Rasne zakone potpisala je kraljevina Jugoslavija koja je uvela fašizam u svoju državu

0
5005

Komunističke povjesničare nije zanimala ni u komunizmu ni danas povijest hrvatskog identiteta i stvaranje hrvatske države, ali su ih itekako zanimale laži i podvale o NDH samo zato jer je tako prvi put razbijena kraljevina Jugoslavija za koju su živjeli hrvatski orjunaši.

Međutim, njih ne zanima tko je potpisao sporazum sa nacističkom Njemačkom jer onda ne bi mogli pljuvati po NDH.

knez-pavle-i-hitler

Pa nije Pavelić u NDH doveo fašiste i naciste nego ih dovela kraljevina Jugoslavija.

pavelić
Pavelić nije mogao stvoriti NDH bez pristanka okupatora, a zbog toga joj je morao činiti ustupke, a jedan od njih je odricanje od Šibenika i Splita sa okolicom i pripajanje fašističkoj Italiji. Sve druge hrvatske teritorije Talijanima je poklonila kraljevina Jugoslavija, što su komunistički povjesničari pripisali Paveliću.

hitler-415774
Pavelić nikad nije bio apsolutni vladar u NDH već je on bio pod nadzorom njemačkih nacista i talijanskih fašista, a to im je omogućila kraljevina Jugoslavija. Slično, oni rasne zakone pripisuju Paveliću koje je morao potpisati zbog sporazuma sa nacističkom Njemačkom koji je potpisala i prihvatila kraljevina Jugoslavija. No, i tada je štitio Židove koliko je bilo moguće, a najveću grešku je učinio kad nije prešao na stranu saveznika.

titoo
Argumenti hrvatskih antifašista su da nije trebao prihvatiti takvu državu. Međutim, takvu državu su stvorili mnogi narodi u Europi osim Švicarske i Britanije. Takvu državu su stvorili i Srbijanci, ali ih antifašisti zbog toga ne napadaju.

Screenshot_20230410-084127_Google
Zar u Hrvatskoj vojsci nije bilo dosta židovskih časnika? Jesu li ih pobili komunisti ili ustaše? Tko je istjerao Židove iz Hrvatske ako ne komunisti nakon rata? Tko je istjerao Nijemce ako ne komunisti? Tko je pobio Hrvate ako ne Titovi partizani koji su ranije bili četnici? Da nije bilo NDH, danas ne bi bilo ni Hrvata ni Hrvatske jer su četnici bili spremni okupirati Hrvatsku uz blagoslov nacista sve do linije Virovitica, Karlovac, Ogulin i Karlobag, a saveznici su im bili talijanski fašisti. Zar četnici i JNA nisu pokušali isto 1991. godine?
Uistinu, NDH nije bila država u pravom smislu jer je bila marionetska u raljama nacista zbog sporazuma kraljevine Jugoslavije, a Srbija je pored Hitlera bila i saveznik Mussolinija kojem su Srbijanci željeli pokloniti ostatak hrvatskih gradova na Jadranu nakon što su ranije Italiji poklonili Istru i Rijeku sa nekim kvarnerskim otocima, Zadar sa okolicom te otoke Lastovo i Palagružu. Hrvatsko Zagorje zajedno sa Žumberačkom gorom trebalo je prema četničkim planovima pripojiti Sloveniji. Hrvatski teritorij Italiji je potpisao hrvatski orjunaš Trumbić kojeg je slavio i komunizam.

Dakle,  političari Srbijanci i Slovenci uz pristanak hrvatskih orjunaša su namjeravali iskorijeniti hrvatski narod u kraljevini jednako kao i u komunizmu.

Zbog neispunjenih četničkih želja hrvatski orjunaši uz pomoć potomaka komunista i partizanskih zlotvora još jednom ruše hrvatsku državu nadajući se da će se još jednom ujediniti sa bratskom Srbijom. Kako izgleda, to je sasvim moguće ako se hrvatski narod ne probudi iz dubokog sna na vrijeme.

