Vijetnam 1. lipnja 2022., znači prije godinu dana uspješno proizveo prvo cjepivo protiv afričke svinjske kuge

0
219

Afrička Svinjska Kuga je samo još jedan način ekonomskog uništenja proizvođača hrane

Sada da se posvetimo rezultatima bazičnog istraživanja o afričkoj svinjskoj kugi. Prvo da pogledamo na MP tvrdnje.

Trenutačno ne postoji učinkovito liječenje i bolest je neizlječiva za svinje. Nakon oboljenja, ako se radi o akutnom obliku za, sve se životinje očekuje smrtni ishod. Kod kroničnog oblika, može preživjeti 30% životinja, koje ostaju izvor virusa i nakon što ozdrave. Ne postoji cjepivo protiv afričke svinjske kuge, što znači da se životinje nikako ne mogu zaštititi osim primjenom biosigurnosnih mjera. Ako dođe do izbijanja bolesti veliki se broj životinja kod kojih je utvrđena bolest, ali i onih koje su bile u kontaktu s oboljelima, iako ne pokazuju znakove, moraju usmrtiti na zahvaćenim područjima.”

Bolest je tvrde neizlječiva, i na postoji vakcina. To je laž, jer je Vijetnam 1. lipnja 2022., znači prije godinu dana uspješno proizveo prvo cjepivo protiv afričke svinjske kuge. Zašto iz MINISTARSTVA POLJOPRIVREDE nisu ih kontaktirali i kupili ASK vakcinu, a COV19 biološko oružje, koje je bilo eksperimentalna vakcina, su kupili momentalno za ogromne novce, iako COV19 smrtnost nije veća od gripe, a od ASK je 100%??

Nadalje, u Sjedinjenim Američkim Državama u razvoju je eksperimentalno cjepivo (od 22. 

Ako uzmemo u obzir da je afrička svinjska kuga ustvari biološko oružje, onda je širenje i teritorije na kojima se širi, vrijeme u kojem se širi, i brzina kojom se širi postaju sasvim logične.

Sada da pogledamo na povijest bolesti, koja izgleda ovako, i biti će jasnije:
Prvo izbijanje je retrospektivno priznato da se dogodilo 1907
. u Keniji. Bolest je ostala ograničena na Afriku do 1957. je prijavljena u Portugalu .

Daljnja epidemija u Portugalu 1960., a sporadična izbijanja dogodila su se u Francuskoj , Belgiji i tijekom 1980-ih. I Španjolska i Portugal su iskorijenili bolest do sredine 1990-ih putem politike klanja.
ASK je prešao Atlantski ocean , a epidemije su zabilježene na nekim karipskim otocima, uključujući Hispaniolu (Dominikanska Republika i Haiti).

Kao rezultat , američka carina i granična zaštita su u stanju pripravnosti kako bi spriječili bilo kakvo širenje u SAD, što bi nanijelo milijarde dolara štete industriji svinjskog mesa u zemlji.

Sada se moramo zamisliti, kako je da su američka carina i granična zaštita toliko uspješni u suzbijanju širenja afričke kuge, kad znamo da se preko američke granice sa Meksikom može bez problema ući hodajući, i to rade dnevno više tisuća stranaca, i unatoč toj činjenici, afričke kuge nema u SAD, ni u Kanadi, ni u Meksiku. Jednostavno nema, ali kad pogledamo zašto je ustvari nema, vidjet ćemo da je to zbog štete koju bi nanijela industriji mesa.

Nastavimo sa povijesti.
Godine 1971. došlo je do izbijanja bolesti na Kubi.
Šest godina nakon događaja, novine Newsday , pozivajući se na izvore kojima se ne može ući u trag, tvrdi da su anti-Castrovi saboteri, uz barem prešutnu potporu dužnosnika američke Središnje obavještajne agencije (CIA), navodno unijeli virus afričke svinjske kuge na Kubu šest tjedana prije izbijanja 1971. godine, kako bi destabilizirali kubansko gospodarstvo i potaknuli domaće protivljenje Fidelu Castru . Virus je navodno dostavljen operativcima iz vojne baze u zoni Panamskog kanala od strane neimenovanog američkog obavještajnog izvora.

