Geoinženjering klime koji se provodi je rat

0
2574

The Dimming (Zatamnjenja) 4/4

FB_IMG_1694362163385

Revolucionarni dokumentarac koji uvjerljivo razotkriva postojanje tajnih operacija globalne promjene vremena.

VIDEO:

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0ydpbFesSC9MmtcgEgvM1x5HhN7S4hRxc5WpN3JHpeBjKUy8PGyxzR6xeth2uAfPel&id=100080421230018&sfnsn=mo

Geoinženjering klime koji se provodi je rat, rat protiv planete zemlje, rat čiji je krajnji cilj uništenje njene prirode i kompletnog životnog sustava kakvog danas poznajemo.
Visoko OTROVNI i nanomaterijali koji se koriste u tekućim programima zaprašivanjima atmosferskim aerosolima talože se u zraku, neupitna je činjenica da je svaki udah koji udahnemo sada otrovan zbog napada atmosferskim raspršivanjem koji se događaju svakodnevno.
Nezamislivo i nepopravljivo desetkovanje nanosi se biosferi i čitavoj mreži života na zemlji. Koliko dugo može trajati ludilo na našem nebu, a da posljedice na Zemlju i ljudsku rasu ne postanu totalne?

VIDEO:

https://m.kla.tv/hr/2023-07-20/26584

Programi geoinženjeringa pustoše planet sa svih strana,
Svakome od nas zdrav razum bi morao diktirati očigledan prioritet, fokusiranja naše brige na otrovne teške metale i kemikalije koje se nakupljaju u našim tijelima a koji su posljedica ovog ludila na našem nebu. Iracionalno je biti ometen nečim drugim.

Borimo se za svoj život, tu činjenicu moramo stalno imati na umu. Pogledajte ispod površine svih naslova i informacija, istražite osobno, oslonite se na čvrste podatke i zaključke.
Pogledajte gore u nebo …

M.B.

HOP

HOP -portal na telegramu

https://t.me/hopportal