‘Ukraine on Fire’ dokumentarni film u produkciji cijenjenog redatelja Olivera Stonea i što je prešućeno

0
4807
U trenutku guranja Republike Hrvatske i svih njezinih građana LJ-U-D-I – u rat sa Rusijom, od strane neodgovornih hrvatskih „političara“ i „mainstream medija“/propagande -– ovim podneskom zastupnicima u Hrvatskom saboru – dostavljam podatke o događajima koji su zataškani-prešućeni .

„Ukraine on Fire“ dokumentarni film u produkciji čuvenog redatelja Oliver Stone-a – ili: kako je CIA nasilnim putem srušila demokratski zabranu vlas i – posljedično – prouzročila smrt i patnju milijuna LJ-U-D-I?

U trenutku guranja Republike Hrvatske i svih njezinih građana LJ-U-D-I – u rat sa Rusijom, od strane neodgovornih hrvatskih „političara“ i „mainstream medija“/propagande -– ovim podneskom zastupnicima u Hrvatskom saboru – dostavljam podatke o događajima koji su zataškani-prešućeni u tzv. „mainstream medijima“, zapravo korporativno-fašističkoj propagandi koja je ‘na vezi’ CIA-MI6 –  uz molbu da se samostalno informiraju (povrh servirane propagande) i sa molbom da razmišljaju i da međusobno komuniciraju svoja mišljenja

„ukraine on fire“ – dokumentarni film koji nećete pronaći na „Youtube-u“, servisu pod supervizijom CIA-e i srodnih ‘agencija’;

VIDEO ‘Link’ na film „Ukraine on fire“ na video platformi „Bitchute“: https://www.bitchute.com/video/W2pC7um2s6Ww/
ili  Ili alternativni ‘link’ na film „Ukraine on fire“
https://www.bitchute.com/search/?query=ukraine%20on%20fire&k…

Ili alternativni ‘link’ na film „Ukraine on fire“ na video platformi-servisu „Rumble“
https://rumble.com/search/video?q=ukraine%20on%20fire
Ili alternativni ‘link’ na film „Ukraine on fire“ na video platformi-servisu „Odysee“
https://odysee.com/@Happy:9/ukraineonfire:9e

Digresija:
Djelić utjecaja CIA-e na javno mišljenje i uloga, „medija“, „podružnica“ i „NEVLADINIH GRUPA“– diljem svijeta naznačen je čak i na stranicama  notorne Wikipedije „CIA influence on public opinion“.

 O temi planova i PERMANENTNIH operacija psihološkog ratovanja CIA-e/MI6 –  na političare širom svijeta kao i na mišljenje/ponašanje „običnih“ ljudi napisane su brojne knjige, brojnih profesora (povjesničara, sociologa, psihologa, kao i bivših CIA diirektora,  ALI O TOME NEĆETE PROČITATI tzv. „MAINSTREAM MEDIJIMA“, ZAPRAVO KORPORATIVNO-FAŠISTIČKOJ PROPAGANDI.

https://en.wikipedia.org/wiki/CIA_influence_on_public_opinio…

„Ukraine on fire“ – podaci o filmu u bazi podataka IMDB
https://www.imdb.com/title/tt5724358/

Dokumentarni film u produkciji uglednog američkog redatelja Oliver Stone-a koji govori o tome kako je, 2014. godine, CIA „u ime demokracija&slobode“ –  u tzv. „obojenoj revoluciji“ (organziranom državnom udaru), uz pomoć tzv. „nevladinih udruga“, oragnizirane mass-medijske propagande i uvezenih snajperista –  uz desetke ubijenih – srušila demokratski&legalno izabranu ukrajinsku vladu i demokratski&legalno izabranog predsjednika Ukrajine i nasilno instalirala režim (koji je kao jednu od prvih odluka ZABRANIO SLUŽBENU UPOTREBU RUSKOG JEZIKA, premda preko 30% stanovništva Ukrajine upotrebljava ruski jezik kao materinji jezik).

Posljedice tog državnog udara u režiji „službe-za-uvođenje-demokracije&slobode-nakon-čega-slIjjede-masovne-smrti-i-totalna-pljačka-ljudi“ (CIA) – su deseci tisuća mrtvih ljudi, stotine tisuća ranjenih i milijuni raseljenih LJ-U-D-I, Ukrajinaca i Rusa – SA VRLO BLISKOM PERSPEKTIVOM IZBIJANJA NUKLEARNOG SUKOBA/TREĆEG SVJETSKOG RATA.

ZVUČE LI DOGAĐAJI U UKRAJNI NEKAKO POZNATO NA PROSTORIMA HRVATSKE, BOSNE i HERCEGOVINE?

Oliver Stone je američki domoljub, svojevremeno se kao dragovoljac-marinac borio u ratu koji je SAD vodio u Vijetnamu.

Oliver Stone – Biografija Wiki
https://en.wikipedia.org/wiki/Oliver_Stone

Stone je autor brojnih igranih i dokumentarnih filmova – između ostalih i čuvenog filma „JFK“ koji propitkuje službeno-propagandni mit o atentatu-ubojstvu američkog predsjednika John F. Kennedy-a.

Oliver Stone je i autor filmova poput „Platoon“/Vod smrti (o rat u Vijetnamu) kao i filmova „Wall Street“, „Nixon“ i „Snowden“ (o ‘zviždaču’, bivšem sistem-administratoru na plaći CIA-e koji je razotkrio da CIA špijunira milijune američkih i drugih građana)

… U godinama nakon ratovanja u Vijetnamu Oliver Stone je propitkivao što se zapravo dogodilo i zbog čega su, zapravo, Sjedinjene Američke Države povele rat u Vijetnamu (koji se vodio i na području okolnih država), a zbog čega su u tom ratu stradali i ubijeni deseci tisuća Amerikanaca kao i milijuni Vijetnamaca i Kambodžanaca.

Nakon propitkivanja i istraživanja Oliver Stone je došao do odgovora kako je rat koji su SAD povele u Vijetnamu pod propagandnom izlikom „borbe protiv komunizma“ – bio potpuno nepotreban sa stanovišta interesa američkog naroda –  i da je korist od tog rata imala samo ‘zapadna’ transnacionalna oligarhija (tzv. ‘vojnoindustrijski kompleks’ – banke i korporacije)

 Goran L., pismo čitatelja

HOP  na Telegramu

https://t.me/hopportal