Hrvatska država ili samo privatna tvrtka?!

0
8397

Ima mnogo toga o čemu vas želimo obavijestiti, i to će napraviti ovu poštu dugom, ali ako vam je preduga, možete je pročitati, pogledati i poslušati u nekoliko navrata.

Prvo da pogledamo u InfoBiz i otkrijemo što je i koji status ima REPUBLIKA HRVATSKA, koja se predstavlja kao država a to nije, i ustanovit ćemo da je to privatna tvrtka. Njeno ime je ispisano verzalom, što je korektno, jer taj način pisanja označava da to nije država, nego poduzeće, tvrtka, korporacija, odnosno FIKCIJA, a ne država, jer postoji samo na papiru, i funkcionira u nadležnosti zakona Mora i Plovnih Puteva i upotrebljava isključivo Komercijalni, odnosno Admiralitetski Zakon. Naravno, iz ovoga saznajemo da na samo da REPUBLIKA HRVATSKA nije država iako se lažno predstavlja kao takva, nego što je groznija laž, i potpuno nemoguće, je da privatna tvrtka REPUBLIKA HRVATSKA uopće nema vlasnika. To jednostavno nije moguće, jer MORA postojati entitet koji registrira bilo koju tvrtku/poduzeće/korporaciju/firmu, odnosno FIKCIJU koja postoji samo na papiru

RH je registrirana 2010, a to nosi dodatna pitanja: Tko je obavljao ulogu RH od njenog osnutka do 2010.?? Dali je to radila država Republika Hrvatska ili neka druga tvrtka REPUBLIKA HRVATSKA, jer netko je morao vršiti tu funkciju od 15/01/1992. do 2010.

(sve slike ispod su snimke sa ekrana, snimljena sa: https://infobiz.fina.hr/Login  prijavite se i uvjerite se)

Kada smo napravili pretraživanja na međunarodnoj razini, pronašli smo da je “Republika Hrvatska” registrirana kao privatna tvrtka u NJEMAČKOJ, pod istim OIB brojem 52634238587, kao i REPUBLIKA HRVATSKA u Hrvatskoj, što ponovo ukazuje da nešto nije u redu.

Prvo, registrirati privatnu tvrtku sa ispisivanjem njenog imena velikim i malim slovima, je pokušaj prijevare, jer ime Republika Hrvatska bi trebalo značiti da je to država, u nadležnosti Zemlje i Tla i trgovačkog zakona, koja je nastanjena Živim Ljudima. Pošto to nije slučaj, jer Republika Hrvatska je privatna tvrtka a ne država, ovaj čin se smatra kriminalnim slučajem lažnog predstavljanja i time prijevare.

Drugo, vidimo da je blokada Republike Hrvatske ažurirana 29/04/2013, a to bi ukazivalo da su obije privatne tvrtke, REPUBLIKA HRVATSKA i Republika Hrvatska paralelno funkcionirale na istoj teritoriji bar od 2011 do 2013, što je još jedno kriminalno djelo funkcioniranja pod različitim imenima na istoj teritoriji.

Još uvijek nismo doznali da li je Republika Hrvatska ikad postojala kao država, ili ako je postojala, kada je ugašena i na njeno ime i teritorij, postavljena privatna tvrtka koja je neko vrijeme nosila njeno ime kao države, kasnije promijenjeno u ime tvrtke/poduzeća/korporacije, kao što smo gore ustanovili.

Za to će nam trebati više istraživanja, ali sigurno ono što ćemo pronaći, će samo povećati broj krivičnih djela napravljenih od strane privatnih tvrtki na teritoriji nepostojeće države Republika Hrvatska.

Još jedna, do sada najveća kriminalna radnja, a to je krađa identiteta, koja je napravljena i na teritoriji RH, a to je da su svi Živi Ljudi (ime i prezime pisano velikim i malim slovima), na teritoriji RH kao i u EU i skoro cijelom svijetu, su bez znanja i suglasnosti vlasnika i nosioca imena i prezimena, pretvoreni u privatne tvrtke, odnosno PRAVNE OSOBE/GRAĐANE (ime i prezime ispisano verzalom, kako su se u starom Rimu ispisivala imena ROBOVA), sa kojima se na međunarodnim bursama trguje isto kao i sa životinjama. To je najveći kriminal ikad napravljen ljudskoj zajednici, za kojeg još uvijek nitko nije odgovarao, a po permanentnoj šutnji tzv. pravno/legalnih stručnjaka, to se neće ni otkriti, niti će za taj kriminal protiv čovječanstva itko odgovarati. Tako bar zasada stoje stvari.

To je stvarna tragedija jednog naroda, da su oni čija je službena dužnost štiti svoje ljude od pravno/legalnog kriminala, da su upravo ti, potpuno slijepi na taj isti kriminal od kojeg su zaduženi štititi svoj narod, i što je još gore, ta gamad udobno živi na grbači tog istog naroda.

Sada kad smo ustanovili da je REPUBLIKA HRVATSKA bazirana na laži, krađi i prijevari, da pogledamo u InfoBiz i otkrijemo što je, i koji status ima MINISTARSTVO ZDRAVLJA, i ustanovit ćemo da je to isto tako privatna tvrtka, ali u ovom slučaju NEPOZNATOG VLASNIKA, kao i sva ostala privatna poduzeća/tvrtke u RH sa funkcijom središnje države. Evidentno je broj političkih parazita u toj privatnoj tvrtki 220i da su nam prošle godine UZELI 903,800.000 Eura, sa rashodom od 901,250.000 Eura. Evidentno, to je super poslovanje jednog poduzeća koje ama baš ništa ne proizvodi, osim promocije sintetičkih preparata Farmaceutske korporacije, koji isključivo pokrivaju simptome, ali ne liječe i ne vode zdravlju, nego permanentnom pokrivanju simptoma i permanentnom profitu, kao i pokušaju uništenja zdravlja prevarom COVID-19 onih, od kojih uzimaju i na čijoj grbači žive. Krasan profil, zar ne?

Kao i kod tvrtke REPUBLIKA HRVATSKA, moramo postaviti isto pitanje, koja je tvrtka obavljala dužnost ministarstva zdravlja do njihovog osnutka 2011.??

