Camillo Dimauro razotkriva sve aspekte korona prevare

0
1777

Ispod covid plašta – Istraživačka knjiga – verzija E-KNJIGE

Uz duboko poštovanje prema onima na koje je utjecao COVID-19, Camillo Dimauro nudi čitateljima jedinstven i pronicljiv pogled na jedno od najhitnijih pitanja našeg vremena. Razotkriva laži i tajne skrivene oko same krize.

Ova knjiga nema namjeru zanijekati postojanje virusa, već se usredotočuje na aspekte za koje je, kako nas povijest uči, čovjek često smrtonosniji od bilo kojeg virusa.

Poput istražitelja koji pregledava dokumente koje ćemo vam pokazati, bit ćete obavijeni okultnom i mračnom stranom ljudske duše, diktiranom pohlepom za moći i novcem. Ipak nešto se pokreće.

Ova knjiga ispituje sve aspekte koronavirusa i pandemije općenito. Otkriva  istinu i pozadinu zavjera koje ljudi radije prešućuju iz straha, a na kraju ih favoriziraju.

Rečeno je da je istina čudnija od fikcije. Zahvaljujući pandemiji covida, sada ste živi dokaz koliko je ta izjava istinita.

Mnogi Talijani su oduševljeni knjigom, jer ono što su znali ili naslučivali, sada je autor objavio javno i skinuo velo tajne sa opće ljudske katastrofe. Kod nas je izdano znatno više knjiga na tu temu i to govori koliko je naše društvo bolje prepoznalo novi totalitarizam.

Igor Drenjančević

HOP

 

Vezane vijesti

Predsjednik Siemianowice Śląskie poziva da ne cijepite djecu

 

HOP na Telegramu

https://t.me/hopportal