Švicarski liječnik Hans Jenny – FREKVENCIJE ISCJELJIVANJA

0
5286

FREKVENCIJE ISCJELJIVANJA

Švicarski liječnik Hans Jenny napravio je fascinantne eksperimente u kojima doslovno možemo vidjeti kako zvuk funkcionira. Jenny je postao osnivač “Cymatics” provodeći niz eksperimenata koje je opisao u knjizi: “A Study of Wave Phenomena & Vibration” Izlio je pijesak, tekućinu ili bilo koji prah na metalnu ploču i spojio na oscilator. U stvarnosti je oscilator vibrator, ali u ovom slučaju uređajem upravlja generator koji može proizvesti mnogo tisuća frekvencija. Hans Jenny mijenjao je frekvenciju oscilatora i otkrio da se pijesak, voda ili druge tvari koje je koristio za stvaranje vidljivog zvučnog okruženja pretvaraju u vrlo zanimljive oblike. Imitirali su svojstva i obrasce božanske geometrije, prirode. Što je veća frekvencija, to su oblici složeniji. Hans Jenny je napisao: “Budući da su različiti aspekti ovih fenomena uzrokovani vibracijama, imamo posla sa spektrom koji prikazuje stvorene i oblikovane formacije na jednom polu i dinamičke kinetičke procese na drugom, općenito upravljane i podržane potrebnom frekvencijom” Pjevanje ima nevjerojatan učinak na moždane valove. Harmonični zvukovi stvaraju red iz kaosa. Tisućljećima su oni koji su proučavali znanost o zvuku počeli shvaćati da su određene frekvencije izuzetno ljekovite za ljudsko tijelo.

 

285 Hz signalizira stanicama i tkivima za ozdravljenje. Izaziva osjećaj obnove, ugodnu lakoću u tijelu.

396 Hz oslobođeni krivnje i straha kako bi utrli put emocijama viših vibracija.

417 Hz pomaže u “deblokiranju” teških situacija.

528 Hz signal za iscjeljenje DNK, obnavljanje stanica i buđenje svijesti.

639 Hz to je vibracija povezana sa srcem. Omogućuje vam da izbrišete razliku između ljubavi prema sebi i “drugih”. Slušajte ovu frekvenciju kako biste uravnotežili odnose.

741 Hz signal za pročišćavanje i liječenje stanica od utjecaja elektromagnetskog zračenja. Pomaže poboljšati željenu stvarnost.

852 Hz budi intuiciju.

963 Hz aktivira rad epifize i vraća tijelo u savršeno prvobitno stanje. To su takozvane Solfeggio frekvencije. Zasigurno postoje beskonačne druge frekvencije, od kojih su mnoge izvan dosega ljudskog sluha, koje imaju ljekovita svojstva

Kvantna biorezonanca

HOP

HOP -portal na telegramu

https://t.me/hopportal