Na zvaničnim stranicama (slika ekrana ispod), naći ćemo sasvim drugu sliku prikazivanja javnosti, koju ćemo objasniti.

Prvo, u natpisu na službenoj stranici, kao što se gore vidi, REPUBLIKA HRVATSKA je ispisana verzalom, što je korektno, jer taj način pisanja označava da to nije država, nego poduzeće, tvrtka, korporacija, odnosno FIKCIJA, i postoji samo na papiru, i funkcionira u nadležnosti zakona Mora i Plovnih Puteva i upotrebljava isključivo Komercijalni, odnosno Admiralitetski Zakon.

Nasuprot tome,  način pisanja “Ministarstvo zdravlja” nam sugerira da je to državna ustanova, da funkcionira u nadležnosti Zemlje i Tla, da upotrebljava Trgovačkoj Zakon, i da na području njenog djelovanja žive i rade Živi Ljudi, a ne PRAVNE OSOBE/GRAĐANI odnosno FIKCIJE. Naravno, ustanova ne može postojati u tvrtki/poduzeću/korporaciji, nego jedinstveno u državi, što ukazuje na još jednu laž, obmanu i prevaru, koji da naglasimo, nemaju datum zastareza koje nitko iz pravne grupe nije do sada, niti će ikada postaviti pitanje u vezi legalnosti ove prijevare, niti realizirati da ista postoji. Što mislite zašto??

Sada da se obratimo na pravno/legalne funkcije privatnog poduzeća nepoznatog vlasnika pod imenom MINISTARSTVO ZDRAVLJA. Kao bilo koje PODUZEĆE/TVRTKA/KORPORACIJA odnosno FIKCIJA, njihove odluke, regulacije i naredbe, ISKLJUČIVO SE ODNOSE NA ZAPOSLENE U TOM PODUZEĆU/TVRTKI/KORPORACIJI i nikoga više. Isto kao i McDonald ili Pizza Hut. To znači da su sve odluke i naredbe donesene i izvršene, kao i ona o prijevari i genocidu poznatog kao COVID 19, koje su se kao što je MZ tvrdilo odnosile na sve stanovnike Hrvatske, su ustvari bile ilegalna kriminalna prijevara.

Gledajući na sve ovo, moramo se zapitati na kojem stupnju mentalnog razvoja se nalazi ova parazitska politička grupa, kad prave ovakve banalne propuste i greške. Da objasnimo: Da je kojim slučajem REPUBLIKA HRVATSKA vlasnik tvrtke MINISTARSTVA ZDRAVLJA, što znači da je to filijala RH, i da je RH vlasnik USTAVNOG SUDA REPUBLIKE HRVATSKE odnosno njena filijala, i da su sve PRAVNE OSOBE/GRAĐANI isto tako filijale matičnog poduzeća REPUBLIKA HRVATSKA, sve bi bilo u redu sa obzirom na funkciju upotrebe Ustava, kao i odluka/regulacija i zapovjedi poduzeća MINISTARSTVO ZDRAVLJA, jer u tom slučaju gledajući sa pravne strane, sve PRAVNE OSOBE/GRAĐANI pripadaju istom matičnom poduzeću, a to znači rade za istu matičnu tvrtku, ali to nije tako. Sve tvrtke u RH koje glume državne institucije sa funkcijama središnje države, su ustvari privatne tvrtke NEPOZNATOG VLASNIKA.

To znači da sve odluke/regulacije i naredbe MINISTARSTVA ZDRAVLJA su ilegalne, i time ništavne od samoga početka?! 

Ovo sve skupa je toliko prozirna prijevara, da se moramo promisliti o mentalnom zdravlju učesnika ove prevare. Da li je moguće da 223 parazita, nitko ne shvaća i ne zna ništa o komercijalnom zakonu poslovanja poduzeća, ili ako već ne znaju da je MZ privatno poduzeće, i misle da su ustanova, onda bi bar trebali znati o odnosu prema onima koji plaćaju njihovu tustu egzistenciju i čije interese bi trebali zastupati, a to je da FIKCIJA odnosno ustanova, koju je stvorio Živi Čovjek ne smije ništa NAREDITI, nego onima čiji su kako oni tvrde dužnosnici, moraju isključivo SUGERIRATI da nešto naprave, objašnjavajući detaljno zašto uz potporu činjenica, i ostavljajući njima da se slože ili ne, zbog činjenice da je status Živog Čovjeka iznad statusa svih ostalih ljudima organiziranim udruženjima, državama, poduzećima, tvrtkama, ukratko, Fikcijama, jer je sve to Živi Čovjek stavio na papir i ustanovio njihovo postojanje, i samim time uživa najviši status.

Nažalost, takvo razumijevanje ne možemo očekivati od namještenika u privatnim tvrtkama, koji su specifično izabrani i postavljeni ne te pozicije, jer njihova mentalno-emocionalna struktura nije dovoljno visoka da bi to shvatili, ili su jednostavno ucijenjeni da šute zbog svojih personalnih ili financijskih devijacija.

Kada će ministarstvo zdravlja shvatiti da su ustvari nezakonita zajednica i marioneta koja izvršava zahtjeve još jedne kriminalne zajednice, a to je SZO (WHO), to se još ne može predvidjeti, ali jedno je jasno, privatna tvrtka nepoznatog vlasnika, MINISTARSTVO ZDRAVLJA, nije tu zbog naših zdravstvenih interesa, nego zbog interesa mentalno bolesnih vlasnika RH, MZ, EU, WEF-a, i njihovih mentora ,Rockefeller i Rothschild dinastija mentalnih bolesnika, koji kroz svoje privatne tvrtke promoviraju depopulaciju, kroz izliku da nas ima previše na planeti, i da je to sve ne njihova krivnja baziranja životnog procesa na valuti bez pokrića, nego naša.

Da bi potvrdili svoju mentalnu bolest, okrivljuju nas za klimatske promjene i zatopljenje, kao da mi ne znamo činjenice da su klimatske promjene isključivo izazvane izmjenom kuta inklinacije prema Suncu, izmjenom zemaljske putanje oko Sunca, zbog egzistencije još jedne planete u našem sustavu, koju su naučnici nazvali Enoch i već 2013. znaju za njeno postojanje, dok se ta tamna planeta ustvari zove Taus. Osim ta 2 uzroka, treći uzrok klimatskih promjena, kojima mi Zemljani ne možemo apsolutno ništa promijeniti, je pozicija Mjeseca, koja se izmijenila da bi se postigao ekvilibrium u sustavu.

