Revolucionarne informacije izašle su na vidjelo o ulozi grafena, za koji mnogi vjeruju da je sadržan u “cjepivima”

0
2331

Č𝐚𝐬𝐨𝐩𝐢𝐬 .𝐍𝐀𝐓𝐔𝐑𝐄. 𝐨𝐭𝐤𝐫𝐢𝐯𝐚 𝐤𝐚𝐤𝐨 𝐬𝐞 𝐠𝐫𝐚𝐟𝐞𝐧 𝐦𝐨ž𝐞 𝐤𝐨𝐫𝐢𝐬𝐭𝐢𝐭𝐢 𝐳𝐚 𝐬𝐚𝐬𝐭𝐚𝐯𝐥𝐣𝐚𝐧𝐣𝐞 𝐫𝐚𝐝𝐢𝐨𝐟𝐫𝐞𝐤𝐯𝐞𝐧𝐜𝐢𝐣𝐬𝐤𝐞 𝐞𝐥𝐞𝐤𝐭𝐫𝐨𝐧𝐢𝐤𝐞 𝐮 𝐛𝐢𝐨𝐥𝐨š𝐤𝐢𝐦 𝐬𝐮𝐬𝐭𝐚𝐯𝐢𝐦𝐚
ℕ𝕖𝕕𝕛𝕖𝕝𝕛𝕒, 𝟚𝟙. 𝕜𝕠𝕝𝕠𝕧𝕠𝕫𝕒 𝟚𝟘𝟚𝟚.
𝕒𝕦𝕥𝕠𝕣: 𝔼𝕥𝕙𝕒𝕟 ℍ𝕦𝕗𝕗

Revolucionarne informacije izašle su na vidjelo o ulozi grafena, za koji mnogi vjeruju da je sadržan u “cjepivima” protiv koronavirusa (Covid-19) kao radiofrekventna elektronika.
Rad objavljen u časopisu Nature Communications još 2014. godine — pod naslovom “Integrirani krug grafenskog radiofrekvencijskog prijemnika” — objašnjava kako grafen ima “superiorna električna svojstva” i ima veliki potencijal kao “budući materijal za kanale u radiofrekvencijskoj elektronici”.
“Proizvodnja grafenskog integriranog kruga bez značajnog degradiranja performansi tranzistora pokazala se izazovnom, predstavljajući jedno od glavnih uskih grla u natjecanju s postojećim tehnologijama”, navodi se u sažetku studije.
“Ovdje predstavljamo metodu izrade koja u potpunosti čuva kvalitetu grafenskog tranzistora, demonstrirana implementacijom trostupanjskog integriranog kruga s grafenom visokih performansi.”
Ta metoda izrade, koju sada znamo, uključuje korištenje komponenata sklopa gotovo nanoveličine koje se sastavljaju u svrhu pojačanja radio signala, filtriranja i miksiranja silaznih signala.
Kao što studija objašnjava, grafen je uspješno korišten u eksperimentima za “izvođenje praktičnih bežičnih komunikacijskih funkcija, primanje i obnavljanje digitalnog teksta koji se prenosi na 4,3-GHz nosivom signalu.”

𝐔𝐠𝐫𝐮š𝐜𝐢 𝐤𝐨𝐝 𝐂𝐨𝐯𝐢𝐝 𝐮𝐛𝐨𝐝𝐚 𝐧𝐢𝐬𝐮 𝐧𝐚𝐩𝐫𝐚𝐯𝐥𝐣𝐞𝐧𝐢 𝐨𝐝 𝐤𝐫𝐯𝐢 – 𝐯𝐢š𝐞 𝐢𝐳𝐠𝐥𝐞𝐝𝐚𝐣𝐮 𝐤𝐚𝐨 𝐬𝐚𝐦𝐨𝐬𝐤𝐮𝐩𝐥𝐣𝐞𝐧𝐚 𝐦𝐚𝐭𝐫𝐢𝐜𝐚 𝐯𝐨𝐝𝐥𝐣𝐢𝐯𝐢𝐡 𝐬𝐭𝐫𝐮𝐤𝐭𝐮𝐫𝐚
Možda se pitate kako se to odnosi na cjepiva protiv gripe Fauci? Prvo, bilo je mnogo vjerodostojnih nagađanja o pravom sadržaju bočica sa injekcijama, s nekim dokazima koji sugeriraju da sadrže grafen.
The Health Ranger također je nedavno došao do nevjerojatnog otkrića o ugrušcima povezanim s ubodom covida koji zapravo nisu krvni ugrušci kao što su mnogi prije vjerovali.
Ti nekrvni ugrušci, nadalje je utvrdio Health Ranger pomoću laboratorijske analize masivnog spektra, sadrže visoke koncentracije električno vodljivih elemenata kao što su natrij (Na), aluminij (Al) i kositar (Sn). Čini se da i sami ugrušci izvlače ili skupljaju metalne elemente iz opskrbe cirkulirajućom krvlju kako bi izgradili i proširili svoju strukturu i veličinu.
“Važno je napomenuti da su mnogi od ovih elemenata vodljivi. Aluminij je, primjerice, najčešća alternativa bakru za korištenje u električnim ožičenjima”, piše Health Ranger. “Natrij je alkalni metal koji je vrlo vodljiv, a kositar se koristi kao primarna komponenta u legurama za lemljenje koje se koriste za proizvodnju ili popravak tiskanih ploča.”

