Vrhovni sud SAD-a potvrđuje da je šteta koju uzrokuju Covid mRNA genske terapije NEPOPRAVLJIVA

0
9408

POTVRĐENO Cjepiva SU BIOORUŽJE

Presuda Vrhovnog suda SAD-a:

Cjepiva protiv covida NISU cjepiva.
Robert F. Kennedy Jr. dobio je svoj slučaj protiv svih farmaceutskih lobista.
Cjepiva protiv Covid-19 NISU cjepiva. U svojoj odluci, Vrhovni sud potvrđuje da je šteta koju uzrokuju Covid mRNA genske terapije NEPOPRAVLJIVA.

FB_IMG_1701955864043

Budući da je Vrhovni sud najviši sud u Sjedinjenim Državama, nema daljnjih žalbi i svi su žalbeni putovi iscrpljeni.
Robert F. Kennedy u izjavi je istaknuo da je ovaj uspjeh moguć samo zahvaljujući međunarodnoj suradnji velikog broja pravnika i znanstvenika.
Naravno, ova presuda predstavlja presedan na međunarodnoj razini.

FB_IMG_1701955861410

Posebno bi u Švicarskoj ova presuda trebala izazvati pomutnju, jer Švicarska svojim saveznim ustavom ima poseban položaj. S jedne strane, Nürnberški zakonik je u ustavu s člankom 118b, a zlouporaba genetskog inženjeringa kod ljudi zabranjena je u Švicarskoj, prema članku 119 Saveznog ustava.

To je dopunjeno člankom 230bis Kaznenog zakona, što znači da počinitelji RIZIKUJU do 10 godina zatvora.

Međutim, ova povijesna presuda također bi trebala dati stanku za razmišljanje ostatku svijeta, jer Nürnberški kodeks ima međunarodnu valjanost, a također je sadržan u članku 7. Međunarodnog pakta o građanskim i političkim pravima.

FB_IMG_1694855352954

U slučaju kaznenih prijava, izjava bi se trebala odnositi na skandal Contergan kako bi se dala posebna težina značaju ove optužbe.
Njemački odvjetnik Rainer Füllmich i preko 100 drugih njemačkih odvjetnika aktivni su u ovim slučajevima.

NIJEDAN medij o tome ne izvještava, ni u Švicarskoj ni u Europi.

Nažalost, matematički je moguće ; kako se radi o disruptivnoj temi koja može poremetiti financijske i gospodarske planove moćnih LOBIJA FARMACEUTSKE industrije, javnost neće biti obaviještena.

FB_IMG_1700816402245

U jeku smo promotivne kampanje koja ima za cilj potaknuti ljude na cijepljenje, pa opet na cijepljenje, uoči sljedeće zime.

FB_IMG_1699002780445

Vrlo je vjerojatno da će, ako vijest o povijesnoj presudi ikad kruži, kružiti kasno kako bi korumpiranoj liječničkoj klasi, svrstanoj uz stajališta farmaceutskih lobija, omogućili da što više odmakne s kampanjom cijepljenja.
Stoga POZIVAMO sve poštene ljude dobre volje da što više šire ovu povijesnu PRESUDU Vrhovnog suda SAD-a, za naše vlastito dobro, a posebno za dobro naše djece i unuka…. Ne dopustimo da nam lobisti nepopravljivo unište zdravlje i ugroze naše živote.

A.S.

HOP -portal na telegramu

https://t.me/hopportal

HOP