Još jedan i najvažniji razlog klimatskih izmjena je činjenica, da je zbog prolaza kroz ekvator Galaksije, koji se desio na 21/12/2012., nakon čega je Zemlja kao planet podigla svoju frekvenciju sa nivoa “0” na nivo “1”, i time postala suverena humanoidna kolonija, ali te činjenice nećete dobiti od mentalnih Ega, jer se oni, zbog svoje financijske moći, smatraju više vrijedima od ostalih, a to je samo po sebi znak mentalne bolesti, jer negira činjenicu da smo svi, uključujući sve što živi ovdje u ovo vrijeme i ovoj inkarnaciji i ovoj dimenziji, isključivo zato da bi naša Duša imala iskustva u ovom tijelu, i ništa više i ništa dalje.

Dakle klipanderi politike, shvatite da mi znamo o čemu se ovdje radi, i da znamo da učestvujete u organiziranom nezakonju (?), i da ste za te nezakonite radnje protiv čovječanstva plaćeni, i da ste se na to složili, i samim time sebe postavili u poziciju bezakonja koji će sve ukazuje, uskoro biti pozvani na odgovornost, dok oni koji su taj isti kriminal protiv čovječanstva smislili, organizirali, detaljno pripremili, vrlo vjerojatno, neće biti pozvani na odgovornost. Razmislite se malo o tome, parazitska politička bando mentalnih bolesnika.

Sada da objasnimo zašto uopće upotrebljavamo izraz “mentalni bolesnici”:
Tvrdimo da iz ugla iz kojega gledamo, mentalni bolesnici o kojima govorimo su bolesni od EGOIZMA, ili potpunog izostanka duševnog dijaloga. Neki ih zovu “Bezdušni”, neki psihopate, neki tvrde da su Dušu prodali Satani itd.
Sada da objasnimo bazičnu sliku: Rodili ili inkarnirali smo se ovdje, u ovom vremenu i ovoj dimenziji, da bi naša DUŠA IMALA ISKUSTVA U OVOM TIJELU, a ne obratno. Duša je dobila tijelo da bi mogla egzistirati u 3. Dimenziji, jer vibrira ekstremno visokim frekvencijama, pošto je sićušni dio onoga entiteta kojeg neki zovu, Bog, neki Kreator svega što postoji, neki Alah, neki Svevišnji, i samim time Duša je vječna, a tijelo, ili Ljudski Instrument, koji je Duša dobila za jednokratnu upotrebu u ovoj inkarnaciji, vibrira niskim frekvencijama, i omogućuje duši opstanak u 3. Dimenziji.

Tijelo se sastoji od 3 komponente, a to su biofizička, mentalna i emocionalna, a Ego je glas te tri komponente.
To znači da u svakom tijelu ima 2 “JA”. Jedan “JA” je Ego, kao glas tijela, a drugi “JA” je glas Duše, a pošto znamo da je Duša dobila tijelo a ne tijelo Dušu, to znači da bi zadano stanje trebalo biti, da naša Duša drži pod kontrolom svoj Ego.

To isto tako znači da ukoliko Ego kontrolira Dušu, onda dolazi do stanja pomanjkanja duševnog dijaloga, a ukoliko Ego potpuno kontrolira Dušu, onda prestaje bilo kakav duševni dijalog, i to stanje je po našem mišljenju teška mentalna bolest, pa bi te humanoide bez duševnog dijaloga trebalo tretirati kao mentalne bolesnike.

Ego ili niska vibracija/negativna energija = Zloća, bijes, zavist, ljubomora, tuga, žalost, pohlepa, arogancija, krivica, laž, inferiornost, superiornost, samosažaljenje, lažni ponos, nevjernost, podvala, prijevara.

Duša ili visoka vibracija/pozitivna energija = Ljubav, radost, mir, harmonija, nada, iskrenost, brižnost, darežljivost, poštenje, poniznost, osjećajnost, velikodušnost, zahvalnost, oprost, sućut, povjerenje, vjernost.

Iz gornjeg se može shvatiti da Ego egzistira i proizvodi isključivo niske frekvencije/negativnu energiju, a Duša egzistira i proizvodi isključivo visoke frekvencije/pozitivnu energiju.

Pošto znamo da je energija neuništiva, znači da sva proizvedena negativna energija se pripaja grupi negativne energije niskih frekvencija, a pozitivna se pripaja grupi pozitivne energije visokih frekvencija, te moramo zaključiti da se u svijetu proizvodi mnogo puta više negativne energije nego pozitivne, što bi značilo, da na svijetu ima mnogo više humanoida koji nemaju duševnog dijaloga ili ne kontroliraju svoj Ego, nego Ego kontrolira njih, a to je potpuno obrnuto od razloga zašto smo ovdje inkarnirani, a to je evolucija svijesti. To bi značilo da svi oni koji su uspjeli napraviti obrnuto od zadanog, će to morati popraviti tokom slijedećih inkarnacija, koje će se ponavljati sve dok te Duše ne postignu zadani rezultat, čiji je prvi stepen, odnosno prva dužnost, kontrola vlastitog Ega.

Pitanje je, kako je ta grupa humanoida došla do tako niskog stanja svijesti, gdje je zaustavljen bilo kakav duševni dijalog. Mi smatramo je da je mali broj takvih rođen bez duševnog dijaloga, odnosno nisu nikada realizirali postojanje duševnog “JA”. Nadalje, neki su obrađeni u brojnim institutima obrade svijesti kao Tavistock, dok su neki kroz upotrebu okultnih procedura ugradili negativne entitete, koje neki nazivaju “demoni”, a neki su indoktrinirani, najčešće kvazi religijom koju nazivaju Talmud, koji je napisan od grupe “bezdušnih”, odnosno humanoida be ikakvog duševnog dijaloga, gdje su prve tri ‘božje’ zapovjedi: Ubi, Kradi i Laži, dok su kod svih drugih religija obrnuto; Ne ubij, Ne kradi i Ne laži.

