Cionisti su preuzeli židovski identitet, oteli i judaizam i kršćanstvo

0
6814

Worldwide Release of Israel Film 


Svjetska mreža kriminalne elite koja teži svjetskoj dominaciji sastoji se uglavnom od “zionista”. To su ljudi koji su preuzeli židovski identitet, tako da mogu lažno zahtijevati obećanja i izjave iz Biblije kako bi opravdali svoj plan podvrgavanja cijelog čovječanstva njihovoj globalnoj vladavini terora. Izvršni direktori BlackRocka i Vanguarda (dvije korporacije koje posjeduju gotovo sve na zemlji – pogledajte naš film MONOPOL – Tko posjeduje svijet) su zionisti, kao i šefovi glavnih medija, društvenih medija, Googlea, Big Pharme, WHO, EU, MMF, WEF itd.

Od davnina je njihov cilj bio uspostaviti svjetsku tiraniju iz Jeruzalema.

Kako bi uspjeli, oteli su i judaizam i kršćanstvo – dvije glavne svjetske religije – s uvjerenjem da je “Božja volja” uspostaviti jaku vojnu i političku državu Izrael, koja bi trebala postati sjedište jednog svijeta vlada, koju vodi takozvani “Učitelj svijeta”.

Sva zla tiranija, koju smo promatrali proteklih godina, predodređena je da dovede do ove svjetske vlade sa središtem u Izraelu.

Zato smo vidjeli kako su putovnice za cjepiva i masovni nadzor instalirani prije svega u Izraelu, isključujući sve Izraelce iz društva koji nisu primili svoju po tko zna koji put injekciju. Deseci tisuća izraelskih građana umrli su kao posljedica toga, a stotine tisuća su oštećene za život (pogledajte naše Izvješće o smrti od cjepiva).

Nekoliko bivših izraelskih vojnika otkrilo je da je napad Hamasa bio unutarnji posao Izraela, kako bi im se dao izgovor za brisanje cijele palestinske populacije, kako bi imali “čisti” Izrael.

Dublji plan je pokrenuti treći svjetski rat, sa svrhom prisiljavanja svijeta da se ujedini u jednu svjetsku vladu, kako bi se “spriječile” ovakve vrste ratova jednom zauvijek.

Film “Misterij Izraela – riješen!” razotkriva ovu agendu na vrlo snažan način, a tisuće ga smatraju najjasnijim razotkrivanjem pravih entiteta koji se kriju iza Izraela.

Ovaj film je glavni ključ za buđenje čovječanstva i sudjelovanje u sprječavanju neopisivo zlog plana ovih zionista. Pozivamo sve potencijalne prevoditelje da nam pomognu učiniti ovaj film dostupnim na svim jezicima kako bismo mogli upozoriti čovječanstvo.

Ključne istine u filmu:

– Izrael su osnovali i financirali šefovi svjetskih elita, Rothschildi, koji su uključeni u sotonizam i masoneriju, sa svrhom da Izrael učine glavnim gradom jedne svjetske vlade

– Kršćanstvo i judaizam su ozbiljno prevareni kroz vjerojatno najveću operaciju kontrole uma u povijesti, gdje su milijardama vjernika isprani mozgovi kako bi slijepo i bespogovorno podržali ovu operaciju, pod prijetnjom da su oni koji iza nje ne stoje, “prokleti od Boga” a oni koji podupiru ovu vojnu državu su “bogom blagoslovljeni”.

– Hamas je stvorio Izrael kako bi stvorio izgovor za uništavanje palestinskog stanovništva. Svaki put kada Hamas napadne, Izrael može pozvati na podršku cijeli svijet, jer se oni smatraju “žrtvama”. U stvarnosti i Hamas i Izrael kontroliraju iste ruke iza zastora svjetskog kazališta.

– Film također objašnjava kako se Sveto pismo besramno zlorabi da se “dokaže” kako “Bog želi ovu vojnu državu”. To rezultira milijardama vjernika koji aplaudiraju brutalnim zločinima Izraela počinjenim nad milijunima miroljubivih, bespomoćnih, nevinih ljudi, kojima je opljačkano sve što imaju, zatvoreni u terorističke zatvorske logore, i koji se sada ponovno masovno ubijaju.

– Stoljećima su muslimani, kršćani i židovi živjeli mirno zajedno u zemlji Palestini. Bijes, mržnju i nasilje umjetno su potaknuli zionisti, kako bi imali izgovor da počine genocid nad palestinskim narodom.

  – Postoji duboka razlika između onoga što Biblija opisuje kao “Izrael” i onoga što cionisti tvrde da je “Izrael”. U Bibliji ime Izrael označava svu istinsku djecu Božju širom svijeta koja idu Abrahamovim stopama, što znači da su vjerni Stvoritelju, čak i usred zlog svijeta. Krist je jasno rekao da kraljevstvo Božje nije vojno ili političko, već je u srcima vjernika. Oni su mirotvorci, a ne huškači rata. Zionisti su ukrali ime “Izrael” kako bi zavarali milijarde neupitnih vjernika.

– Hamas se koristi za poticanje mržnje diljem svijeta protiv palestinskog naroda, prikazujući ih kao “teroriste”. Hamas ni na koji način ne predstavlja milijune miroljubivih obitelji, koje ne žele rat ili nasilje, ali koje su pobijene kao rezultat suludih postupaka Hamasa.

– Već vidimo kako se vojske mnogih nacija sele na Bliski istok, s planom zapaljivanja najgoreg svjetskog rata svih vremena, kako bi unaprijedili svoj zli plan.

A.S.

HOP

HOP -portal na telegramu

https://t.me/hopportal