Nakon sporazuma sa Njemačkom nastala je i nacistička Srbija koja je već 29. kolovoza 1942. godine prva u Europi postala Judenfrei. No, to nikada nije zanimalo hrvatske komunističke ni antifašističke povjesničare premda su cca 12 tisuća Židova Srbi pogubili u pokretnim plinskim komorama, a takmičili se tko će više Židova prijaviti za pogubljenje.

Štoviše, komunistički povjesničari su te židovske žrtve pripisali ustašama i Paveliću. Hrvatski antifašisti to čine i danas bez ikakvog srama, a u tome im pomažu hrvatski mediji, posebice HRT, i potomci židovskih komunista i povjesničar dr. Goldstein.

Ni Hrvati ni ustaše nisu bili ni fašisti ni nacisti već borci za hrvatsku državu, što moraju, nažalost, i činiti danas pred naletom lažnih antifašista čiji očevi su bili gori od fašista i nacista čim su dobili vlast.

Zar se protiv talijanskih fašista nisu pobunili hrvatski seljaci u okupiranoj Dalmaciji? Dalmatinski partizani su se pobunili protiv talijanskih fašista i srbijanskih četnika sve dok ih nisu zaveli komunisti koji su ih izložili najvećem pokolju u bitkama na Neretvi i Sutjesci. Tamo je poginuo cvijet hrvatske mladeži jer tamo nije bilo srbijanskih partizana.
Potomci komunista i komunističkih partizana ne priznaju ni kraljevske ni komunističke činjenice, a one su popis pučanstva iz 1931. i 1948. godine. Ovdje neću ulaziti u brojke, ali je činjenica da je hrvatski narod nakon rata decimiran pa danas slobodno možemo reći da je nad Hrvatima nakon završetka rata počinjen genocid dok se broj Srba i Srbijanaca povećao.

Tako danas hrvatski antifašisti uporno od sebe prave budale jer brojke ne lažu dok istovremeno u Hrvatsku uvode diktaturu. Oni bi sve ponovo zabranjivali, a to su činili nacisti, fašisti i komunisti jednako.
Ovakvo ponašanje hrvatskih povjesničara i novinara koji se diče njihovim lažnim antifašizmom te njihovih pristalica nam pokazuje da Hrvatska više nije demokratska država jer je vode potomci komunista i orjunaša predvođeni Plenkovićem i Milanovićem koji se koriste sa različitim metodama, a obojica su na istoj antifašističkoj komunističkoj liniji svađajući se tko će postati veći diktator. Ni jedan ni drugi ni prihvaćaju demokratska načela. Zbog njih dvojice udbaši i kosovci nadziru sve hrvatske institucije dok su one koji su stvarali i stvorili hrvatsku državu naziva fašistima.

komunjare bugarske
Kakav smo mi narod ako dozvoljavamo da nam potomci komunističkih zločinaca upravljaju sa krvlju stečenom državom? Sve pokazuju da su Hrvati u duši sačuvali komunističku svijest jer ne znaju zašto im služe izbori. Ovakav narod zaslužuje sve što mu se događa jer ne razumije slobodu koju nam je donijela demokracija. Očito, nismo je uspjeli sačuvati i prepustili smo je onima koji je nikad nisu htjeli. Ovakav narod je najlakše vratiti u neku novu balkansku asocijaciju bez da se pobuni.
Šuti i hrvatska mladež , ali nije ni čudno tko je educira.  Oduzeli su nam i groblja o kojima bi se trebale brinuti religije umjesto države.
Zašto se ne pobunimo protiv ”naših” saborskih zastupnika koji nam vračaju komunizam u Hrvatsku? Koliko saborskih zastupnika je reagiralo na presudu Marku Juriću?
Kuda ide republika Hrvatska?

Srećko Radović

HOP

HOP -portal na Telegramu
https://t.me/hopportal