Iz ovog smo zaključili, da je Egoizam najveća i najrasprostranjenija svjetska mentalna bolest, a novac, koji kontrolira psihopatska i ekstremno zla Hazarska Bankarska Mafija, je postao Bog kontrolor svih mentalnih bolesnika koji ne uspijevaju kontrolirati svoj Ego.

——————————————————————————

sada da nastavimo sa činjenicama dostupnim svima, i prva je o kompleksnom programu plaćenih mentalnih bolesnička, da rade za farmaceutsku Mafiju, SZO Inc., UN Inc., WEF inc., itd.

 

———————————————————————


A sada samo jedna stranica iz Pfizer-ovih istraživanja o negativnim posljedicama COVID 19 eksperimentalne genetske modifikacije:

 

—————————————————————————


A sada jedan vrlo rijedak i važan događaj u zastupničkoj dvorani Hrvatskog Sabora, koju bi trebali detaljno poslušati, kao da vam se radi o glavi:

Live Stream from The Croatian Parliament December 1st 2023
https://childrenshealthdefense.eu/croatian-parliament-in-the…————————————————————————————- 


Još jedno izlaganje o COVID 19 genocidu u Bundestag-u (naročito važno poslušati od 49’49)

Höhepunkte des 2. Corona-Symposiums der AfD-Fraktion im Deutschen Bundestag
https://www.youtube.com/watch?v=QooYeYc57D8

——————————————————————————————

Sada vam predstavljamo razotkrivanje najveće laži i prevare Farmaceutske Mafije, tako više nikada ne možete reči da niste znali:

Virologija je daleko prevazišla svoj ‘prodajni’ datum
https://www.bitchute.com/video/mUWDjoL0i9xI/

Prijepis videa:

0:00:00 Narator: Sva prava pridržana. Zadržavamo sva prava. U posljednje dvije godine, svijet je poludio. Mislim da se oko toga svi možemo složiti. Ali sada se sva ograničenja ukidaju u mnogim različitim zemljama. Postavlja se pitanje zašto? Dovoljno je samo pogledati dubinski dokument Rockefeller Locks za odgovor na to pitanje. Ali to nije poanta ovog videa. Ovo je dva tjedna za izravnavanje. Ta krivulja se tiho pretvorila u dvije godine medicinskog kaosa, uz socijalno distanciranje.

0:00:39 Narator: Maske, rukavice, kombinezoni, štitnici za lice, glupi uređaji, plastični zasloni za dezinfekciju ruku posvuda, testiranje svakog otvora. Imamo kontrolne točke. COVID šerife. Idioti na TV-u, idioti u vladi, idioti u zdravstvu, idioti u Big Pharma zdravstvenim propusnicama, zelenim propusnicama, COVID propusnicama, digitalnim propusnicama, putnim propusnicama, QR kodovima. Aplikacija za ovo, aplikacija za ono. Samoizolacija. Prisilna izolacija, karantena, ograničenja, zakoni, novčane kazne, uhićenja i za kraj, monstruozno agresivna kampanja da se cijelom svijetu ubrizga taj eksperiment.

0:01:19 Narator: Jednostavno pitanje želite li da se sve to ponovi? Osim vrlo male manjine koja apsolutno voli svoje ropstvo, mislim da se svi možemo složiti da ne, ne želimo da se to ponovi. Pa, pogledajmo što nam ovlasti koje ne bi trebale biti spremaju u budućnosti. Kao što možete vidjeti, ovaj mali predah koji su nam tako ljubazno dali naši gospodari nije ni blizu kraj ovog programa.

0:01:49 Narator: Možemo očekivati nove sojeve, nove varijante, nove bolesti, nove prijetnje svjetskom stanovništvu u stalnom nastojanju za potpunom medicinskom dominacijom u svijetu. Ako nastavimo slušati te medicinske stručnjake, onda će se sva sranja kroz koja smo prošli u posljednje dvije godine samo nastaviti i bit ćemo upleteni u ovu medicinsku tiraniju godinama koje dolaze. Međutim, ako slušamo te medicinske stručnjake, sve, i mislim sve, staje upravo sada i nikada, nikada se više ne vraća.

0:02:24 Narator: Kako je ovo moguće? Jednostavan, brz i točan odgovor je cijeli predmet virologije, a proučavanje zaraznih bolesti temelji se isključivo na pogrešnoj premisi od samog početka, ova besmislena čestica, koja je rezultat razgradnje mrtvih stanica, je ono što virolozi proizvoljno nazivaju virus. Nikada nije dokazano da niti jedna virusna čestica uzrokuje oboljenje ili bolest. Nije nikad dokazano da ijedna virusna čestica skače s jedne osobe na drugu, a kamoli skače sa životinja na ljude.

0:03:01 Narator: Nijedna virusna čestica nikada nije bila izolirana iz bolesne osobe i prenesena na drugu na bilo koji način. Nikada nije dokazano postojanje virusne čestice izvan Petrijeve zdjelice virologa, što pokazuje da su širenje i prijenos zrakom nemogući. Nikada se nije pokazalo da virusna čestica napada stanicu, razmnožava se i uništava stanicu, što je ono što se tvrdi kao teorija citopatskog učinka.

0:03:32 Narator: Nijedna čestica virusa nikada nije u potpunosti pročišćena i izolirana iz tekućine ili tkiva osobe ili životinje. Nijedna virusna čestica nikada nije pročišćena i izolirana iz laboratorijske petrijeve zdjelice. Ukratko, ta besmislena čestica otpada znanstveno označena kao virus je upravo i samo to, besmislena čestica otpada, točka. Ali što je sa svim studijama koje su tijekom godina proveli eminentni znanstvenici?

0:04:04 Narator: Nema ih. Postoje pretpostavke da su teorije i lažni eksperimenti rađeni prije više stoljeća i desetljeća bili legitimni i točni. Nisu bili. I pokazali smo da je to slučaj u 15 nedavnih filmova. Postoje, međutim, dvije studije o kojima se vrlo rijetko govori, i koje vrlo jezgrovito opovrgavaju teoriju o virusu i mit o zarazi. Kladim se da nikada niste čuli da dr. Fauci govori o tim studijama.

