Kromosomi su cjelovita energija, a geni su samo magnetska i električna sile koje se stalno mijenjaju

0
3223

Znanost je zagadila naš planet različitim otpadima, a mi joj se divimo i promičemo je kao spas našeg planeta. Umjesto da smo imali cjeloviti pristup znanosti, mi smo koristili samo njezine detalje i zagadili naš planet i život na njemu.

Mi danas ne znamo što učiniti sa nastalim otpadom, a to je naša tragedija, jer iz dana u dan otpad postaje veći i opasniji.

Danas promičemo telefone i internet, ali ne razmišljamo o njihovim posljedicama, a posljedice su već danas vidljive.

Djecu više ne možemo smiriti bez telefona koji im nudi slike koje ih zbunjuju te uništavaju njihovu maštu i kreativnost. Umjesto da međusobno razgovaraju i da se igraju, oni bulje u ekran telefona, što će osakatiti njihov društveni život.

Oni uopće ne razvijaju logiku i od njih telefoni i internet stvaraju buduće sebične i nesretne ljude koji neće biti u stanju razlučiti stvarnost od virtualnosti. Je li to napredak kojem se divimo?

A što tek reći o genetici koja uopće nije cjelovita. Njezine posljedice će biti kobne po zdravlje ljudi jer genetičari misle da će pomoću genetike pomoći zdravlju, stvarati hranu, od ženskog stvorenja stvoriti muška i obrnuto ili uskrsnuti izumrle životinje, ne razmišljajući o posljedicama. Oni su se umislili da su bogovi, a to nam pokazuje da uopće ne razumiju prirodu.
Međutim, nitko ne promiče čistu energiju koja nam je potrebna i koja je jedino moguća uz pomoć kvantne mehanike. Nitko ne promiče minijaturne kvantne generatore. Danas sve postaje minijaturno. Zašto ne bi to bili i električni generatori?
U kvantnoj mehanici imamo samo pozitivan i negativan naboj, te neutron ili nulu. Energija izbija iz nule i u nju se vraća, što znači da je energija neuništiva. Naše razumijevanje kvantne mehanike sputava atomska fisija jer smo izmislili toliko čestica koje nas zbunjuju. Nama danas treba fuzija umjesto fisije, ali smo još jednom na pogrešnom putu jer i znanost je postala dogma.
Da bi stvorili takve generatore moramo razumjeti cjelinu, a cjelina je kugla. Na svakoj njezinoj površinskoj točki stalno izbija energija, a samo se mijenjaju magnetske i električne sile. Tek uz pomoć kugle ćemo razumjeti prvu čovjekovu znanost – astrologiju.

Ona nije bila egzaktna znanost, ali je pomagala ljudima na više načina. Uz pomoć kugle razumjet ćemo kromosome i gene. Kromosomi su cjelovita energija, a geni su samo magnetska i električna sile koje se stalno mijenjaju.
Čeka se samo da dođe specijalni magnet iz Kine i da se obrani patent. Nakon toga proizvodnja bi mogla početi jako brzo jer je taj generator tako jednostavan. Vjerujmo im.
Srećko Radović

HOP -portal na telegramu

https://t.me/hopportal