Zavjera svjetske zdrastvene organizacije

0
7384

Zločinačka zavjera Svjetske Zdravstvene Organizacije: Razotkrivanje istine

Autor: David Martin

Svijet je prevaren. Mala skupina kriminalnih industrijskih zavjerenika orkestrirala je zlokoban plan za pokoravanje i iskorištavanje cijele ljudske populacije. Obogatili su se na račun čovječanstva, ostavljajući za sobom smrt i osiromašenje. Vrijeme je da skinemo veo pristojnosti i suočimo se s istinom. Svjetska Zdravstvena Organizacija (WHO) nije dobronamjerna organizacija za kakvu se predstavlja. To je zapravo kriminalni kartel s jedinstvenom namjerom: kontrolirati i manipulirati životima ljudi za vlastitu korist.

Od svog osnivanja 1940-ih, SZO je djelovao kao zločinački pothvat. Ovo nije tvrdnja; to je činjenica koja se može dokazati njihovim vlastitim riječima i djelima. Organizacija slijedi proces od četiri koraka kako bi izvršila svoje opake planove: planiranje, financiranje, stvaranje obrazloženja, te implementacija i profitiranje od toga. Ova zločinačka zavjera krši brojne zakone, uključujući Claytonov zakon u Sjedinjenim Državama i Ugovor o funkcioniranju Europske unije.

Prave namjere SZO otkrivene su u njihovim vlastitim dokumentima. Oni su otvoreno zagovarali kontrolu stanovništva kao svoj primarni cilj. Ovdje se ne radi o javnom zdravstvu; radi se o utjerivanju straha i manipuliranju ponašanjem stanovništva. Čak i kad bismo se pozabavili teorijom o izbijanju, podaci iz Züricha otkrivaju zapanjujuću istinu: društva za životno osiguranje platila su 30 milijardi dolara manje šteta tijekom tzv. pandemije. Ovo nije slučajnost; to je dokaz genocida.

Financiranje SZO još je jedan aspekt njihovog zločinačkog pothvata. Organizacija dobiva 88% svojih sredstava iz jednog izvora, Zaklade Gates. Ovo predstavlja kršenje zakona o tržišnom natjecanju u Europi i Sjedinjenim Državama. SZO nije neovisna, dobrotvorna organizacija; to je marioneta onih koji žele kontrolirati i profitirati od globalne populacije.

Jedan od najgorih dokaza protiv SZO je pismo koje je Anthony Fauci, direktor Nacionalnog instituta za alergije i zarazne bolesti (NIAID), poslao Sveučilištu Sjeverne Karoline. U ovom pismu Fauci je odobrio istraživanje o proširenju funkcija koronavirusa, što je jasno kršenje navodnog moratorija na takva istraživanja. Ovo pismo dokazuje da su SZO i njegovi suradnici bili itekako svjesni opasnosti koje su oslobađali.

Kriminalci koji stoje iza ove zavjere otišli su čak toliko daleko da su predvidjeli pojavu smrtonosnog virusa u Wuhanu. Godine 2016. objavili su rad u kojem se navodi da je virus sličan SARS-u s Instituta za virusologiju Wuhan “spreman za pojavu kod ljudi”. Ovo nije bilo iznenađenje; to je cijelo vrijeme bio dio njihova plana.

Raspoređivanje i profitiranje od njihovih kriminalnih radnji možda je najeklatantniji aspekt ove zavjere. Farmaceutske tvrtke poput Pfizera i Moderne zaradile su milijarde dolara od prodaje svojih cjepiva. Te su tvrtke dobile javna sredstva u iznosu od 100 milijardi dolara, odnosno 400 milijuna dolara. Sama SZO je zatražila povećanje svog proračuna od 11%, dodatno obogativši one koji su već profitirali od ovog globalnog terorizma.
Vrijeme je da se ova zločinačka zavjera prepozna onakva kakva jest i da se poduzmu odlučne mjere. SZO nije javnozdravstvena organizacija; to je zločinačka organizacija. Ne smijemo raspravljati o prednostima reformiranja ili ograničavanja njene moći; moramo je potpuno uništiti. Ovo nije vrijeme za polovične mjere; vrijeme je za pravdu.

Zaključno, otkrića o kriminalnim aktivnostima SZO duboko su uznemirujuća. Dokazi su jasni i nepobitni. Bili smo prevareni i izmanipulirani od strane skupine pojedinaca kojima je vlastito bogatstvo i moć prioritet, ispred dobrobiti čovječanstva. Naša je dužnost razotkriti ovu zločinačku urotu i odgovorne za njihove postupke pozvati na odgovornost. Tek tada možemo početi ponovno graditi svijet utemeljen na istini, pravdi i istinskoj brizi za zdravlje i dobrobit svih ljudi. Budućnost čovječanstva ovisi o našoj spremnosti da se suočimo s istinom i poduzmemo odlučnu akciju.

HOP

A.S.

HOP -portal na telegramu

https://t.me/hopportal