SJEVERNOKOREJSKI projektil aktivirao alarm za zračni napad, natjeravši stanovnike otoka u Južnoj Koreji i sjevernog Japana da se sklone

0
3201

SJEVERNA KOREJA LANSIRALA ČETVRTU UZASTOPNU RAKETU.
ZNAK PROSVJEDA ZBOG ZAJEDNIČKE VJEŽBE SAD I JUŽNE KOREJE “VIGILANT STORM”.

Dan napetosti između dviju Koreja. Kim Jong Un je ispalio ICBM u noći, ali pokušaj nije uspio.

Sjeverna Koreja  je prije četri dana lansirala još tri balističke rakete u Japansko more, uključujući dvije kratkog dometa i jednu interkontinentalnu (ICBM), ali test potonje nije uspio prema južnokorejskoj vojsci.  S. Koreja je lansirala četvrtu. Sjedinjene Države osudile su lansiranje ICBM-a:

-Pjongjang je time prekršio rezolucije UN-a -Washington je rekao pozivajući na nametanje Sjedinjenih Država i Južne Koreje te su također odlučili produžiti zajedničke zračne vježbe započete 31. listopada.

Jedan od Kimovih projektila aktivirao je alarm za zračni napad, natjeravši stanovnike jednog otoka u Južnoj Koreji i stanovnike dijelova sjevernog Japana da se sklone.

Projektili su stigli nekoliko sati nakon što je Sjeverna Koreja zatražila od SAD-a i Južne Koreje da prekinu velike vojne vježbe, rekavši da se “takva nesmotrenost i vojne provokacije više ne mogu tolerirati”.

Sjevernokorejski vođa Kim Jong-un više puta je rekao da su vojni manevri dokaz invazije.

Da li zapravo sjevernokorejski vođa provodi zastrašivanje svjetske populacije nuklearnim ratom u ime NWO, jer baš sada svi NWO mediji zastrašuju nuklearnim ratom SAD  i Rusije, a Južna Koreja i Japan postaju poligon za isprobavanje te priče?

Igor Drenjančević

HOP

HOP na Telegramu

https://t.me/hopportal