0:04:34 Narator: Dakle, na kraju, stvarno je tako jednostavno. Ako želite da se zadnje dvije godine ponavljaju iznova, iznova i iznova, onda svakako nastavite slušati ove liječnike i te medicinske stručnjake. Ako želite da sve nestane i da se više nikada, nikada ne vrate, onda poslušajte ove liječnike i medicinske stručnjake. Znam koga bih izabrao, ali izbor je na vama. Prvi izbor pružit će vam medicinsku tiraniju, beskrajne dopune, beskrajna ograničenja u vašem svakodnevnom životu, ograničenja putovanja, ograničenje pristupa internetu bez biometrijskih prijava, digitalno nadzirano bezgotovinsko plaćanje, valutu i gubitak vlasničkih prava, među desecima drugih.

0:05:24 Narator: Opcija broj dva, međutim, dat će vama i svima oko vas potpunu i potpunu medicinsku slobodu. I niti jedno od prethodno navedenih ograničenja. Ljudsko biće, šišmiš ili bilo koja druga životinja ne može vas razboljeti od virusa. Dokazano da nećeš ubiti baku ako kihneš na nju. Dokazano je da se ne možete zaraziti COVID-om ili bilo kojim drugim takozvanim virusom ako dodirnete nešto što je dotakla bolesna osoba.

0:05:53 Narator: Dokazano je da nema čestica virusa koje lete uokolo i čekaju da se bace na vas i razbole vas. Stoga je dokazano da ne postoji asimptomatični prijenos. To je mit, i to ne baš dobar. Provjerene maske ne sprječavaju prijenos jer se nema što prenositi. Dokazano i tako, na moj omiljeni citat o ovoj temi, da je teorija bacila istinita, tada nitko ne bi bio živ da povjeruje u nju.

0:06:22 Narator: Dakle, kako napredujemo, imate ili ovo čemu se možete radovati, ili ovu potpunu i totalnu medicinsku slobodu i duševni mir znajući da nema nikakvih bacila ili virusa koji bi vas ili ikoga drugoga mogli natjerati da bude bolestan ikada više. Izbor je vaš. Medicinska tiranija s jedne strane ili sloboda s druge strane. Znam koji će dobiti moj glas.

—————————————————————————-


 

A sada evo i činjenica koje  Dr. David Martin iznosi u EU parlamentu, koje su toliko važne, da smo za vas napravili Hrvatski prijepis.

Dr. David Martin: Sloboda i pravda u eri pandemija – Okončanje tiranije Svjetske zdravstvene organizacije
https://rumble.com/v3idmiy-dr-david-martin-liberty-and-justi…

Prijepis gornjeg videa:
0:00:00 David Martin: Vrlo mali broj kriminalnih industrijskih zavjerenika odlučio je podrediti cjelokupnu ljudsku populaciju u svrhu svojih zlokobnih planova da se obogate, dok osiromašuju i ubijaju ostatak čovječanstva. I završio sam s pristojnošću. Davno smo prošli moment kada su riječi prihvatljiva stopa smrtnosti, postale dio industrijske norme. Izgubili smo zaplet čovječanstva. I to nisu moje riječi.

0:00:37 David Martin: To su bile riječi Svjetske Zdravstvene Organizacije i Pfizera i Moderne, kada su dobili ovlaštenje za početak procesa ubijanja ljudskih bića u interesu unaprijeđenja svojih ciljeva. Sljedeći slajd. I također neću ovo zašećeriavati. Ovo je kriminalni kartel. Ponašamo se kao da postoji neka vrsta kvalitete koja se može iskupiti negdje u nekom ezoteričnom sloju od koje Svjetska Zdravstvena Organizacija, na ovaj ili onaj način mora imati neku pozdravnu korist.

0:01:15 David Martin: Pa, reći ću vam, od svog osnivanja 1940-ih, Svjetska Zdravstvena Organizacija nije bila ništa više od kriminalnog kartela koji ima jedinu i jedinstvenu namjeru. I pokazat ću vam dokument koji dokazuje ono što govorim. Ovo nije optužba. To je zapravo dokazivo njihovim vlastitim riječima, u njihovoj vlastitoj ruci, a oni koriste proces od četiri koraka kako bi izvršili svaki od svojih opakih planova.

0:01:44 David Martin: Počinju planiranjem vježbe. Zatim se bave financiranjem te vježbe. Zatim stvaraju obrazloženje za ono što će učiniti, a zatim ga primjenjuju i profitiraju od toga. I krše 15 odjeljak 19 američkog kodeksa, koji je za one od vas koji slušate, slučajno započeo s Claytonovim zakonom iste godine kad i Svjetska Zdravstvena Organizacija u Sjedinjenim Državama, 1913., iste godine kada su i preci Svjetske Zdravstvene Organizacije također počeli. Stoga mi je fascinantno da smo 1913. donijeli Claytonov zakon i prije 110 godina, pokrenuli zločinačku zavjeru koju sada zovemo Svjetska Zdravstvena Organizacija.

0:02:26 David Martin: 110 godina kasnije, i kršeći TFU ili Tefu, ne znam ni kako da kažem TFEU. Ugovor, navodno za funkcioniranje Europske unije, za koji mislim da bi se sada trebao zvati Ugovor za nefunkcionalnu europski kabal. Članak 101. nedvosmisleno propisuje uvjete da to nikada nije bilo javno zdravstveno ništa. Bilo je to reketarenje u svrhu utjerivanja terora kako bi se prilagodilo ponašanje stanovništva.

0:03:00 David Martin: Točka. To je ono što je bilo. To je uvijek bilo to. I možemo smisliti svaki teorijski argument koji želimo iznijeti o stvarima. Ali problem, čak i s teorijom da smo imali izbijanje nečega, je krivo-tvoriv uz podatke iz Züricha koji pokazuju da su u godini pandemije smrti, u svijetu društva za životno osiguranje platila 30 milijardi dolara manje šteta. Sada, ako postoji medicinski stručnjak ili socijalni stručnjak ili bilo tko drugi tko želi raspravljati o tome, mogli bismo lukavo razviti virus koji bi mogao otkriti vaš bankovni račun, izvode vaše police osiguranja i jeste li platili premije.

