Britanski parlamentarac postavlja pitanje o upotrebi midazolama i morfija na pacijentima u domovima i bolnicama – zbog velike smrtnosti!

0
2430

Neovisni član parlamenta Andrew Bridgen pitao je britansku vladu o upotrebi midazolama i morfija na starijim pacijentima tijekom “pandemije”.

U nedjelju je g. Bridgen objavio audio snimak ispod na svojoj Facebook stranici uz naslov:

“Zbog toga postavljam Vladi pitanja o NG163 i upotrebi midazolama i morfija na starijim pacijentima u domovima za njegu i bolnicama tijekom pandemije covida-19. Doći ćemo do istine po ovom pitanju.”

Zastupnik u parlamentu postavlja pitanje britanskoj vladi o upotrebi midazolama tijekom pandemije – The Expose

Andrew Bridgen MP na Facebooku , 26. veljače 2023. (audio, 3 minute)

NG163 dao je liječnicima opće prakse i drugim medicinskim radnicima zeleno svjetlo za korištenje moćnih lijekova kao što su morfin sulfat, midazolam i levomepromazin u situacijama na kraju života koje proizlaze iz covida.

Nacionalni  institut za zdravlje i izvrsnost skrbi  (NICE”) izdao je NICE brze smjernice NG163 3. travnja 2020., koje su u međuvremenu izbrisane s njihove web stranice. Srećom,  još uvijek ga možete pronaći na Wayback Machineu , a pdf kopiju možete pročitati OVDJE .

Daljnje čitanje:


Maajid Nawaz: Warrior Creed sa Stuartom Wilkiejem i Andrewom Bridgenom u parlamentu, 28. veljače 2023. (81 minuta)

Sljedeće bilješke o emisiji koje prate gornji videozapis izvorno je objavio Radical Media na Substacku OVDJE .

Pozadina

Liverpoolski “Care” Pathway (“LCP”) bio je NHS-ov  smrtni protokol za njegu na kraju života  koji su britanske ustanove za njegu primijenile kako bi ubile starije pacijente nakon što se procijenilo da više nisu vrijedni spašavanja. Ne, ova izjava više nije ni kontroverzna. LCP je nakon toga zabranjen.

Dodatno čitanje: ‘Arogancija’ liječnika JOŠ UVIJEK koristi zabranjeni put smrti jer ‘misle da znaju što je najbolje za pacijente’ , Daily Mail, 16. prosinca 2015.

Ovo ima presedana. U Memorijalnoj bolnici Gošport čak je i predmet produljenog kriminalističkog istraživanja.

Dodatno čitanje: Osoblje bolnice Gosport War Memorial bit će intervjuirano pod oprezom zbog stotina smrti , Sky News, 28. rujna 2022.

Gledajte: O midazolamu i putevima “njege” na kraju života , Radical with Maajid Nawaz , 14. kolovoza 2022. (90 minuta)

Radical Media izvještava 27. siječnja iz Portsmouth Newsa:

Protokol smrti: NG163

Godine 2020. stari i zabranjeni protokoli smrti na kraju života  zamijenjeni  su novim protokolom s oznakom NG163.

To je to: Brze smjernice za Covid-19: upravljanje simptomima (uključujući na kraju života) u zajednici , NICE smjernice [NG163], Nacionalni institut za zdravlje i izvrsnost skrbi, ažurirano 13. listopada 2020.

Dakle, što je NG163?

Čitatelji bi se mogli iznenaditi kada znaju da je to zapravo isto kao Liverpool “Care” Pathway, koristeći  iste lijekove Midazolam i morphine , dok je jedino što je zabranjeno bilo ime.

Gledajte: Na Božić za naš poseban intervju uživo u studiju s Neilom Oliverom , Radical with Maajid Nawaz, 25. prosinca 2022. (106 minuta). Isječak na Twitteru OVDJE (2 min.)

Profesor palijativne skrbi koji nas je upozorio

Činjenicu da je ovaj novi protokol o smrti na kraju života  NG163  trebao “preispitati” iznio je jedan od najviših britanskih profesora palijativne skrbi,  Sam Ahmadzai  u British Medical Journalu u to vrijeme.

