EKSKLUZIVNO : Operacija Warp Speed Ministarstvo obrane SAD-a od samog početka kontroliralo je program „cjepiva“ protiv Covida

0
2870
mr.sc. Arna Šebalj - znanstvene vijesti
mr.sc. Arna Šebalj – znanstvene vijesti

 Zahvaljujem na suradnji našim znanstvenicima.

 

1.

Ministarstvo obrane SAD-a od samog početka kontroliralo je program „cjepiva“ protiv Covida

 

Novi dokumenti otkrivaju da je američko Ministarstvo obrane (“DoD”) od početka kontroliralo program Covida, objavio je vojni istražni list Armed Forces Press. Postupak odobravanja cjepiva američke Agencije za hranu i lijekove (“FDA”) bio je kazališni. Injekcije covida su “medicinske protumjere” – siva zona proizvoda koji nisu regulirani kao cjepiva ili lijekovi. U okviru izvanrednog stanja u području javnog zdravlja medicinske protumjere nisu regulirane ili zaštićene kao farmaceutski proizvodi.

https://expose-news.com/2023/01/08/us-dod-controlled-covid-vaccine-from-start/

 

Američki narod bio je uvjeren da su FDA, Centri za kontrolu bolesti (“CDC”) i figure poput Anthonyja Faucija nadgledali program cjepiva protiv Covid-19. No, sve odluke koje se odnose na istraživanje cjepiva protiv Covid-19, nabavu materijala, distribuciju i razmjenu informacija strogo je kontrolirao Ministarstvo obrane.

Ovo je tipičan izgled ugovora za “cjepiva” .

Slika 2 tipican izgled ugovora

2.

“Cjepiva” za COV-19  – Operacija Warp Speed

Budući da se sve više američke javnosti budi s činjenicom da su injekcije COVID-19 povezane s epidemijom “iznenadnih smrti”, ova odobrena “cjepiva” za hitne slučajeve (EUA) dobivaju veću pažnju mnogih u Alternativnim medijima, a sada postoje brojni dokazi da američko Ministarstvo obrane od početka stoji iza financiranja i razvoja tih proizvoda. Sada je očito da je to cijelo vrijeme bila planirana vojna operacija, a vojna operacija koja je oslobodila savezna sredstva za ubrzanje tog oružja za masovno uništenje koje se naziva “cjepivima”, dobila je i vojno ime: Operacija Warp Speed.

Slika 3 znanstv vijesti 118 dio

Operation Warp Speed je javno-privatno partnerstvo koje je pokrenula vlada Sjedinjenih Država kako bi se olakšao i ubrzao razvoj, proizvodnja i distribucija cjepiva, terapije i dijagnostike protiv COVID-19. 

 

Američki vojni program ogromna je crna rupa koja svake godine proguta trilijarde dolara, a ne znamo ni kamo odlazi polovica tog novca, jer Pentagon je posljednjih 5 godina iznevjerio sve svoje revizije. (Izvor.)

Čak se ni ne pretvaraju da uskoro rješavaju ovaj problem, jer su javno izjavili da se “nadaju” da će do 2027. godine moći proći prvu reviziju. (Izvor.)

Nakon dvije godine financiranja vojne potrošnje na COVID “Protumjere” za borbu protiv “nevidljivog” neprijatelja “COVID-a”, velik dio tog financiranja prebačen je na Ukrajinu.

The COVID-19 “Vaccines” Are Weapons Developed by the U.S. Military – Vaccine Impact

 

3.

 

USDA daje licencu za prvo cjepivo za pčele – Pazite gdje nabavljate svoj med i bademe!

SLIKA 4 ZNANSTV VIJESTI 118 DIO

Sve je očitije da su odgovori američke vlade za gotovo sva zdravstvena pitanja sada nova cjepiva.

