Igračke hrane za djecu Gaze

0
2416

Plastična hrana za djecu u GAZI

Ako pogledate ovu gore sliku, vjerojatno ćete promisliti da je čudno da se u Gazu šalje pokvarljiva roba sa minimalnim rokom trajanja i momentalnu upotrebu. Ali, ako bolje pogledate to nije hrana za jelo, to je skup igračaka za djecu. Sada se zapitajte, tko je toliko vulgarno ciničan da djeci u Gazi šalje ovakvu monstruoznu nepisanu poruku:

“Kada su vam već Izraelci zabranili ulaz svega pa i hrane, vi se djeco zabavite gledanjem na plastičnu hranu, i biti čete manje gladni”. To će vam pomoći dok vam amputiraju udove, vade šrapnele, i kidaju izboreno meso od fosfornih bombi, bez anestetika. Tko bi ovako nešto morbidno uopće mogao promisliti a kamili napraviti. Ako ste se promislili da je to netko iz EU – WEF-ove grupe mentalnih bolesnika niste daleko. To je napravila najneuspješnija privatna korporacija svih vremena, koja nije zaustavila nijedan konflikt, rat ili razaranje bilo koje vrste, nikada u cijelom svom postojanju, iako im je to jedina zadana i nama poznata površinska funkcija.

Ta najneuspješnija privatna korporacija svih vremena, čiji su vlasnici Hazarska Bankarska Mafija (HBM), koji su skoro cijeli svijet pretvorili u svoje financijsko roblje, je UNITED NATIONS INC. To je ta ista privatna korporacija koja je na prevaru namamila veliki broj privatnih tvrtki/poduzeća/korporacija koji se predstavljaju kao države, a to nisu, koje su od te iste HBM prvo financijski bankrotiranie, i onda registrirane kao tvrtke/poduzeća/korporacije, oduzeli im pravo izdavanja vlastite valute, instalirali svoju privatnu središnju banku, koja toj istoj bivšoj državi, izdaje i prodaje njihovu valutu uz kamatu, i da bi krađa, laž i prevara bili kompletni, svi Živi Ljudi u svim tim bivšim državama, su bez pitanja i bez pristanka pretvoreni u fiktivne entitete koje su po istim imenom i prezimenom ali pisani verzalom, koje su registrirali kao PRAVNE OSOBE/GRAĐANE, i time zaokružili postojanje permanentnih financijskih robova, na privatnim financijskim farmama koje su nekada bile suverene države.

Naravno, REPUBLIKA HRVATSKA je jedna od tih, koja glumi državu, a sve privatne tvrtke nepoznatog vlasnika na svojoj teritoriji, glume državne institucije. To vam nikada neće reći korumpirana, ucijenjena, mentalno bolesna ili mentalno obrađena banda koju zovemo političari, ne, to morate saznati sami.

Ono što je postalo vidljivo, je da je ta ista najneuspješnija privatna korporacija svih vremena, u sklopu koje se nalazi još par privatnih korporacija, koje vode teški mentalni bolesnici, su IMF INC (INTERNACIONALNI MONETARNI FOND), kao i WHO INC (WORLD HEALTH ORGANISATION), prvi od kojih se isključivo upotrebljava za financijsko uništenje država koje su na nišanu za pretvaranje u financijsko roblje, a ZSO INC ima zadatak da se brine o kontroli i depopulaciji stanovništva, pod okriljem izmišljenih pandemija i ekstremno toksičnih genetskih modifikacija, koje su nazvali vakcine, koje su samo do sada, kako neki tvrde, ubile oko 17,000.000 humanoida na Zemlji.

To je ista ta privatna korporacija, čiji vrhovni mentalni bolesnik tvrdi da će sva djeca od 4 – 12 godina trebati imati seksualnog partnera, i taj morbidni mentalno bolesni plan se već uvelike odvija u nekoliko privatnih tvrtki koje mislimo da su države, a koje su članice privatne tvrtke koju su nazvali EUROPEAN UNION, koju isto tako vode ne demokratski izabrani, nego postavljeni mentalni bolesnici, koji nas već više od 2 godine guraju u ekonomsku propast, čiji je krajnji cilj III. svjetski rat.

Na kraju da kažemo, ta ista banda mentalnih bolesnika koja vodi privatnu korporaciju koju su nazvali UN INC, bi 2025. trebala postati Jedna Svijetska Vlada, Novog Svijetskog Poretka. (službeni dokument je već objavljen u Epohi i drugdje). Sada vam je vjerojatno jasnije da plastična hrana za djecu u Gazi nisu slučajni događaj, nego jasna poruka mentalnih bolesnika Novog Svijetskog Poretka, ili kako ga još ti bolesnici nazivaju.

Ado Sigal
HOP

HOP -portal na telegramu

https://t.me/hopportal