Galopirajući tumori kao vjerojatna posljedica primitka mRNK cjepiva

0
8628

Moje pitanje upućeno kolegama i njihovi odgovori (3:52-4:07) na međunarodnoj konferenciji održanoj u Hrvatskom državnom saboru 1.12.2023.

IMG-20231202-WA0004

Na žalost, za mnoge zainteresirane nije bilo mjesta u dvorani pa se konferencija uživo pratila i preko velikog ekrana kod “mokrog čvora” (WCa).

Predvidio sam “galopirajuće” tumore kao vjerojatnu posljedicu primitka mRNK cjepiva. To sam učinio pročitavši znanstvene radove koje mi je netko poslao tražeći komentar. Radovi su otkrivali posljedičnu blokadu SUSTAVA POPRAVAKA DNK oštećenja po primitku cjepiva! Zbog toga sam predvidio višestruke istovremene primarne “galopirajuće” tumore kod cijepljenih.

Jedan rad povukao ga je Editor-in-Chief časopisa Viruses uz obrazloženje kako “nema dokaza da je blokada posljedica cjepiva”!? Članak je prošao stručne recenzije, objavljen je, a do povlačenja imao gotovo 17,000 stručnih pregleda!

Editor-in-Chief nije stručna osoba koja će NAKNADNO procijenjivati valjanost znanstvenih zaključaka! To je posao kvalificiranog recenzenta. Chief je urednik, političar. ZNA SE tko su uglavnom svi Chiefovi po znanstvenim časopisima, glavni po bankama, glavni u farmaceutskim kompanijama …itd.

Na tribini u Hrvatskom državnom saboru o turbotumorima 1. prosinca govorili su najpoznatiji svjetski “antivakseri”. “Domaći” će na istu temu govoriti dva dana ranije, u Puli 28. studenog. O istoj temi već je bilo govora i na simpoziju u Vukovaru 18. studenog.

“Nikada nisam vidio četvrti stadij raka dojke kod žena u 20ima! Nikada nisam vidio četvrti stadij raka debelog crijeva kod muškaraca i žena u 20ima i 30ima! Leukemije koje će vas ubiti za nekoliko dana ili čak sati nakon dijagnoze!”

(William Makis, gost predavač u Hrvatskom parlamentu 1. prosinca 2023.)

“Galopirajuće” tumore predvidio sam 2021. Tako strašne ne! Europska agencija za lijekove* nije dala “zeleno svjetlo” kovid cjepivima! Tko je u “hrvatskoj” agenciji d.o.o. ipak dao? Tko je znao? Da li je i zbog toga sazvan sastanak Vlade d.o.o
kao i s medijima d.o.o. kako će izvještavati!? I biti za to nagrađeni novcem građana! Čije su ruke krvave do očiju?

*Govor Marcela de Graaffa, člana Europskog parlamenta (MEP) za Nizozemsku: 21. studenog 2023.

“Počet ću, dame i gospodo.

Prošlog mjeseca napisao sam pismo Europskoj agenciji za lijekove (EMA) s Joachimom Kuhsom i šest drugih kolega iz Europskog parlamenta upućeno agenciji odgovornoj za odobrenje lijekova na europskom tržištu (EMA).

Zatražili smo pojašnjenje oko mnogih problema vezanih uz cjepiva protiv koronavirusa.

Ti problemi su toliko ozbiljni da smo zamolili EMA-u da povuče odobrenje za stavljanje na tržište.

Ovog mjeseca primili smo odgovor od EMA-e na naše pismo, a taj odgovor sadrži šokantne činjenice.

Prije svega, EMA izričito navodi da je isključivo odobrila cjepiva protiv koronavirusa za individualna cijepljenja i apsolutno ne za kontrolu infekcije i apsolutno ne za sprječavanje ili smanjenje infekcija, što je pogubno za vlade koje su u potpunosti prihvatile poruku da to rade za nekoga drugoga.

Ništa nije ispravno u tome.

Nije samo da EMA uopće nije dopustila cjepivima da se bore protiv infekcija, EMA ide još dalje. Objasnila je, u svom odgovoru, i citiram, da izvještaji EMA-e o ocjeni odobrenja cjepiva ističu nedostatak podataka o zaraznosti.

Drugim riječima, cjepiva nisu bila namijenjena sprječavanju infekcija i nije bilo nikakvih podataka koji potkrepljuju da cjepiva pomažu protiv infekcija.

Zapravo, EMA tvrdi da izloženost virusu povećava šansu za infekcije čak i kod cijepljenih osoba.

Masovne vladine kampanje za cijepljenje radi zaštite roditelja, susjeda i osoba slabijeg zdravlja bile su ne samo neovlaštene, već i potpuno besmislene i ne temelje se na činjenicama.

No, nažalost, stvari postaju još gore.

EMA kaže da su cjepiva namijenjena samo za zaštitu cijepljenih pojedinaca i prije nego što se osoba, pacijent, cijepi, svi sigurnosni podaci moraju, i ponovno citiram EMA-u, uzeti u obzir prilikom davanja ili preporučivanja cijepljenja.

Dakle, smjeli ste preporučivati cijepljenje tek nakon što je liječnik utvrdio da je to razumno u vašem slučaju i budući da nitko mlađi od 60 godina nije imao šansu za ozbiljne komplikacije zbog koronavirusa, nitko mlađi od 60 godina nije smio biti cijepljen bez iznimke.

Dakle, sportske dvorane pune ‘cijepljenih uboda’ potpuno su bile u suprotnosti s namjenom kojom su cjepiva odobrena od strane EMA-e.

I postaje još gore.

Za procjenu sigurnosti cjepiva bilo je ključno da se nuspojave pravilno evidentiraju.

A EMA o tome kaže; očekujemo mnogo izvještaja o nuspojavama koje se javljaju tijekom ili neposredno nakon cijepljenja, a to znači da se pritužbe moraju prijavljivati posebno u prvom razdoblju neposredno nakon cijepljenja.

Vlada je podržavala politiku u kojoj se ove pritužbe nisu prijavljivale u prva 14 dana nakon cijepljenja jer bi cjepivo trebalo 10 do 14 dana da bi postalo učinkovito.

Sve pritužbe u tom razdoblju su bile zapisane kao posljedica koronavirusa, a to nije samo prijevara, već namjerno ugrožava živote ljudi.

I podsjećam vas još jednom da se i dalje borimo s ogromnom takozvanom neobjašnjivom prekomjernom smrtnošću.

Ukratko, ove informacije iz EMA-e razorne su za razvijenu politiku cijepljenja Ruttea (premijera) i de Jongea (ministra zdravstva).

Vlada je znala da cjepiva neće štititi od širenja virusa, ali nije podijelila tu informaciju s građanima.

Naprotiv, prisilila je građane na cjepiva lažima, prikrila nuspojave i time dovela u opasnost zdravlje svih koji su primili takvo cjepivo.

Kampanje cijepljenja trebale bi se zaustaviti što je prije moguće jer jednostavno nije sigurno i ne udovoljava zahtjevima postavljenim od strane EMA-e.

Vlada i sve političke strcanke koje su to podržale trebale bi snositi odgovornost za svoje laži i prijevare.”

IZVOR 👉https://twitter.com/ianmcdermottLSO/status/1727060056968196601?t=tQjmQD4JrFQIsqADIihsIA&s=19

Srećko Sladoljev

HOP -portal na telegramu

https://t.me/hopportal