Kolindin dolazak u županiju služi u predizborne svrhe, problemi će na par dana biti zaboravljeni!

0
1579

Danas je svoj Ured u zgradi Koprivničko – križevačke županije u Koprivnici otvorila naša draga predsjednica Nezavisne države Hrvatske , Kolinda Grabar -Kitarović.

U našoj županiji zadržat će se tri dana i za to vrijeme posjetiti gimnaziju „Fran Galović“, Podravku i Belupo, održati sastanak s čelnicima Županije, zastupnicima u Hrvatskom saboru, gradonačelnicima i načelnicima općina u Županiji.

Sastat će se i sa prof.dr.sc. Marijem Tomišom, prorektorom Sveučilišnog centra Koprivnica i prof.dr.sc. Marijanom Ivanek Martinčić, dekanicom Visokog gospodarskog učilišta Križevci.

Organizirat će i prijem za predstavnike braniteljskih udruga s područja Županije , a zajedno s predstavnicima braniteljskih udruga, položiti vijenac i zapaliti svijeću poginulim braniteljima iz Domovinskog rata na Spomenik hrvatskoj slobodi

Organizirat  će prijem udruga i pojedinaca itd.
Sve je to lijepo, svi će biti jako ljubazni, lijepo obučeni i dotjerani. Koprivničko – križevačka županija bit će predstavljena u medijima, a o  nama i našem krajem bit će samo lijepih riječi.
O problemima ovrha, blokada računa, odlazaka mladih iz Hrvatske, visokih poreza, visokih državnih kamata, malim plaćama , problemima poljoprivrednika, obtnika itd neće biti riječi.
Naravno, započela je predizborna kampanja Kolinde Grabar – Kitarović  i manipulacija masama. Hrvatski narod trpi i pitanje je do kada će trpjeti.
Dražen keleminec
HOP