 Dalan Animal Health objavio je ovaj tjedan da im je američko Ministarstvo poljoprivrede dalo uvjetnu dozvolu za prvo cjepivo za pčele u povijesti. Već gotovo desetljeće upozoravamo ljude da kalifornijska industrija badema koja subvencionira 4 milijarde dolara prijeti cijeloj američkoj opskrbi hranom, jer je većini komercijalne populacije pčela u zemlji potrebna samo za oprašivanje stabala badema svake godine, gdje su izloženi svim pesticidima i herbicidima koji se koriste za industriju mamutskog badema. Pogledajte našu prethodnu pokrivenost o ovom pitanju:

Uništavaju li kalifornijski bademi američku opskrbu pčelama?

Kako su Bademi nadmašili kikiriki kao američki Top Nut? Tamna strana badema

USDA Grants License for First-ever Vaccine for Bees – Be Careful Where you Source Your Honey & Almonds! – Vaccine Impact

4.

 

Štrajkovi tragedija: Cjepivo protiv Covida-19 povezano s povećanjem viška smrtnih slučajeva među djecom u Europi za 630%

Slika 5 znanstv vijesti 118 dio

Višak smrtnih slučajeva među djecom u dobi od 0 do 14 godina u Europi porastao je za 755% u razdoblju od siječnja do rujna 2022., prema službenim podacima, unatoč naporima EuroMOMO-a da umanji brojke. Europska unija pokrenula je istragu o tom povećanju, koje dolazi nakon što je Europska agencija za lijekove odobrila cjepivo Pfizer Covid-19 za djecu u svibnju 2021. Sveukupno, višak smrtnih slučajeva porastao je 630% od odobrenja cjepiva za uporabu u djece do rujna 2022.

https://expose-news.com/2023/01/06/covid-19-vaccine-linked-to-7x-increase-deaths-children-europe/

 

5.

Slovenski Tv Exodus o razgovoru s poznatim švicarskim odvjetnikom i borcem za ljudska prava

slika 6 znanstv vijesti 118 dio

CISP Institut obavještava da će u utorak, 17.01.2023. (reprize 18.01. i 19.01.2023.) TV EXODUS emitirati intervju sa PHILIPPOM KRUSEOM, švicarskim pravnikom (ekonomsko i ustavno pravo) i velikim borcem za ljudska prava. S odvjetnikom Philippom Kruseom razgovarat će g. Zoran Kodela, svećenik i također istaknuti borac za ljudska prava. Institut CISP od početka korona krize surađuje sa Philippom Kruseom. Njegov doprinos našoj međunarodnoj skupini doista je vrlo opsežan i vrijedan svakog poštovanja. U srpnju 2022. podnio je kaznenu prijavu protiv tadašnjeg švicarskog ministra zdravstva Alaina Berseta i nekih liječnika u ime žrtava genske terapije koju je uz pomoć stručnjaka i forenzičara pripremao dobrih godinu dana. U studenom 2022. u Ženevi je organizirao veliku i zapaženu press konferenciju u vezi s ovom optužbom na kojoj su bili svi najvažniji švicarski mediji.

https://youtu.be/fufq_KdyuVo

 

6.

Kratka povijest carstva zla: Pfizer

Slika 7 znanstv vijesti 118 dio

Zamislite, ako hoćete, industriju koja je omražena čak i više od vlade. Unutar te industrije postoji korporacija koja ima tako nisku reputaciju da su čak i među svojim vršnjacima rangirani kao najgori u 2016., 20172018. godini. Sada zamislite da vam je rečeno ako ne dopustite toj tvrtki da ubrizga eksperimentalni lijek u vas, koristeći nikada prije isprobani sustav isporuke, izgubit ćete život, slobodu, a možda i život. Nisi u zoni sumraka. Godina je 2021., a ta korporacija je Pfizer. Navedeno je uvodni odlomak niza članaka koje je Jestre napisao početkom studenog 2021., pod naslovom ‘Vodič za zlo carstvo: Pfizer‘, u kojem su detaljno opisani neki od Pfizerovih podviga.

