Gospođa Milanović odlazi u Milano, a premjer Zoran zrakoplovom kod ljubavnice?!

0
2094

Zoran-Milanovic-ivona-maricicFotoreporteru Novog lista iz premijerovog protokola poručili da se mora udaljiti i ne smije snimati jer je premijer u »privatnom posjetu« i »ne želi da ga se snima«, kasnije smo iz Ureda za odnose s javnošću dobili informaciju da premijer privatno ostaje na kratko u Primorsko-goranskoj županiji

ZAGREB  Posjetom Kraljevoj Sutjesci, premijer Zoran Milanović završio je jučer dvodnevni maraton po dijelovima Bosne i Hercegovine u kojima u značajnom broju žive Hrvati. Novinarima je na povratku objasnio kako „još lagano slaže dojmove koji su i dobri i ne toliko dobro“.

Dojmove je nakon povratka u domovinu nastavio slagati na otoku Krku. Naime, na povratku iz BiH premijer Zoran Milanović odlučio je vladinim zrakoplovom umjesto na zagrebački Pleso, sletjeti na riječki aerodrom u Omišlju. Stigao je jučer oko 18 sati, a na pisti su ga čekala četiri službena automobila.Premijer-Milanovic-vladinim-avionom-sletio-na-Krk-zbog-privatnog-posjeta_ca_large

 Fotoreporter Novog lista uspio je proći aerodromsko osiguranje, ali tada su iz premijerovog protokola poručili da se mora udaljiti i ne smije snimati jer je premijer u »privatnom posjetu« i »ne želi da ga se snima«.

 Naknadno smo iz Ureda za odnose s javnošću dobili informaciju da premijer privatno ostaje na kratko u Primorsko-goranskoj županiji, a onda će se automobilom vratiti u Zagreb.

Kako doznaje hop-portal.com gospođa Milanović je spremila kofere za Milano, gdje ima važne sastanke vezano za posao, a za to vrijeme se sumnja da je Zoran sletio kod ljubavnice i popularne pjevačice u Rijeku službenim zrakoplovom.

Izvor Novi List i Hop.hr