje višemjesečni rad koji je proveo tim tog časopisa  analizirajući službene vladine podatke u kojima je otkrivena teška degradacija imunološkog sustava među cijepljenom populacijom koja se pogoršava iz tjedna u tjedan, što sugerira da cijepljeni razvijaju neki novi oblik sindroma stečenog imunološkog nedostatka. Studija također podržava daljnju analizu službenih vladinih podataka koji sugeriraju da je cijepljenju protiv Covida-19 potrebno otprilike 5 mjeseci za ekstremno lose reakcije. Veliku studiju provelo je nekoliko liječnika i znanstvenika sa Sveučilišta Sjeverne Karoline i Odjela za zdravstvo i ljudske usluge Sjeverne Karoline. Među 887,193 djece u dobi od 5 do 11 godina obuhvaćenih studijom, 193,346 infekcija SARS-CoV-2 dogodilo se između 11. ožujka 2020. i 3. lipnja 2022.; poznato je da je ukupno 309 zaražene djece hospitalizirano, a poznato je da je 7 osoba nažalost umrlo. Ukupno 273,157 djece u studiji primilo je najmanje jednu dozu cjepiva BNT162b2 između 1. studenog 2021. i 3. lipnja 2022. godine.

Studija  pokazuje da je učinkovitost injekcije Covid-19 protiv infekcije pala ispod nule do travnja 2022. među djecom cijepljenom u studenom 2021. Također pokazuje da je učinkovitost injekcije Covid-19 protiv infekcije pala ispod nule do lipnja 2022. među djecom cijepljenom u prosincu 2021. Injekcija Covid-19 pokazala je negativnu učinkovitost protiv infekcije i među djecom koja su prethodno bila zaražena Covidom-19 prije cijepljenja i djecom koja nisu bila zaražena Covidom-19 prije cijepljenja u periodu od 20. do 22. tjedna (5 mjeseci) nakon što su dobili prvu dozu. Necijepljena djeca koja su prethodno bila zaražena Covidom-19 i dalje pokazuju funkcionalan imunitet na ponovnu zarazu u odnosu na sve varijante injekcije Covid-19 do svibnja 2022. Studija nedvojbeno pokazuje da cijepljena djeca prethodno inficirana Covidom nemaju uopće imunitet protiv reinfekcije Delta varijantom a u nekim slučajevima i Omicronom.

Autori rada dosta neodređeno zaključuju; „Utvrđeno je da i cjepivo BNT162b2 i prethodna infekcija daju značajan imunitet protiv omikronske infekcije i zaštitu od hospitalizacije i smrti. Brzo opadanje zaštite od infekcije omikronom koja je nastala cijepljenjem i prethodnom infekcijom daje podršku docjepljivanju.“ Naša je studija ograničena neizmjerenim zbunjujućim i nedovoljno prijavljenim slučajevima Covid-19. Točnije, opadajući učinci i cijepljenja i prethodne infekcije mogli su biti pomiješani ranijom infekcijom i ranijim cijepljenjem kod visokorizične djece. Osim toga, različito utvrđivanje slučajeva Covid-19 između cijepljene i necijepljene djece moglo bi utjecati na procjenu učinkovitosti cjepiva.

Što nam zapravo govori ova studija?

  • Govori nam da učinkovitost injekcija Covid-19 naglo opada i postaje negativno područje.
  • Govori nam da injekcija Covid-19 uništava svaki prirodno stečeni imunitet od prethodne infekcije.
  • Kaže nam da je potrebno otprilike pet mjeseci da se shvati negativna učinkovitost injekcije protiv Covid-19.

Ovi su nalazi ekstremno zabrinjavajući.

Dakle, kada vlasti kažu da učinkovitost cjepiva s vremenom slabi, ono što zapravo misle je da sposobnost vašeg imunološkog sustava s vremenom slabi. Problem koji vidimo u časopisu New England Journal of Medicine te podaci iz stvarnog svijeta ukazuju da se imunološki sustav populacije nakon „cijepljenja“ ne vraća u prirodno stanje koje se vidi među većinom necijepljene populacije. Da jesu, tada bismo vidjeli učinkovitost  tzv. cjepiva (performanse imunološkog sustava) blizu 0%. No, studija New England Journal of Medicine dokazuje da učinkovitost probija barijeru od 0% u negativnu “učinkovitost”. A stvarni podaci koje je dostavila vlada Ujedinjenog Kraljevstva, nažalost, pokazuju potpuno istu stvar.

Zapravo, razlika između dviju skupina („cijepljeni„ i necijepljeni) bila je toliko značajna da se do 12. tjedna 2022. učinkovitost „cjepiva“ u stvarnom svijetu pokazala čak minus 391% među osobama u dobi od 60 do 69 godina. To je palo s već zabrinjavajuće učinkovitosti od minus 104,7 % među istom dobnom skupinom do 2. tjedna 2022. Kao što smo već objasnili, učinkovitost tzv. cjepiva NIJE mjera učinkovitosti tzv. cjepiva. To je mjera učinka imunološkog sustava osobe.

Stoga je to dokaz da injekcije Covid-19 uništavaju imunološki sustav.

Sindrom stečenog imunološkog nedostatka (AIDS) stanje je koje može uzrokovati pojavu brojnih potencijalno po život opasnih infekcija i bolesti kada je vaš imunološki sustav ozbiljno oštećen. Česta je zabluda da je stečena imunodeficijencija uzrokovana samo virusom HIV-a. Zapravo postoji nekoliko uzroka AIDS-a, a jedan od rjeđih uzroka su lijekovi i lijekovi. Nažalost, studija New England Journal of Medicine i službeni podaci vlade Velike Britanije sugeriraju da injekcije Covid-19 sada treba dodati na popis uzroka.

Naravno, na reakcije socijalnih medija koje se osvrću na članak reagirao je Reutersov Fact Check zaključkom „Studija objavljena u New England Journal of Medicine ne pokazuje da cjepiva protiv COVID-19 stvaraju “negativni imunitet” kod djece ili da cijepljenje “uništava” imunitet stečen prethodnim infekcijama virusom SARS-CoV-2, kao što se tvrdi u članku (Daily Sceptic) …“

 

 

Kada će struka početi govoriti?

 

HOP na Telegramu

https://t.me/hopportal

 

Chat, grupa 

S Arnom i istinom:

https://t.me/arnasebalj

 

Kanal Arna Šebalj:

https://t.me/+9UdXPCFIV2k4NjY0

 

youtube kanal:

https://www.youtube.com/channel/UCS_UVM46msLtQSvd46Cd5_A

 

HOP