Članke iz Jestreove serije možete pronaći na sljedećim poveznicama:

1. Vodič kroz carstvo zla: Pfizerova tužba OVDJE

2. Remastered Guide to an Evil Empire: Pfizer, prvi dio OVDJE

3. Remastered Guide to an Evil Empire: Pfizer, drugi dio OVDJE

4. Remastered Guide to an Evil Empire: Pfizer, treći dio OVDJE

https://expose-news.com/2023/01/08/a-brief-history-of-an-evil-empire-pfizer/

7.

Liječnici izjavljuju: “Naša tijela, naše obitelji, naš izbor. Nema medicinskih mandata.”

 

Prije šest mjeseci dr. Robert Malone bio je jedan iz skupine, u ime 17.000 liječnika i medicinskih znanstvenika diljem svijeta, koji su održali konferenciju za novinare kako bi pozvali na zaustavljanje “cjepiva” protiv covida.

 

Slika 8 znanstv vijesti 118 dio

https://rumble.com/v14bl46-live-worlds-leading-physicians-and-scientists-hold-global-covid-summit.html

 

Prošlog mjeseca bio je jedan od skupina liječnika i stručnjaka u Austriji koji su napisali proglas liječnika u kojem su izjavili važnost ljudskog dostojanstva, integriteta, osobnog suvereniteta i temeljnih prava na okupljanje, slobodno govorenje i zaštitu budućih generacija.

Slika 9 znanstv vijesti 118 dio

https://rwmalonemd.substack.com/p/a-global-proclamation

https://expose-news.com/2023/01/06/doctors-declare-our-bodies-our-families-our-choice/

8.

Opisan Ivermektinov mehanizam protiv COVID-a

 

Istraživanje knjige – Hrabrost za suočavanje s COVID-19: Sprječavanje hospitalizacije i smrti tijekom borbe s bio-farmaceutskim kompleksom – često je bilo uznemirujuće i izluđujuće iskustvo.

Slika 10 znanstv vijesti 118 dio

Sustavno laganje o Hidroksiklorokinu kako bi se suzbila njegova uporaba u ambulantnom okruženju bilo je razbjesnilo. Međutim, za autore to su najpotresnije priče bile o ljudima koji su umrli u bolnici nakon što im je sustavno uskraćen ivermektin. Sama brutalnost šefova bolnica i njihovih odvjetnika, koji su se borili zubima i noktima protiv primjene Ivermektina umirućim pacijentima, zasigurno je moralno najodvratnija priča u modernoj povijesti medicine.

Kao što dokumentiramo u knjizi, dr. Pierre Kory, Paul Marik i Tess Lawrie bili su na prvoj liniji borbe za Ivermektin u bolničkom okruženju.

Dr. Jean-Jacques i Juliana Cepelowicz Rajter objavili su svoju seminalnu (ICON) studiju u izdanju časopisa CHEST za plućnu medicinu 12. listopada 2020.

Slika 11 znanstv vijesti 118 dio

https://www.youtube.com/watch?v=nzqnAIfEbv4

Istraživački novinari, Michael Capuzzo i Mary Beth Pfeiffer, napravili su sjajan posao pokrivajući ovu priču u stvarnom vremenu. Sve navedeno su herojske figure velikog intelektualnog i moralnog razlučivanja kojima bismo svi trebali biti zahvalni. Mnogi pacijenti koji su imali sreću da prevladaju na sudu i prime Ivermektin uživali su u zapanjujućem poboljšanju svog stanja u roku od 24 sata od primitka prve doze – oporavak koji je pogodio članove obitelji kao čudesne.

Ivermectin’s Mechanism Against COVID Described

https://scholar.google.hr/scholar?q=Ivermectin%27s+Mechanism+Against+COVID+Described&hl=hr&as_sdt=0&as_vis=1&oi=scholart

HOP