Postalo preočito da klima utječe na čovjeka, više i jače nego prije pa je ubačena – biometeorološka prognoza

0
7463

Netko je agresivan, neraspoložen, pospan, depresivan ili suicidan (sklon samoubojstvu). Tu su i hiperaktivnost, nesanica, nemir ili napadi panike!

Nisu oni tek tako uveli tzv. biometeorlošku prognozu servirajući nam je pod plaštom nečeg što je oduvijek bilo tu, ali nismo obraćali pažnju. Sada kada je postalo preočito da klima utječe na čovjeka više i jače nego prije ubačena je biometeorološka prognoza sa svrhom preusmjeravanja pažnje sa stvarnih uzročnika.

REKLI SU O HAARP SUSTAVU

George Hudson (55), Američki inžinjer NASA.

HAARP sustav je najmoćnije oružje, najvećih moćnika svijeta. Da li je ovaj sustav opasan. Nemojte sumanjati u to! On je već tu i djeluje.

Michael Rucky (43), Američki pilot.

Danas je vrijeme kontrole čovjekovog uma! Da, mislim na HAARP sustav. On je poprilično lošeg učinka na psihu, klimu i zemlju uopće! Kao pilot siguran sam i to sad govorim, da ovaj sustav može oboriti bilo koji avion na svijetu! Kad god to bude bilo potrebno.

Rodney Pitton (82), Britanski umirovljeni Vojni general

HAARP sustav je zaista vrhunski projekt Amerikanaca. Rekli su vam da je to radi eksperimentiranja i nadgledanja klime na Aljasci, a danas, gle čuda, cijeli svijet posjeduje te antene. Sve je jasno što se događa.

Mitt Douglas (1965-2008), Američki fiziičar, ubijen ispred kuće u Dalasu.

HAARP me zabrinjava uvijek. Jasno je njegovo djelovanje na klimu i mijenjanje magnetskog polja na površini zemlje! Znate što to znači! Svi možemo biti ubijeni kad oni god to požele.

Nikola Janec (68), Slovenski novinar i istraživač

Cijela ta stvar je jako tajnovita i užasna! Jedno se govori, a drugo se radi. HAARP nas sve ubija, a nitko nije sposoban da poduzme ništa!

M. BUŠIĆ

HOP

HOP -portal na telegramu

https://t.me/hopportal