U Japanu je uhićeno desetak visokih japanskih političara, uključujući četiri ministra kabineta

0
226

“ Pravila zasnovana na svjetskom poretku  su izgubila političku bitku”

Benjamin Fulford  18. prosinca 2023

Gotovo je igra završena. Takozvani “ svjetski poredak utemeljen na pravilima ” izgubio je na međunarodnoj razini. Ostalo je samo da ih dovršite u svojim posljednjim uporištima u Europi, Izraelu i Sjedinjenim Državama.

Najjasniji znak njihovog poraza bilo je glasanje UN-a 13. prosinca pozivajući na primirje u Gazi. Samo je 8 zemalja podržalo protivljenje SAD-a prekidu vatre. To su bile Austrija, Češka, Gvatemala, Liberija, Mikronezija, Nauru, Papua Nova Gvineja i Paragvaj. Drugi način da se to pogleda jest da se vide kao posljednje zemlje koje kontrolira agenda.

https://www.presstv.ir/Detail/2023/12/13/716283/Palestine-Israel-United-Nations-General-Assembly-passes-resolution-ceasefire-war-Gaza

To je manje od 60 zemalja koje su prisustvovale sastanku Malteških vitezova pozivajući na nastavak rata u Ukrajini prošlog ljeta. Značajno je da nijedna druga država G7 sada ne podržava Izrael.

Gubitak Japana vjerojatno je bio najveći udarac agendi.

Prošli tjedan u Japanu je uhićeno desetak visokih japanskih političara, uključujući četiri ministra kabineta. Oni uključuju glavnog tajnika kabineta Hirokazu Matsuno, predsjedatelja Vijeća za istraživanje politike Koichi Hagiuda, ministra ekonomije, trgovine i industrije Yasutoshi Nishimura, Ministar poljoprivrede Ichiro Miyashita i ministar unutarnjih poslova i komunikacija Junji Suzuki.

Svi su bili povezani s Crkvom Ujedinjenja ili Moonies. Japan je sada usred velikog političkog čišćenja koje će ukloniti sustav podmićivanja KM-a koji je Parlament pretvorio u divovsku glumačku trupu.

Sljedeći potez čišćenja bit će uklanjanje svih političara druge i treće generacije koji su zemlju pretvorili u feudalnu diktaturu. Kad se pročišćavanje završi, Japan će ponovno kontrolirati meritokratično odabrani javni službenici i demokratski izabrani političari.

Uhićenje političara Moonies-a znači da su agendaši izgubili kontrolu nad Tajvanom, Japanom i Sjevernom Korejom. Te zemlje sada planiraju produbiti veze s ASEAN-om kako bi stvorile protutežu u Istočnoj Aziji komunističkoj Kini, kažu azijski izvori kraljevske obitelji.

Bivši Rockefellerov savjet za vanjske odnose, predsjedavajući Richard Haas nagovijestio je ove temeljne promjene kad je prošlog tjedna rekao časopisu Wall Street Journal o “ dramatičnoj promjeni u SAD-u, sposobnost ili spremnost da se pomogne Tajvanu. ”

Sada kada njihovog “ dobrog prijatelja ”  H.  Kissinger više nema, Kina, sa svoje strane, produbit će svoju integraciju s Indijom kako bi oblikovala ekonomsko težište post-zapadnjačkog svijeta, kažu azijski izvori.

Usput, nedavni glasovi UN-a sugeriraju da se preostale agendaške baze podmornica nalaze u Gvatemali, Liberiji, Mikroneziji, Nauruu i Papui Novoj Gvineji.

Paragvaj je mjesto na kojem su Moonies imali ranč pored onog u vlasništvu Adolfa Hitlera (vidi priloženi izvještaj FBI-a o Hitleru) koji je nakon toga preuzeo George Bush Sr. Koristili su japanske i njemačke podmornice za stvaranje međunarodnog krijumčarenja droge kokaina iz Južne Amerike, amfetamina iz Sjeverne Koreje i heroina iz jugoistočne Azije. Ova se skupina također bavila velikom trgovinom ljudima i prodajom oružja.

 

Veliki su potez napravili 11. rujna 2001. i uspjeli pretvoriti Izrael u  agendašku državu zajedno s Japanom. Zato su Japan i Zapad započeli masivan projekt istraživanja i širenja biološkog oružja nakon 911. godine.

Sada kada je Japan oslobođen, bitka je za uklanjanje agendaških uporišta u Austriji, Češkoj, Izraelu i SAD-u.

Bitka za oslobađanje SAD-a dramatično je skrenula 15. prosinca. Elektrana u New Yorku eksplodirala je u ponoć 15. prosinca, točno kad su predviđali – uzrokujući rašireni nedostatak energije u New Yorku.

https://www.foxnews.com/us/explosion-nyc-con-edison-substation-results-in-blackout-individuals-stuck-on-elevators

Dobro je pretpostaviti da je vlast prekinuta u velikom uporištu KM-a u New Yorku kako bi se isključili alarmni sustavi i omogućilo posebnim operativnim trupama da uhvate visokoprofilne pojedince. Vrijeme će pokazati je li to bio slučaj.

A.S.

HOP