Ovo je pismo urednicima iz 2020.: Upravljanje simptomima Covid-19 (uključujući na kraju života) u zajednici: sažetak NICE smjernica , British Medical Journal, 20. travnja 2020.

Ništa nije učinjeno.

A zastupnici koji su glasali za ovaj novi protokol nisu bili obaviješteni o bilo kakvim zabrinutostima. Umjesto toga, politika je uvedena i implementirana ubrzano u vrijeme kada su zdravstvene vlasti bile prisiljene požurivati sve u ime javnozdravstvene “hitne situacije”.

Svitanje

Ono što se dogodilo nakon te točke predmet je višestrukih svjedočanstava obitelji žrtava [u Radical Media’s Substack članku ] kako bi svi mogli čuti .

U biti – i šokantno – čini se da je britanska država sanirala administraciju masovne smrti starijih osoba u ustanovama za njegu.

U Warrior Creed specijalu od 28. veljače 2023.,  Maajid Nawaz  također je razgovarao s medicinskim istraživačem Stuartom Wilkiejem. G. Wilkie je izjavio da su liječnici imali oko jednu minutu da stave bilo koga za koga su procijenili da ima između 6-9 na donjoj ljestvici kliničke slabosti na NG163 stazu smrti na kraju  života  .

Znamo da je to teško obraditi. Ali morate ga obraditi. Baš kao što je sada učinio zastupnik Andrew Bridgen. Zbog toga je Saboru postavio pitanja o ovim teškim optužbama.

Pogledajte: Eutanazija u pandemiji? Dr. John Campbell, 13. veljače 2023. (8 minuta)

Videozapis koji je Andrew Bridgen MP objavio iznad je profesor medicine  dr. John Campbell . Naslovljen je: Eutanazija u pandemiji?

Dr. Campbell je i sam nedavno obradio istu zabrinutost, dovodeći u pitanje sada poznatu i nevjerojatno zabrinjavajuću stopu smrtnosti u Velikoj Britaniji.

Gledajte: Međunarodna zabrinutost, višak smrti , dr. John Campbell, 11. veljače 2023. (13 minuta)

Zapravo, bivši gost Radical Showa i rani zviždač dr. Sam White (koji  je dobio svoj slučaj protiv Općeg medicinskog vijeća  nakon što su ga cenzurirali zbog njegovog protivljenja covidu) također ga je obradio.

Kao i bivši globalni voditelj za respiratorne bolesti u Pfizeru, zviždač dr. Mike Yeadon, kada je razgovarao s nama u  epizodi podcasta The Radical Show 22 .

Gledajte: On Happy New Year with David Icke , Radical with Maajid Nawaz, 1. siječnja 2023. (86 minuta). Isječak na Twitteru OVDJE (2 min.)

U SAD-u je slična politika uvedena upotrebom lijeka Remdesivir.

Ovo neće nestati tek tako

Gore navedene optužbe su nevjerojatno ozbiljne.

Ako se dokažu na sudu, postali bi možda najšokantniji i najgnusniji zločin protiv čovječnosti od Drugog svjetskog rata. Zbog toga je zastupnik Andrew Bridgen postavio pitanja parlamentu o ovom pitanju. Radical Media će vas obavijestiti čim se ova priča razvije.

Sve što preostaje je obavijestiti vas da tadašnji britanski ministar zdravstva, Matt Hancock, sada vodi kampanju za legalizaciju eutanazije.

Ne, ovo nije šala.

Da, to je istina.

Dodatno čitanje: Matt Hancock ‘planira seriju ozbiljnih dokumentaraca’ o potpomognutom umiranju i disleksiji nakon što se povuče iz uloge zastupnika na sljedećim izborima , Daily Mail, 11. prosinca 2022.


Pretplatite se sada kako biste bili sigurni da ćete primati najnovije necenzurirane vijesti u vašem inboxu…

izvor Expose

HOP