0:03:44 David Martin: To je veliko pitanje. Ispostavilo se da su podaci nedvosmisleni. Nismo imali pandemiju. Imali smo genocid. I trebamo to zvati kako jest. Sljedeći slajd. Kad kažem da smo to planirali, pobrinimo se da točno razumijemo ne tako sitna slova sitnih slova. I želim vam prvo skrenuti pozornost na desni stupac ovog slajda. Ovo su podaci iz 2011. koje su Svjetska Zdravstvena Organizacija, Welcome Trust Path i Zaklada Gates, objavili o svom prekrasnom svjetskom programu za cjepivo protiv malarije za djecu mlađu od šest mjeseci.

0:04:26 David Martin: I u njihovom kliničkom ispitivanju, korisno je istaknuti da su ubili 66 djece u skupini cijepljenoj, a zatim su lukavo upotrijebili izraz kontrola za kontrolnu skupinu u kojoj su ubili 28 djece. Razlog zašto sam rekao ubijeni, i razlog zašto koristim taj izraz je taj što je to točno ono što je bilo. Zato što se pokazalo da ova kontrolna skupina nije primala injekciju fiziološke otopine. Nije to bila neka bezazlena, nevina stvar. Bio je to zapravo koktel drugih poznatih patogenih injekcija koje prenose bolest.

0:05:05 David Martin: Poznato je da je kontrolna skupina ubijala ljude. A eksperimentalna kontrolna skupina zapravo je, teoretski, možda namjeravala ubijati ljude. I ono što su učinili jest da su ih zapravo sve pobili. I lukavo pod člankom pet, odjeljak 13, koji sam stavio na ovaj slajd, želim da shvatite zašto sam rekao prilikom njegovog osnivanja 1947. kada je SZO financiran i osnovan, financirali su ga i osnovali ljudi s namjerom da počine zločin, zbog vlastite upotrebe riječi.

0:05:40 David Martin: Odjeljak 13 članka pet završava sljedećom izjavom imunitet od osobnog uhićenja ili pritvora, bla, bla, bla. Imunitet od pravnih procesa svake vrste. Sada, ako niste namjeravali počiniti zločin, zašto biste si trebali dati trajni i apsolutni imunitet od svakog oblika kaznenog progona, pa čak i od najgore istrage za kazneni progon svake vrste? Ljudi sjede tamo i pretvaraju se, pa, to je kao diplomatski imunitet. Shvaćate li da ovo čak i ne ispunjava standard diplomatskog imuniteta?

0:06:23 David Martin: Ovo je kriminalna organizacija koja je pokrenula vlastiti zakon kako bi se zaštitila od zločina za koje je znala da će ih počiniti. A kad kažem da su znali da će se obvezati, mislim da su to znali jer je njihov prvi generalni direktor nitko drugi nego dr. Rene Sand koji se slučajno zatekao u gostoprimstvu Nijemaca u Dachau 1940., je 1947., misteriozno s velikodušnošću Zaklade Rockefeller, nominiran za prvog glavnog direktora SZO.

0:06:59 David Martin: U roku od pet kratkih godina, Rene Sand je odlučio ovlastiti stvarnu svrhu WHO-a pismenim putem od strane tadašnjeg generalnog direktora dr. Brocka Chisholma, koji je zagovarao kontrolu stanovništva kao primarni cilj. Zvuči li to nekome kao javno zdravstvo? U ovoj sobi. Ovo nije javno zdravstvo. Ovo je napredak istog genocidnog programa koji je započeo financiranjem eugeničkog ureda u Cold Spring Labs u u Sjedinjenim Državama od strane Zaklade Carnegie 1913., pod filantropijom, filantropijom ljudi Andrewa Carnegieja. Prestanite se zavaravati.

0:07:45 David Martin: Raspravljamo o lišću na stablu onoga što nazivamo pandemijom. Ali ne idemo u korijen. Ovo je bila reketarska organizacija organiziranog kriminala osnovana kako bi si najprije dala apsolutni imunitet, a zatim provela svoje planove kako bi bila sigurna da kontrolira tko živi, tko umire i tko ima ikakvu priliku za život. A ako mislite da na neki način napumpavam brojke, dopustite mi da budem nedvosmislen pod svakim tretmanom porezne odredbe.

0:08:22 David Martin: Kad bih vam rekao da postoji 88% kontrolnih interesa bilo koje organizacije, mogli biste zaključiti da se to zapravo zbraja u kontrolni interes. I ispada, da ako pogledamo donacije zaklade SZO, 88% njih dolazi iz jedne organizacije, Zaklade Gates. To predstavlja kršenje svakog zakona o tržišnom natjecanju u Europi i svakog zakona o tržišnom natjecanju u Sjedinjenim Državama.

0:08:58 David Martin: Ovo apsolutno ne samo da nije neovisna dobrotvorna donacija, nego što je još važnije, prema poreznim zakonima s obje strane Atlantika, ovo predstavlja usmjerene donacije koje su posebno zabranjene i nemaju mjesta, bilo gdje u povelji SZO ili bilo koje organizacije pridružene UN-u. Kad kažem da je ovo zločin, mislim da je to porezni zločin, zločin reketarenja, zločin pranja novca, a sada i zločin reketiranja koji vodi do ubojstava i globalnog terorizma.

0:09:33 David Martin: Sljedeći slajd. Rekao sam vam da je druga stvar nakon što planiraju da to financiraju. I zašto ne koristimo jezik kriminalaca u njihovim vlastitim riječima? Zato što je to najbolji način da se to kaže. Kada su zapravo planirali puštanje u upotrebu biološki modificirane himere povezane s modelom izvedenim iz korona virusa, zapravo su rekli sljedeće: kako bismo održali financiranje temeljeno nakon krize, moramo povećati razumijevanje javnosti za potrebne medicinske protumjere, kao što su cjepivo protiv gripe ili pan korona virusa.