Ranije spomenuta studija iz 2014. govori o tome kako se grafen koristi za izradu sićušnih sklopova mikroskopske veličine koje povećavaju vodljivost i upotrebu drugih metala. Je li moguće da Fauci Flu cjepiva sama sastavljaju sićušne strujne ploče od metala izlučenih iz krvi, što rezultira ugrušcima?
“Ugrušku gotovo u potpunosti nedostaju ključni markerski elementi koji bi bili prisutni u ljudskoj krvi (kao što su željezo i kalij), ali pokazuje značajno veće koncentracije elemenata koji se koriste u elektronici i strujnim krugovima”, piše Health Ranger.
𝐊𝐨𝐣𝐚 𝐣𝐞 𝐩𝐫𝐚𝐯𝐚 𝐬𝐯𝐫𝐡𝐚 𝐢𝐳𝐚 𝐨𝐯𝐢𝐡 𝐬𝐚𝐦𝐨𝐬𝐚𝐬𝐭𝐚𝐯𝐥𝐣𝐚𝐣𝐮ć𝐢𝐡 𝐮𝐠𝐫𝐮š𝐚𝐤𝐚?
Ne čini se da ti ugrušci “žive” na isti način kao, recimo, kosa ili nokti. Čini se da su “mrtve” biostrukture koje su se same sastavile do točke da ubiju svog domaćina – iako bi moglo biti da su živjele prije nego što su njihove žrtve umrle.
“Prioni su, na primjer, samosastavljajuće, ali također i nežive biostrukture”, dalje objašnjava Health Ranger. “Oni su u biti krivo presavijeni proteini koji se šire po mozgu (ili drugim regijama), uzrokujući morfološke promjene koje poništavaju normalnu strukturu i funkciju neuroloških stanica.”
“Nešto ne mora biti živo da bi se samo-sastavljalo. Čak su i virusi, kako ih opisuje tradicionalna virologija, mrtve strukture koje se unatoč tome same sastavljaju i mogu ‘narasti’ u veličini i masi u smislu njihove ukupne populacije.”
Ovo je više nego vjerojatno samo vrh ledenog brijega u smislu onoga što ti ugrušci zapravo jesu i koja je njihova prava svrha. Zašto injekcije covida uzrokuju stvaranje ovih zagušljivih masa u ljudskim tijelima koja rastu do točke da ubijaju svoje domaćine? Je li jedini cilj samo depopulacija ili postoji nešto više od toga?
Budući da je Health Ranger također otkrio čudna vlakna u masama, jedan od naših čitatelja podsjetio se na Morgellonovu bolest, koja je ograničena sitnim vlaknastim parazitima koji izlaze iz kože nakon izlaganja određenim toksinima.
“Bilo bi zanimljivo vidjeti eksperiment proveden u kojem su pronađeni elementi, ne toliko u količini nego više u međusobnom omjeru, gdje su Na, Al, Sn podvrgnuti pomacima spektra od 5 GHz”, dodao je drugi o tome kako bi želio vidjeti elemente u tim ugrušcima izložene radio valovima od 5 Ghz, koji se razlikuju od radio valova od 4,3 Ghz promatranih u studiji o grafenu iz 2014.
“Od posebnog interesa, 26GHz do 30GHz (pogođena krvna plazma) i 60GHz (atom kisika biva ozbiljno pogođen). Udaljenosti [manje od] 1M (Bluetooth razina mV, upotreba ph. stanice), 10, 30, 100 metara. Ako ustanovite da ovi vanjski utjecaji pokreću koagulaciju ovih i drugih elemenata koji su već prisutni u ljudima, možda smo pogodili jackpot. Previše je slučajnosti iznenadnih smrtnih slučajeva od ‘cjepiva’ ne samo u 5G zonama, već i u područjima visoke izloženosti Wi-Fi-ejovoj “mikrovalnoj pećnici.”
Drugi su nagađali o mogućoj prisutnosti kalcija unutar ovih nekrvnih ugrušaka, nadajući se da će Health Ranger otkriti nalazi li se ta tvar u njima ili ne.
“Također bih rado pročitao o tehnologij skele tkiva koje se temelje na nano grafenu”, dodao je drugi, osvrćući se na nalaze studije o grafenu iz 2014. godine.

FB_IMG_1714141414926 FB_IMG_1714141418413
p.s.
U prilogu se nalaze foto sa prikazom izgleda kože kod ljudi koji imaju morgelonovu “bolest” (a što neodoljivo podsjeća na izgled kože kod “oboljelih od majmunskih boginja), te izgled “vlaknaste strukture” u krvi injektiranih.

 

M. Bušić

HOP

HOP -portal na telegramu

https://t.me/hopportal