Maturanti iz tri zagrebačke škole došli sa grloboljama i glavoboljama iz Barcelone

0
7262

Od roditelja čija su djeca bila na maturalnom putovanju u Barceloni saznali smo kako su se svi  vratili bolesni.

Od 28. kolovoza do 3. rujna maturanti iz 1. Tehničke škole Tesla, Veterinarske škole u zagrebačkoj Dubravi i Poštanske škole boravili su na maturalnom putovanju u španjolskom gradu Barceloni.

 

Velika većina se razboljela i jedan dio njih umjesto na proputovanju, završili su u hotelskom krevetu. Grlobolje, glavobolje, povišene temperature dočekani su  kao roditeljske brige povratkom  maturanata u našu državu.

Neki roditelji po povratku djece u Hrvatsku odmah su pohitali kupiti kvazi testove za koronu i svima objavili da djeca imaju koronu na osnovu kvazi testova na koronu. Kod njih je medijska  indoktrinacija uspjela i oni će biti faktor podrške vlastima za neku novu plandemiju.

Oni staloženiji primjenili su recepte svojih baka i majki, te uz puno čaja i meda liječili svoju djecu nakon povratka u zemlju. I tegobe su prestale kako nam je rekla majka jednog maturanta.

Ne zaboravite da svakodnevno viđamo ” kondenzacijske tragove na nebu” koje upućeniji zovu chemtrailsima, a kojim se utjeće na nas, isto tako  da ima koliko želite umjetne nezdrave hrane, pa je malo više nego nezrelo sve pripisati koroni . Kao da nam svega nije dosta…i želimo ponovo brnjičarenje i opasna po zdravlje cjepiva.

Sky news je ovih dana objavio da kovidaški stožeraši ne preporučuju letenje zrakoplovom cijepljenim osobama.

I. D.

HOP

HOP -portal na telegramu

https://t.me/hopportal