0:10:14 David Martin: Dopustite mi da zastanem na trenutak i podsjetim vas da je kriza o kojoj su govorili bila kriza smanjenja financiranja. Zdravstvene krize nije bilo. Bila je to kriza njihove blagajne koja je počela presušivati. To je ta kriza. I čitajmo dalje. “Ključni pokretač su mediji. A ekonomija će slijediti Hype. Moramo iskoristiti taj Hype u našu korist kako bismo došli do pravih problema. Investitori će odgovoriti ako vide profit na kraju procesa.”

0:10:52 David Martin: To je službena izjava koju je dao Zavjerenički kabal, da je do tada bilo desetljeće cjepiva koje je 2011. pokrenuo Odbor za Praćenje Globalne Pripravnosti SZO. I to je bio temelj financiranja Petera Dashikova partnerstva s himernom proizvodnjom patogena u Sjevernoj Karolini i Wuhanu. Zato mi nemojte reći da moramo istražiti odakle je ovo došlo. Zločinci su to priznali vlastitim riječima. Sljedeći slajd.

0:11:30 David Martin: A sada imamo onu zabavu o kojoj se nitko u Kongresu ne želi pozabaviti, a to je slon u sobi. Dana 21. listopada 2014., usprkos višestrukim razgovorima između senatora Rand Paul-a i Antony Fauci-a, u kojima nam je rečeno da je Rand Paul učinio sve što je mogao da stavi Fauci-a na kocku, imao je u svom posjedu pismo koje vidite na lijevo. I to je pismo prikladno na memorandumu NIAID-a poslano Sveučilištu Sjeverne Karoline, Chapel Hill, u kojem se nedvosmisleno navodi da tijekom moratorija za pojačanja/proširenja funkcija, koje, usput, ako koristimo riječ moratorij, čini se da to znači da biste trebali prestati, zašto ne bismo pogledali dva dijela ovog pisma? Prvo, druga točka u okviru Projekta Jedan, koji usput, nije bio dio izvorne potpore, bio je za promatrati nove funkcije patogeneze virusa in vivo. Znate što to znači u živim sustavima.

0:12:28 David Martin: Potpora je trebala biti kliničke simulacije i modeli. Ali ova je potpora modificirana ovim pismom kako bismo rekli da ćemo odobriti istraživanje funkcije tijekom moratorija u živim sustavima. I onda nam se sviđa zadnji paragraf ovog pisma, koji zgodno kaže, budući da se vaša potpora trenutno financira, ova pauza je dobrovoljna. Koliko puta ste se susreli s dobrovoljnim moratorijem? A najbolji dio toga je da ako pogledamo zadnji redak ili nastavimo provoditi istraživanje primjenjivog proširenja funkcija do kraja trenutno aktivnog proračunskog razdoblja, tu dolazi do problema.

0:13:18 David Martin: Znate li tko osigurava proračun? Ugovor na neodređeno vrijeme s neograničenim iznosom od DARPA-e i NIH-a? Nije li zgodno imati vječito financirani projekt koji treba stati kad nestane novca, kad shvatite da nestanak novca nema smisla jer nema kraja stvarima koje nemaju kraja? Osim ako mislite da iznosim navode, a nisam. Optužujem, budimo jasni.

0:13:54 David Martin: Postoji velika razlika. Ja ništa ne tvrdim. Zapravo su se namučili govoreći nam da će nas virus iz Wuhana srediti, kao što vidite na desnoj strani ekrana, objavljeno 2016., 14. ožujka 2016., SARS poput Wuhan-ovog Instituta za Virologiju, virus “Jedan”, citiram, spreman je da se pojavi među ljudima. Zvuči li to kao da smo samo iznenađeni što je nešto u Wuhanu krenulo malo po zlu u prosincu 2019.? Ili se čini kao da nam je rečeno, pogledajte Wuhan i pogledajte Coronavirus, i pogledajte što smo radili da manipuliramo korona virusom u Wuhanu i na Sveučilištu North Carolina Chapel Hill.

0:14:44 David Martin: I evo, mi ćemo vam reći da smo spremni objaviti ga 2016. Sljedeći slajd. Skoro smo gotovi. I onda su ga stvorili. E sad, svi znate da sam globalno kritiziran zbog moje upotrebe izraza biološko ratovanje. To radim jer sam za to ovlašten. Slučajno sam za vladu Sjedinjenih Država, u ranom dijelu drugog dijela, kao osoba koja je poslana diljem svijeta da promatra širenje biološkog i kemijskog oružja. Potpuno sam upoznat s definicijom što je biološki bojni agens u 18. kodu američkog zakona, kaznenom zakonu o kršenju biološkog i kemijskog oružja.

0:15:32 David Martin: Moja procjena je zapravo profesionalna i točna. A razlog za to je što sam ja taj koji ima ovlaštenje donositi tu odluku za vladu Sjedinjenih Država dugi niz godina. Zato to kažem. Ali pretvarajmo se na trenutak da sam samo luda. Možda ne znam o čemu govorim. Pa zašto ne pogledamo što su sami zločinci rekli, zar ne? Godine 2005., na konferenciji koju su sponzorirali DARPA i Mitre Corporation, Ralph Barrick, arhitekt smrtonosnog niza koji je ubrizgan u milijune i milijarde ljudskih ruku, taj je Ralph Barrick bio sponzoriran da predstavi sljedeće, i idemo naprijed i upotrijebimo njegove riječi prezentacije sintetski korona virus i bio hakiranje tehnologija koje omogućuju biološko ratovanje.

0:16:34 David Martin: Zvuči li to kao program distribucije javnog zdravstva? Zvuči li to kao nešto što je slučajno pogrešno protumačeno da znači nešto drugo? Ili to znači tehnologije koje omogućuju biološko ratovanje, ne zvuče kao protumjere ili pripravnost za pandemiju? Zvuči mi kao tehnologije koje omogućuju biološko ratovanje. A razlog zašto imam taj predosjećaj je ono što je uslijedilo kada je primio uz svoje NIAID grantove, nekonkurentne DARPA grantove u odgovarajućim fondovima za više od 140.000.000 dolara ukupnog financiranja koje ide u njegove i njegove srodne programe o tehnologijama za omogućavanje sintetskog biološkog ratovanja. Dakle, imam li problem nazvati injekciju tehnologijom koja omogućuje biološko ratovanje?

