B. Gates zastrašuje sa novom plandemijom

0
1686

Srednjoškolac i milijarder Bill Gates upozorio je Australiju da bude spremna za sljedeću pandemiju poput vidovitog Milana, koju bi mogao uzrokovati čovjek i koja bi mogla biti mnogo brutalnija. Vidoviti Kill Bill se potpuno raspištoljio, zastrašuje sve u šenaest..

Gates  je rekao  u ponedjeljak think tanku instituta Lowy u Sydneyu da politički čelnici moraju ostaviti po strani svoje razlike i raditi zajedno kako bi se pripremili za sljedeći virus. U prijevodu globalfašistička mafija kreće u novu bitku protiv stanovnika zemlje.

Pozvao je na veću globalnu suradnju koristeći pandemiju Covid-19 kao primjer kako zemlje mogu poboljšati svoj odgovor ako rade zajedno. U prijevodu kako se može uništiti eknomija svijeta u par godina i stvoriti više nezaposlenih i mrtvih nego inače.

Usporedite ekonomsku cijenu pripreme za sljedeću s cijenom ove, ekonomski gubitak od preko 10 trilijuna dolara,’ rekao je. Priznaje u biti što rade…

‘S pandemijom smo bili glupi što nismo imali alate, praksu i globalni kapacitet da budemo u pripravnosti kao što radimo s požarom ili potresom.’

Gates  je pohvalio je australsku politiku koja pomaže u održavanju niske stope zaraze prije nego što su cjepiva počela puštati u promet. Što je naravno laž, a u biti pohvalio je neofašizam otočke vlasti.

‘Neke od stvari koje se ističu su da su Australija i oko sedam drugih zemalja rano provele dijagnostiku populacijske razine i imale politiku karantene’, rekao je.

‘To je značilo da ste održali nisku razinu zaraze u toj prvoj godini kada nije bilo cjepiva. U prijevodu ovaj najavljuje logore?

I.D.

HOP

HOP na Telegramu

https://t.me/hopportal