Dva velika gitarista u Lisnskom

0
864

“BRANKO BOGUNOVIĆ – PIF: prijatelj prirode i Brune Mičetića”
Zagreb, 23.11.2023. – U petak 24. studenog, SUTRA!, od 20 sati, Mala dvorana Vatroslava Lisinskog zaživjet će iskrenim prijateljstvom dvoje velikih gitarista.
Branko Bogunović – Pif ljubav prema glazbi gitare voli dijeliti sa glazbenicima istog ukusa te je u Bruni Mičetiću pronašao sjajnog sugovornika.
Slikar i glazbenik Branko Bogunović Pif rođen je 1952. Glazbom se bavi dugi niz godina. Djelovao je kao crtač u Zagreb filmu, a samostalne slikarske izložbe priređuje i danas. Kao studijski glazbenik od 1980. do 2000. godine sudjelovao je na više od 300 albuma raznih izvođača. Bio je stalni član sastava Plava trava zaborava, Animatori i Drugi način.
“Pif i ja prijateljujemo već dugo, no slobodno mogu reći da je priroda sa svojom jednostavnom čarolijom od nas napravila doživotne prijatelje. Počašćen sam što ću zasvirati s Pifom sutra…jedva čekam!”, podijelio je sa nama razdragani Bruno Mičetić.
24.11., u 20 sati, u Maloj dvorani Vatroslava Lisinskog, Bruno Mičetić, jedan od najpoznatijih hrvatskih gitarista i skladatelja iza kojeg stoji opsežna glazbena karijera, predstavlja novi projekt Guitars’ Dialogue u kojem nevjerojatnom kombinacijom električne i akustične gitare stvara glazbenu rapsodiju inspiriranu ljepotom prirode.
Ovaj hrabri iskorak u karijeri donosi sasvim novi stil, a kroz savršen dijalog električne i akustične gitare Bruno je majstorskom glazbenom improvizacijom i raznim efektima uspio dočarati sonosferu prirode. Projekt je predstavio prvim albumom pod nazivom Sonosfera, a na njemu se nalazi sedam skladbi koje na ovom koncertu možete poslušati u živo.
Branko Bogunović – Pif, po prvi puta će slikarski kist zamijeniti gitarom te sa svojim prijateljem Brunom Mičetićem, oslikati za Vas ljepotu prirode, sutra, u Maloj dvorani Vatroslava Lisinskog – 24. dana ovog mjeseca u 20 sati.
Ulaznice po cijeni 10 ili 15 eura možete nabaviti na blagajni Lisinskog ili koristeći sustav ulaznice.hr

HOP

HOP -portal na telegramu

https://t.me/hopportal