0:17:23 David Martin: Apsolutno ne. Jer su to je tako zvali. A znamo da su znali. Tako su to nazvali 18. rujna 2019., jer je 18. rujna 2019. reketarska su zavjerenička kabala Interlocking Directorates, također poznata kao Svjetska Zdravstvena Organizacija, rekla da će za svijet provesti iskustvo koje će biti pandemija koja se brzo širi zbog smrtonosnog respiratornog patogena.

0:17:57 David Martin: Smrtonosnost u toj izjavi je problem. Nisu rekli, možda ćemo dobiti malo šmrcanja okolo. Rekli su da ćemo zapravo imati proglašenje smrtonosnog agenta. I navedeni razlog u rujnu 2020., je pokazatelj napretka da bi svijet prihvatio univerzalno cjepivo. Nećemo gledati druge mogućnosti liječenja, nećemo pogledati što bi mogla biti rana intervencija. Kao što je dr. McCullough tako jasno zagovarao u mnogim, mnogim slučajevima.

0:18:36 David Martin: Nije da smo izjavili 18. rujna 2019. Namjeravali smo ubiti, a namjeravali smo ubiti kako bismo stvorili strah koji bi natjerao ljude da prihvate nešto što, bez prisile ne bi bilo prihvaćeno. I to objavljuju kriminalci reketari. Sljedeći slajd. A preostaju samo dva ako slijedite implementaciju i profitirate od toga. Rečeno nam je da će investitori odgovoriti ako vide profit na kraju procesa. I gle čuda, pogodite zašto su vidjeli profit na kraju procesa.

0:19:14 David Martin: 2022. 100 milijardi dolara javnih sredstava za Pfizer. Moderna; Nakon što su lagali Kongresu u listopadu 2020., kada su zamoljeni da stvarno provjere promovira li NIAID injekciju koja bi obogatila NIAID, Anthony Fauci i cijeli tim u NIH-u rekli su da nemaju financijskih interesa. U svojoj preporuci, oni primaju tantijemu od 400 milijuna dolara za prvu isplatu tantijema, 400 milijuna dolara više nego što je bilo koji zdravstveni institut ikada primio u jednoj uplati za ijedan izum u povijesti američkog medicinskog istraživanja.

0:20:05 David Martin: I gle i gle, što dobivamo nakon toga? Zahtjev SZO da poveća svoj proračun za 11% kako bi osigurala da ljudi koji su od toga profitirali doniraju u nju. I pogodite što su upravo učinili? Oprali su novac odmah natrag. To je ono što su sljedeće učinili. A sada dobivate posljednji slajd. Ovo nije javno zdravstveni zločin. To zapravo i nije ustavni zločin. Riječ je o kaznenom djelu koje je počinila kaznena institucija koja je od svog osnutka 1947. godine osnovana da omogući kriminalno ponašanje.

0:20:46 David Martin: To je to. I ne bismo trebali raspravljati o zaslugama demokracije ili slobode ili bilo čega drugoga, koliko god iracionalno bilo da stojimo ispred pljačke banke i raspravljamo o zaslugama tiskanja dolarskih novčanica. Problem nisu novčanice u dolarima. Problem je pljačkaš banke. I ovdje nije problem zdravlje, i nije javno zdravstvo, i nije zatiranje informacija i zatiranje disidentskih stavova i apsolutno nesavjesno postupanje liječnika diljem svijeta i akademika diljem svijeta koji su se protiv toga izjasnili.

0:21:26 David Martin: To nije zločin. Zločin je što smo imali kriminalne reketare koji su se urotili i razvili, citiram, izvanrednu situaciju. Isti kriminalni reketaši planirali su, proizveli i izvršili sva agencijska hvatanja kako bi bili sigurni da vam je rečeno da ćete koristiti izraze za koje vam govore da koristite cjepivo, masku za lice, zdravlje, socijalno distanciranje, od kojih nijedan nije imao uobičajenu definiciju upotrebe, pa upravo smo ih iskoristili. Kriminalni reketari određivali su cijene s isprepletenim upravama u kojima su se okupljali poznati konkurenti i utvrđivali cijene u izravnom dogovoru kršeći standarde Europske unije i kršeći Shermanov i Claytonov zakon u Sjedinjenim Državama.

0:22:08 David Martin: To su bili zločini. Bio je to organizirani kriminal i tako ga trebamo tretirati. Kriminalci reketaši javno su lagali pod prisegom. A to je rezultiralo smrću i uništenjem slobode, i što je najvažnije, smrću i uništenjem integriteta dobronamjernih ljudi koji danas sjede ovdje čineći sve što je u njihovoj moći da pokušaju liječiti nesreće izazvane ovom katastrofom. Neću ni na trenutak ocrniti višestruke doprinose nevjerojatnih akademskih i medicinskih stručnjaka koji su očajnički pokušali zakoračiti u prazninu i zaustaviti koruptivne ishode ovih zločina. No, bez sumnje ću reći sljedeće: dok ovo ne budemo tretirali kao zločinačku zavjeru kriminalnih reketaša koja rezultira globalnim terorizmom u svrhu profiterstva i ubojstva, dok ne obavimo taj razgovor, vodimo krivi razgovor.

0:23:10 David Martin: Jer nismo ovdje da raspravljamo o prednostima modificiranog sporazuma za kriminalnu reketarsku organizaciju. Ovdje smo da dokrajčimo samu zločinačku organizaciju. Ovo je moj poziv svakoj pojedinoj osobi na ovoj planeti. Nemojte samo ograničavati moć SZO. Unište SZO. Hvala vam puno.

Nadamo se da ste iz gornjih izlaganja shvatili, da ste sa znanjem ili ne, sudjelovali u užasnom kriminalu protiv čovječanst u kojim ste vi u privatnoj tvrtki nepoznatog vlasnika MINISTARSTVO ZDRAVLJA, aktivno sudjelovali i koji ste promovirali, zbog čega čete odgovarati, i to je razlog zbog kojeg vam šaljemo ovu poštu.

Bez malicije i bez trunke poštovanja, i sa željom da požanjete što ste posijali.

A. Sigal za grupu Živih Ljudi

 

Pismo čitatelja
HOP

HOP -portal na telegramu

https://t.me/hopportal