Mikšić dao božičnice 1000 eura i osigurao odmor radnicima u Las Vegasu

0
8939

PRIOPĆENJE ZA MEDIJE

Božićnica od 1000 Eura je zahvala našim zaposlenicima za izvrsne rezultate, a na odmor ih šaljemo u Las Vegas i Disneyland!
Kompleks tvornica pod nazivom EcoCortec® nezaustavljivo raste izvozeći svoje ekološke, inovativne proizvode diljem svijeta. Tvornica koja proizvodi patentirane vrećice i folije za zaštitu od korozije u vlasništvu je Borisa Mikšića. EcoCortec® je pokrenut 2005 godine, a 18 godina poslije, jedan je od najvećih proizvođača VCI folija u Europi. Glavni je opskrbljivač antikorozivne zaštite za najveće svjetske automobilske proizvođače: Mercedes, Volvo, Ford, Toyotu te druge velike sustave kao što su Bosch, IBM, General Electric, Caterpillar, Rolls Royce grupa, ExxonMobil, Airbus i druge.
„Ovo predbožićno vrijeme zahvalnosti i darivanja u našoj tvrtki uvijek iskoristimo za retrospekciju na proteklu godine i uživanje u plodovima svoga rada. Tada posvećujemo još i veću pažnju našim zaposlenicima koji čine srž EcoCorteca i bez kojih se ova uspješna priča ne bi ostvarila. Zadovoljstvo mi je i ove godine razveseliti ljude sa Božićnicom u iznosu od 1000 Eura“ kaže vlasnik EcoCortec-a i CEO Cortec® korporacije, globalnog proizvođača inhibitora korozije, Boris Mikšić. „Imamo jedne od najvećih božićnica u Hrvatskoj što svjedoči ne samo o uspješnom poslovanju tvrtke već i o kvaliteti naših vrijednih zaposlenika“, dodaje.
„Ulaganje u ljude jedan je od najvažnijih elemenata izvrsnosti EcoCorteca. Uvijek volim reći da je samo neba granica i naši zaposlenici dijele taj entuzijazam. Zajedno smo tako razvili tvrtku koja iz Hrvatske izvozi za globalne korporacije u raznim industrijama kao što su automobilska, naftna industrija, građevina, pakiranje itd. Trudimo se stimulirati radnike kroz cijelu godinu, ne samo financijski već kroz i edukacije, razvoj i razmjenu iskustava pa tako već godinama organiziramo razmjenu zaposlenika između mojih tvrtki u Hrvatskoj i SAD-u. Ljudi koji su zainteresirani za takvu vrstu edukacije imaju priliku vidjeti kako se radi u drugačijoj sredini, steći nova znanja i multikulturna poznanstva. Svake godine dodjeljujemo nagrade za zaposlenike godine i tzv. Chairman Awards za djelatnike koji su se najviše iskazali u protekloj godini. Pobjednici provode tjedan dana u najboljem svjetskom hotelskom lancu te sami biraju lokaciju pa tako naši pobjednici odmaraju u Las Vegasu, Orlandu na Floridi, Toskani ili Škotskoj.

„Često me pitaju koji je recept našeg uspjeha. Osim vizije koju sam imao za ovaj hrvatski projekt to su svakako ljudi. Imamo vjerne zaposlenike što znači da su zadovoljni kod nas. Mnogi od njih s nama su od samih početaka, a posebno me veseli što nam dolazi i sve više mladih snaga. S obzirom da je proteklih godina ogroman broj mladih obitelji odselilo u inozemstvo, naročito iz Baranje, velika je stvar što ljude zadržavamo u Hrvatskoj. Božićnica od 1000 Eura znak je moje zahvalnosti i nagrada za odlične poslovne rezultate,“ kaže Mikšić. Naime EcoCortec® u ovoj godini do listopada bilježi rast prodaje od 25%, a nedavno su postali prva tvornica bioplastike u Europi koja ima vlastitu solarnu elektranu. Uspješno su implementirali model kružnog gospodarstva u svom poslovanju i koriste obnovljive izvore gdje god je to moguće.
„Planiram uskoro nove investicije u Hrvatskoj, ne samo jer je to moja domovina nego jer je smatram odličnom točkom za ulaganja u tehnologije obnovljivih izvora. Volio bih vidjeti one koju su me nazivali prevarantom koja su njihova postignuća u posljednjih 20 godina i koliko su doprinijeli hrvatskom gospodarstvu osim što odlično žive na račun poreznih obveznika, kaže Mikšić i poručuje da EcoCortec® koji je u ono vrijeme dočekan s podsmjehom u političkim krugovima nikad nije bolje poslovao, a planova za budućnost imaju pregršt.

Hop

HOP -portal na telegramu

https://t.me/hopportal