Zapadna Europa
U Gruziji 2007. godine, a zatim se proširila na Armeniju , Azerbajdžan , Iran , Rusiju i Bjelorusiju.
ASK postala je endemična u Ruskoj Federaciji otkako se proširila na Sjeverni Kavkaz u studenom 2007.

I onda, za 5 dugih godina nema ASK nigdje na vidsiku, i onda najednom, iz vedra neba:

U kolovozu 2012. u Ukrajini . prijavljeno je izbijanje afričke svinjske kuge
U lipnju 2013. ASK u Bjelorusiji.
U siječnju 2014. u Litvi i Poljskoj.
U lipnju 2014. u Latviji. 
U siječnju 2017. Latvija je proglasila izvanredno stanje.
U srpnju 2015. u Estoniji.

U lipnju 2017. Češka je zabilježila svoj povijesno prvi slučaj afričke svinjske kuge.
U rujnu 2018. 
u južnoj Belgiji.
Godine 2018. Rumunjska je doživjela pandemiju ASK koja je zahvatila cijelu zemlju.
U kolovozu 2018. vlasti su najavile izbijanje afričke svinjske kuge u Bugarskoj.
U srpnju 2019. vlasti su najavile izbijanje afričke svinjske kuge u Slovačkoj.
U veljači 2020. sjeverna Grčka.
U siječnju 2021. ponovno Rumunjska
U rujnu 2020. ASK 
je 
stigao u Njemačku.
U siječnju 2022. ASK u sjevernoj Italiji, u Liguriji i Pijemontu
U siječnju 2022. ASK u Latviji i Mađarskoj.

Azija
U kolovozu 2018. Kina je prijavila prvo izbijanje ASK u pokrajini Liaoning
Dana 25. travnja 2019. objavljeno je da se virus proširio na sve regije Kine, kao i dijelove jugoistočne Azije , uključujući Kambodžu , Laos , Tajland i Vijetnam Kineska populacija svinja smanjila za gotovo 100 milijuna, zbog čega su europske cijene svinjskog mesa dosegle najviši nivo u šest godina.
Vijetnam 19. veljače 2019. Od 31. listopada 2019. sve 63 provincije/općine prijavile su epidemiju.
U rujnu 2019. Južna Koreja potvrdila drugi slučaj afričke svinjske kuge na farmi svinja u Yeoncheonu
U rujnu 2019. Filipini

Indija je 29. travnja 2020. prijavila prvo izbijanje bolesti ASK. Više od 15 000 svinja zabilježeno je mrtvih.

Pogledajte gornje datume i morate realizirati da iako o ASK niste ništa čuli preko medija, ona se događala u istom periodu kao i prevara Cov19.

Sada da se obratimo na izjavu da afrička svinjska kuga egzistira već 4-5 godina u našem okruženju. Pošto se ta činjenica ne nalazi u zvaničnoj povijesti te bolesti koju vidite gore, to nam govori da MINISTARSTVO POLJOPRIVREDE ne izvršava svoju dužnost prema svojim EU partnerima i prema SZO. Ako je to istina, u što sumnjam, onda je moguće da je ASK iz RH prešla 2022. u Mađarsku  a ne obratno što bi bilo logičnije. U svakom slučaju Hrvatski Veterinarski Institut potvrdio je u ponedjeljak 26. lipnja 2023. godine afričku svinjsku kugu.

Oko par sedmica kasnije, na 12.7.2023., MINISTARSTVO POLJOPRIVREDE, za koju tvrtku smo utvrdili da je privatna tvrtka NEPOZNATOG VLASNIKA, izdala je pravni dokument koji sadrži 12 stranica pod nazivom NAREDBA O MJERAMA KONTROLE ZA SUZBIJANJE AFRIČKE SVINJSKE KUGE U REPUBLICI HRVATSKOJ.

Pregledavajući ovaj vrlo kompleksan pravni dokument, moramo se zapitati, kako je moguće da su takva grupa uopće mogla napisati tako kompleksan pravni dokument, za kojeg napisati je bila potrebne grupa dobro potkovanih pravnika, i mjeseci rada. Naravno, sve ukazuje da su ga ga u MP dobili prevedenog iz EU, upravo za ovu detaljno i odavno planiranu situaciju, što je sasvim vjerojatno, gledajući kakve likove imamo u pravnom sustavu.

A. Sigal , djelovi pisma čitatelja

HOP

HOP -portal na telegramu

https://t.me/hopportal